Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - November 4, 2012

Montague Keen - November 4, 2012

Min kära, vilka förändringar du kan se i denna tid av avslöjanden! Allt kommer att bli exponerat och avlägsnat så att bara ljus återstår. En sak jag känner att jag måste påpeka är, att dessa som vägrar att acceptera den verklighet som er värld befinner sig i och stänger sina ögon för allting runt om dem, faktiskt blir medbrottslingar till mörkret.

Ni måste lära er att omfamna förändring, för ingenting kan gå framåt förrän ni gör det. Kabalen använder vartenda trick i sin arsenal för att lura er till att acceptera GMs modifierade grödor, vaccinationer, fluor i vattnet etc. NEJ är bara ett enkelt ord, men det är effektivt i att vägra att bli behandlad som ett får.

När ni kommer tillsammans och säger ett kraftfullt NEJ så kommer de inte att ha ett ben att stå på. Deras spel är över. Ni ser nu rätt igenom det och era ögon är öppna. Det är dags att ta tillbaka allting som är ert. Det är skönt att se att så många tar tillbaka sin suveränitet. Snart kommer ni att kunna få ett universellt födelsecertifikat!

Det kommer att befria er från all religiös kontroll. Sedan kommer ni inte längre att vara slavar. Ni blir fria andar som har en upplevelse på planeten Jorden. Många av er är medvetna om att ni har ett syfte. Det är nu dags att fullfölja ditt syfte, Du kommer att bli vägledd. Det ligger helt i dina händer. Tillsammans har ni makten att förändra er värld fullständigt från mörker till ljus.

Många av er var stora personligheter i det förflutna och uppnådde mycket och ni valde att återvända till jorden för att vara en del av övergången. Ni finner alla varandra och arbetar tillsammans. Ni känner även igen varandra från förflutna liv, i vissa fall, precis som du och jag gjorde, min kära. De rätta människorna är nu på plats i många delar av er värld.

Dessa människor avslöjar de mörka tjänarna och alla deras illvilliga planer. Som ett resultat av detta kommer barn att i framtiden leva sina liv utan rädsla för övergrepp från något håll. Dessa övergrepp har kommit från toppen och ner. Det är därför de inte avslöjades, för de mörka kontrollerar polisen och pressen och tills nu var de inte ansvariga inför någon.

Så under många år har de som misshandlats inte haft någon röst. Och detta förändras nu. Modiga människor har kommit fram för att avslöja sanningarna. Denna exponering kommer att chocka många av er, men sanningen måste komma fram. Det är alltsammans en del av healingprocessen. Några av er har kommit lång väg och väntar ivrigt på förändringen nu. Hjälp andra att få upp farten också, för de håller er tillbaka.

Den avsiktliga förstörelsen av leylinjerna i vartenda land har hållit er som slavar i mörker. Det är viktigt att förstå den stora betydelsen av energinätet. Det nätet måste återställas så snart som möjligt. Det kommer att göra en oerhörd skillnad för energin i er värld. Kabalen har ingen rätt att täcka över och förstöra det nätet. Detta är en extremt viktig del av övergången. Det finns de som är utrustade för att utföra det arbetet, för det måste göras. Så hjälp kommer att ges till dem. Ni behöver bara be om den.

Du milde tid vilken spännande tid att vara på Jorden detta är! Vi kan bara se på och hjälpa till. Min kära hustru gör mycket för att exponera och ta bort de mörka och de korrupta. Hennes dator blev utsatt för hackers vid två tillfällen, vilket har orsakat henne många problem. Det finns alldeles för många människor som nu arbetar för ljuset för att de mörka tjänarna skall kunna hantera dem alla. Ljuset sprider sig vitt och brett, särskilt i det kära landet Irland, där övergången måste börja. Ni har allt att vinna och inget att förlora. Det är bara en fråga om att se sanningen i vitögat och vara utan fruktan och rädslor.

Tro på er själva! Ta tillbaka er kraft! Den så kallade maktstrukturen som har hållet er i slaveri har ingen makt över er utan att ni accepterar det! När ni gör er egen forskning så blir allt klart som en klocka. Ni kommer att undra hur ni kunde ha trott på så flagranta lögner under så lång tid.

Jag vill påminna er igen att ”ingenting är som det verkar vara”. Denna enda hierarki styrde hela världen. De trodde också att de ägde världen och alla som finns i och på den. Tja, det kommer att bli intressant att se vad som händer när tioöringen ramlar ner och allt blir avslöjat. Håll utkik efter det! Det kommer inte att dröja så länge. Det går allt snabbare! De korrumperade har nått sina höjder så de har en lång väg att falla ner, och falla kommer de att göra, för det är dags nu för en ny början.

Öppna era hjärtan och sinnen för sanningen. Den kommer att befria er!

Min kära, du är trött. Försök att koppla av mer. Jag vet att det är spännande att se på när dammen brister och sanningen flödar fram från alla håll. Vår tacksamhet går till alla som delar sanningen med andra! Detta är en mycket viktig roll att spela. Allt kommer nu tillsammans på ett fint sätt. Min kärlek omger dig, min kära, och dem som hjälper dig att fullfölja din roll i denna nya början.

Alltid din beundrande Monty!


Website: The Montague Keen Foundation
Översättning: Gertie Dahlberg


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge