Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - 2 mars 2014

Montague Keen - 2 mars 2014

Veronica, min kära, när du startade projektet med leylinjerna förväntade du dig aldrig det fantastiska resultat vi har uppnått. Varje dag blir hundratals fler människor involverade i detta. Dina tårar flödade idag när du fick veta att BUDDHISTERNA har blivit involverade i att ta bort den mörka energin som har översköljt er värld. När människor inom ljuset arbetar tillsammans så sker MIRAKEL, och det är vad ni kan förvänta er.

Arbetet som gjorts på leylinjerna måste ske först, innan ni kunde försöka med något annat. Som du vet, min kära, så måste man alltid starta någonstans. Och all den energi som har frigjorts, tillsammans med intentionerna hos alla dessa goda människor, kommer att ge mer energi till våra andra projekt. Vi är på rätt väg, det är ingen tvekan om det. Den goodwill som ges av de människor som har samlats kommer att göra det möjligt att lyckas med alla våra projekt. Det var viktigt för människor att vakna upp till betydelsen av energier och hur de har använts emot mänskligheten.

Så småningom kommer allting att blomma till liv, och människan kommer att nå sin fulla potential. Marken kommer att återhämta sig och än en gång ge hälsosam mat så att människor kan återhämta sig från alla de kemikalier som de har måst utstå under de mörka tiderna. Ni har nu tagit de första stegen och vi kommer att vägleda er vidare framåt.

Sänk inte era vibrationer genom att bli arga eller hämndlystna gentemot de personer som har hållit er som gisslan, trots att de har fortsatt med sina onda planer för att förstöra er planet. Kom ihåg att de som gjorde upp de ursprungliga planerna har lämnat Jorden för länge sedan. Höj era egna vibrationer så mycket som möjligt. Detta skyddar er och era nära och kära. Många bland de Mörka tjänarna har redan lämnat er planet. Andra försöker desperat att göra detsamma. Några, å andra sidan, kommer aldrig att acceptera ett nederlag. De kommer att hålla ut till det bittra slutet. De kan vara farliga, så provocera inte fram någon interaktion med dem. Vinka bara adjö till dem.

Se fram emot framtiden och lämna det förflutna bakom er. Ni måste koncentrera er på er nya början, såsom hur ni skall göra för att skapa en värld av fred med en mänsklighet som arbetar tillsammans som Ett. Ni kommer att få massor av hjälp från andra arter i Universum som har väntat tålmodigt i kulisserna. De är redo och villiga att hjälpa till med teknologier och kunskaper som tar er helt på sängen. Teknologer som är bortom allt ni kan tänka er. Människan kommer aldrig att behöva arbeta så hårt igen bara för att existera, allt det blir ett minne blott från det förflutna. Livet blir precis det som livet är avsett att vara. Jag vet, just nu är det svårt att föreställa sig att leva ett liv utan stress. All er stress, naturligtvis, är skapad av människan och orsakad av bankerna.

Och sjukdomarna som skapats i laboratorier, såväl som de påhittade och planerade krigen som tjänat till att förstöra så många liv, försvinner. Detta kommer aldrig mer att tillåtas hända igen, för det kommer att bli omöjligt i Ljuset. Se fram emot att få njuta av riktigt solljus igen. De har blockerat alla de helande strålarna från solen och den blockeringen kommer att tas bort och allt kommer att blomstra igen som det skall. Detta är vad ni arbetar mot, och ni har just tagit de första stegen.

Jag ber er att tänka på vad ni äter och dricker. Läs det småstilta som de Mörka skulle föredra att ni inte ser. Ju mer en produkt annonseras ut ju mer misstänksam skall ni vara. Varför är de så desperata att få er att använda just den produkten? Så mycket är dolt i er mat som orsakar de sjukdomar ni är benägna att få. Detta är farliga tider. Kabalen lägger så mycken möda på att hålla er sovande, och på så sätt i kontroll. Fall inte för deras propaganda! Man kan inte lita på dem ett enda dugg. Sök hjälp från era guider.

Lämna alla de falska gudar som användes för att dölja sanningen för er. Ljuset från sanningen finns inom er alla. Ni har nu återupptäckt det och även ljuset i andra, det är faktiskt ljuset från Guds Kärlek. Allting har inriktats på att förblinda er för detta faktum. Materiella ägodelar har satts i första hand, allt för att ersätta den riktiga kärleken. Du och jag, min kära, vet som ett faktum att när man älskar varandra så har man allt man kan önska sig i livet. Kärlek är allt, och inga ägodelar kan någonsin ersätta den. De som du har älskat lämnar dig aldrig eftersom bandet av sann kärlek är för evigt.

Ni har kommit en lång väg under de senaste fyra veckorna. Med den farten kommer ni att föra fram alla förändringarna ganska snabbt. Ingenting kan stoppa er nu. Veronicas lungor ger fortfarande anledning till oro, så hon behöver ta det lugnt. Den kalla luften är för mycket för henne just nu, men jag ber er att fortsätta med det goda arbetet på leylinjerna. Låt oss vänta och se vad nästa vecka ger. Var lyckliga i vetskapen om att era ansträngningar och insatser kommer att leda fram till allt ni någonsin har kunnat drömma om.

Min kära, ta det lugnt. Vi kommer att lyckas!

För alltid din beundrande Monty!


Website: The Montague Keen Foundation
Översättning: Gertie Dahlberg


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!< previous message | next message >


Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge