Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - February 3, 2013

Montague Keen - February 3, 2013

Informationsutbyte är en ytterst viktig del av uppvaknandet. Det är väsentligt att förstå att det är dags nu att bli befriade från det järngrepp som mörkret håller på er planet. Varje tanke och handling har energi, så se till att du inte slösar dyrbar energi på småsaker som används för att hålla dina sinnen borta från din belägenhet just nu. De har använt URGAMMAL KUNSKAP emot er. Jag har uppmuntrat er att forska i dessa forntida kunskaper, för det är där som ni kan hitta alla de svar ni söker.

Det var under antiken som de Mörka tjänarna tog över er planet och mänskligheten i sig själv. Dessa samma familjer, genom tiderna, praktiserade ingifte för att säkerställa att deras HEMLIGHETER var säkra. Ni var alla tvingade att tjäna dem, stödja dem på alla sätt, medan deras planer för er var mörka och olycksbådande. Jag har förtroende för förmågan hos mänskligheten att vakna upp och säga: ”Vi har lidit tillräckligt. Vi stödjer er inte längre. Lämna tillbaka allt som ni olagligt tagit ifrån oss.”

Övertagandet av er planet var en olaglig handling som ni har lidit mycket av. På Irland led människorna mer än någon annanstans som ett resultat av detta övertagande. De Mörka tjänarna måste försäkra sig om att det irländska folket aldrig skulle komma underfund med vem de är, för när de slutligen inser sin sanna historia kommer de Mörka tjänarna att bli avslöjade. Detta är något de inte vill att världen skall veta.

Sakta men säkert har bevisen blivit avslöjade. Folk vaknar upp till verkligheten, inte till illusionen. Människor har vant sig vid att lida i varje aspekt av sina liv. Katastrofer har inträffat för att försäkra att de lever i fruktan och inte har tid att se klart vad det är som görs emot dem. Ni har ingen tid att förlora. Ta ert ansvar och sök sanningen. Se fakta och ta itu med dem. Det finns ingen tid att förlora när er framtid står på spel och framtiden för er planet. Vi i andevärlden vägleder er i rätt riktning. Ge aldrig upp hoppet, för ni kan göra det när ni verkligen går in för det. Ni har makten och kraften att avsluta den blodsutgjutelse och det våld som noggrant har iscensatts av Kabalen.

KÄRLEK… jag kan inte tillräckligt påpeka vikten av kärlek, för med kärlek kommer frid och harmoni, och detta är ert mål. Det finns ett enormt stort Universum där ute som väntar på att välkomna er tillbaka till fållan. Ni kämpar för er hela existens. Ni är säkert överens om att de 99 % inte kan misslyckas. Ta beslut endast från hjärtats vibration, det kommer aldrig att vilseleda er. Logik, å andra sidan, är vad ni fått lära er att använda av dem som kontrollerar er. Det är dags nu att se den för vad den är. Ni kommer snart att vakna upp till er fulla potential och ni kommer att se er själva som kraftfulla varelser som har en upplevelse på planeten Jorden.

Så många av er lider. Ni känner er hjälplösa och förlorade, och detta är precis vad Kabalen vill att ni känner. De blockeringar och stötestenar som ni försöker ta itu med är alla en del av kontrollnätet. Se dem för vad de är och ta itu med dem så gott ni kan. Genom att tala med andra kan ni få den fulla bilden, och ni kommer att se att ni inte på något sätt är ensamma i denna kamp efter sanning och rättvisa. Jag har sagt många gånger att de följer samma formel om och om igen. Nu är det så uppenbart för dem som väljer att se. Byt ut din rädsla mot kärlek och lita på att ljuset kommer att segra över mörkret. Din själ kommer att tala om för dig att du följer den väg som du upprättade långt innan du återvände till planeten Jorden.

Det ni tvingades lära er, när det gäller historia och religion, är FALSKT, och har resulterat i det nuvarande tillståndet i er värld. Ert uppdrag är att ändra på detta och ni måste göra vad som fordras för att åstadkomma detta. Kom ihåg vem du är och varför du är på Jorden. Detta är din högsta prioritet. Du kommer att VETA vem du kan lita på och vem som är på rätt väg. Även om mycket kommer att göras för att så tvivel så lita på din egen bedömning. Falska profeter finns i överflöd i denna tid, alla lovar vad det än är de känner lockar dig bort från sanningen och ljuset.

Det är så lätt att ta vad som verkar vara en enkel väg: de gör det så inbjudande, men fall inte för sådana fällor. Var klok och uppmärksam hela tiden. Ni lever i svåra tider just nu och ni måste vara fullt medvetna om detta. Det är en kamp i uppförsbacke, men när ni kommer till bergets topp kommer ni att se er värld som ni aldrig har sett den tidigare, med all kontroll borta och allt mörker försvunnet. Korruption kommer att vara ett avlägset minne blott. Det kommer att vara en kamp, men lita på att slutresultatet kommer att vara allt det ni vill att det skall vara.

Attackerna, fysiska och på annat sätt, på människor som gör det här arbetet, ökar. De gör livet svårt och det är svårt för mig att se min hustru försöka hantera detta. Vi skyddar henne, men attackerna kommer genom andra på Jorden. De är alla utformade för att orsaka skada, ångest och finansiella problem. Jag har alltid varnat för att de inte ger upp så lätt. De kommer att slåss till det bittra slutet.

Var starka, alerta och medvetna hela tiden. Håll ert mål i åtanke och ni kommer att lyckas.

Min kära, jag önskar att det kunde vara lättare för dig. Vår kärlek håller dig uppe i detta vårt uppdrag.

Jag förblir din beundrande Monty!


Website: The Montague Keen Foundation
Översättning: Gertie Dahlberg


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge