Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Mike Quinsey - 24 november 2017


Mike Quinsey - 24 november 2017

Mike Quinsey

Mike: Kära Vänner, Ännu en gång överlämnar jag en redigerad version av ett viktigt videolänksmeddelande från Ärkeängel Michael till er. Den informerar tydligt om vad vi kan förvänta oss av den närmaste framtiden som leder fram till Uppstigningen (Ascension), och varför förändringarna är nödvändiga. Det fullständiga meddelandet på Internet rekommenderas och titeln är som anges nedan.

UTSKRIFT AV

Ärkeängeln Michael - 2016. Den slutliga fasen av den mänskliga 5D Uppstigningen.

Kära Ljusfamilj, ni lever i aldrig tidigare skådade tider. Perioden från september till december 2016 var den viktigaste och mest energirika perioden i mänsklighetens historia. Den tredimensionella matrisen har kommit till dess slut och de väsen som är i resonans med den står inför ett extremt uppvaknande, då de flyttar från 3D till 5D inom en mycket kort tidsperiod. Det här är den tid som de gamla skrivit om som den tid när stora förändringar kommer till jorden och dess varelser, eftersom det gamla utmattade systemet ger plats åt något nytt och bättre. Uppstigningen är den naturliga och normala omvandlingen från en fysisk verklighet till en helt ny. Tusentals varelser vaknar nu upp varje dag och ser hur de har blivit duperade av varelser med en kontrollerande dagordning avsedd att stjäla all mänsklig, medveten energi. Många börjar för första gången bli medvetna om att 3D inte är den enda verkligheten och börjar söka efter dessa nya realiteter. Allt fler varelser vaknar när mängden Ljus på Jorden ökar. Ändringarna här blir nu mycket mer fysiskt uppenbara. Många av er kom till Jorden som änglalika föregångare, redan medvetna om den stora planen vi alla skapat, och ni har förmedlat budskap om de stora förändringarna och förvarnat dem som slumrat under eoner.

En starkare och större sammanhållning håller på att växa fram över hela världen, och en fullständig frihet är på väg att bryta ut överallt. Dessa stora förändringar inkluderar alla livets aspekter, mentala, känslomässiga, fysiska och andliga, och de påverkar vårt förhållande, våra arbetssituationer och det överflöd som flyter mot oss. Hela systemet kommer att renoveras, det gamla kasseras och det som inte längre är livsdugligt kommer att ersättas. Varelser som kontrollerar och manipulerar andra och vibrerar med låg frekvens kommer inte att ha någon plats i den här nya frekvensen på Jorden. Snart kommer Universum såväl som de Gudomliga Guiderna från den nya Jorden, de som representerar ett mer intelligent och helat samhälle, att noggrant ta omhand dessa lågvibrerande enheter tills de är helt läkta och kan komma in i det nya samhälle som nu är på väg.

DNA-uppgraderingar och ljuskoder - förändringarna på den fysiska nivån inkluderar en total omkodning av vårt DNA. De joniserade partiklar som bombarderar Planeten utvecklar varje art till en högre form av sig själv. För närvarande är det inte bara partiklar från solfläckar som kommer in, utan massor av nya energier från olika källor, från kometer, stjärnsystem, planeter och massiva gammastrålssprängningar från universums kärna påverkar Jorden hela tiden. Den här gången är många Jordevarelser öppna och redo att ta emot dessa energier och ljuskoder och låta dem arbeta genom sina kroppar och hela sitt system. Vi måste förnya, koda om och skriva om många av de gamla program som skrivits och installerats i människokroppen och i sinnet på ett uthålligt sätt för eoner sedan. Vi vaknar nu upp som en planet och som en Mänsklig Ras.

Den tid det tar för varje varelse att komma till detta transcendentala tillstånd är helt under var och ens egen kontroll. Varelser som inte har nått denna transcendentala fas i sin själs utveckling går igenom mycket fysisk och känslomässig smärta just nu, andra känner sig ovanligt trötta. Eftersom mänskligheten tar ett så stort steg i sin evolution av medvetandet och sina fysiska kroppar, kan många uppleva en tid där de känner sig utmanade och pressade till gränsen. Den sista vågen av varelser att stiga upp börjar nu skifta sina tre- och fyrdimensionella liv till en femdimensionell frekvens. Jorden själv vibrerar nu i den femte dimensionen, och många människor har redan uppgraderat sig till den här nivån eller gör det just nu, detta gäller även de i den högre dimensionen. De nya inkommande ljusfrekvenserna behöver nytt utrymme, och därför går vi igenom en djup rensning för att bli av med allt gammalt, hindrande och tätt som vi inte längre behöver.

Den fysiska kroppen blir av med gifter och gamla program. Den emotionella kroppen läker sår från det förflutna och i nutid och avlägsnar ohälsosamma känslor som ilska eller sorg. Vårt sinne utmanas att släppa gamla tankar och ge efter för det okända. Det är viktigt att komma ihåg att det inte finns någon absolut sanning, men att det finns oändliga och mer avancerade och högre nivåer utan slut. Ju högre en sanning vibrerar ju mer sann är den. Vi måste lämna allt föråldrat bakom oss, lämna det täta som inte tjänar vår själ, så att vi kan gå över i ett nytt sätt att vara. Ju snabbare den här processen sker, desto tidigare kan vi känna symptom på en fysisk nivå. Lägg ingen ångest i detta eftersom det är väldigt normalt och bara tillfälligt.

Allteftersom nya ljusdata integreras i kroppen vaknar varelsen upp med allt mindre symtom och känner sig som en ny skapelse. Under DNA-ljusdataintegreringsperioder upplever många uppstigningssymptom som illamående, huvudvärk, influensaliknande symtom, känsla av rymd och frånvaro, oförmåga att sova, sinusit och annat ont och smärta. Ibland kan vi också känna symptom från läkning av händelser som går tillbaka till en annan livstid. Under perioder då du känner dig väldigt trött och utmattad rekommenderas att du bara sover, för när vi sover kan vi i deltasömn bearbeta och integrera på ett mycket snabbare och enklare sätt än med vaket medvetande, eftersom inget ego eller rädsla då blockerar oss. Vårt råd vad gäller ascension-symptom är detta: Ta det lugnt med dig själv under dessa perioder och ge dig själv näring så som en mamma ger sin kropp under sitt havandeskap. Andas långsamt och djup flera gånger per dag. Jorda kroppen genom att använda kristaller och genom att gå barfota på Gaia. Ät bara energirik mat, naturliga örter, slappna av och låt processen helt och hållet ha sin gång. Ju mer man slappnar av och litar på uppstigningsprocessen, desto lättare kommer man att navigera igenom den och desto snabbare kommer man att övervinna det lägre, och som en Änglalik och Mänsklig Ras leva tillsammans på Jorden.

Vi släpper nu all gammal täthet och alla begränsningar. Vi kommer aldrig att gå tillbaka till de begränsande övertygelser och det liv som vi en gång hade. Genom våra rena avsikter och inre disciplin riktar vi nu in oss mot vår Högre Aspekt och vår Gudomlighet. Vi arbetar oss fram mot vår egen Gyllene Tidsålder och en ny värld fylld av glädje, fred, kärlek och frihet. Om du önskar så gör din uppstigning till din första prioritet och arbeta på den med hela din varelse. Ju mer du ger efter för den och ju mer du helhjärtat slappna av i processen så försäkrar vi dig att du kommer att göra ett kvantsprång över från det hopplösa, rädslofyllda desperata till ett fantastiskt nytt liv där varje "nu" är fyllt av mirakel. Människor kommer att titta på dig och fråga vad det beror på att du är magnifik på alla sätt och vis, och de kommer att undra vad din hemlighet är. Om de är redo och villiga, de flesta är inte där riktigt ännu, berätta vad vi har berättat för dig. Vi önskar dig ”God Speed” på denna otroliga resa i ditt liv.

I Kärlek och Ljus.

Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light

Svensk översättning: Inga och Cagga LevanderEn Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge