Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Mike Quinsey - SaLuSa, July 23, 2010

SaLuSa, July 23, 2010

Ni är så nära 2012 att ni nästan kan ta på det, och eftersom tiden nu går så fort så kommer ni att vara där innan ni vet vad som hände. Vi vet att många blir oroliga då ni rusar igenom 2010, men var förvissade att vi är medvetna om anledningarna till de nuvarande förseningarna. De kommer inte att pågå så värst mycket längre, och det finns fortfarande gått om tid för oss att avsluta vårt uppdrag. Livet för er för tillfället är som att vara på Karlavagnen, det kan vara skrämmande då ni upplever en serie av uppgångar och nedgångar. Vägen kommer dock att planas ut och den sista tiden för er på Jorden kommer att bli lugn och spännande. Det kommer att hjälpa enormt när ni har gjorts fullt medvetna om vad det innebär, och alla kommer att veta innan Upplyftningen äger rum. Även i denna stund så finns det många själar som är helt omedvetna om vad som händer, vilket orsakar så mycket omstörtning på Jorden. Vi måste förändra denna situation och det kommer ganska snabbt att utföras, genom att sammanföra ert kommunikationssystem med vår teknologi. I motsats till nu så kommer det inte att kontrolleras av dem som begränsar er frihet att uttrycka er. Det medför dock ett ansvar att använda det med ansvar och på ett vist sätt till nytta för alla.

Hade det inte varit för vårt kommande så hade ni till slut funnit er själva att i praktiken vara fångar i era egna länder. Till och med nu så letar Illuminati efter sätt för att ytterligare begränsa er frihet, men det kommer att bli lönlöst eftersom de kommer att föras bort innan det kan gynna dem. Deras lömska planer har i scensatts under många, många år och är smugit sig på er utan att ni har insett det, och de har förlitat sig på att skapa en falsk fiende som kunde beskyllas för alla era problem. Mina Kära, fienden har alltid funnits bland er och framställt sig som er vän och omhändertagare. Med hjälp från människor som har riskerat sina liv och ibland betalat med sina liv så har ni gradvis lärt er sanningen om hur ni har blivit lurade. Kampen har dock inte bara varit på det fysiska planet, men också för att fånga in era själar och för att förhindra att ni höjs upp. Ni kanske undrar hur de kan göra det, och vi säger er att det är genom att hålla er fångna inom de lägre vibrationsnivåerna. Som tur är så har Ljusarbetarna väckt många själar, och genom deras arbete så har de hjälp att skapa ett mäktigt nätverk av Ljus runt om Jorden. Genom detta nätverk flödar mer Ljus som kommer in från punkter ute i Rymden, och det har agerat som er Vägvisare. Ni attraherar det till er själva, och alla gynnas då det jordas på Jorden.

På en högre nivå så är er kamp helt enkelt mellan Ljuset och mörkret, och det pågår än och den stora majoriteten av själar har inget medvetande om det. Den mörka påverkan attraheras från utom Jorden, och det rör sig runt omkring Universum sökande efter liknande vibrationer. Likaså, när ni nu lyfter upp ert medvetande nivå så kommer Ljusets energi att finna er. Ert Solsystem närmar sig en hög punkt som kommer att lyfta er än högre, och det kommer att vara en upphöjning som förblir med er. Den större planen som kontrollerar vad som händer på en Universal skala är Guds svar till varje själ som önskar att upphöja sig och är er försäkran om framgång. Vi ser att mitt i de problem och oron som ni har så är det lätt att bortse från den större bilden, men den är där för er tillsammans med alla andra dimensioner. Upplyftningen är inte fullkomlig utan er, och i det avseendet är ni lika viktiga som någon annan civilisation i Universum.

Våra allierade marscherar framåt med sina planer och fler människor som är likasinnat inställda förenar sig med dem på vägen. Det betyder att de blir starkare och när det blir dags att sätta igång så finns det gått om stöd. De mörka Tjänarna trodde att de hade allt till sig själva, men så har aldrig varit fallet eftersom Guds plan också tillät för Ljuset att utvecklas för att hålla dem under kontroll. Det började för mycket länge sedan i de högre dimensionerna, och de har gradvis manifesterats på Jorden i tid för att förhindra deras attack för att ta fullt kontroll över världen. På sätt och vis så har vi osedda smugit oss in på dem och det är nu för sent för dem att ta igen det hela. Som det skadade djuret de är så slår de runt omkring sig men det är ett förlorat slag. Vår inställning är försiktig och med säkerheten att när vi slår till så blir det i det exakta ögonblicket, vilket ger oss framgång. Som ni vet så använder vi inte våld, och vi kan försvara oss själva utan att vara involverade i stridigheter. Vårt försvar är att kunna avväpna våra anfallare utan att vara involverad i konfrontationer, och de har inget svar till sådana teknologier.

Under tiden tillbaka på Jorden så väntar ni med viss tvekan på att få reda på om oljeutsläppet i Mexikanska Bukten i själva verket har stoppats, och om effekten av det kommer att spridas betydligt längre när orkansäsongen startar. Tyvärr så är det oundvikligt, men hur långt det än sprids så kommer vi att hjälpa er att rensa upp det. För att det skall bli en komplett rening så får ni vänta på att vi officiellt är inbjudna att göra så. Vi arbetar på detta och det måste börja först med uttalanden från President Obama. Vi väljer detta ögonblick för att försäkra er att han är den rätte mannen, för att leda er ut ur eran nästan helt har förstörda demokrati. Han liksom oss är dock oförmögna att göra framsteg tills att den skurkaktiga regeringen är bortförd så att han får fria händer att införa den verkliga planen för ert undsättande. Det finns dåliga lagar som skall skrivas om, frihet som skall återinföras och Konstitutionen som skall dammas av och bli presenterad för er än en gång. Världen väntar på en sådan ledning, och det kommer i samband med reningen som äger rum.

Jag är SaLuSa från Sirius och jag är bara en röst som talar för den Galaktiska Federationen och deras uppdrag för folket på Jorden och för Moder Jord. När dagarna går så blir det klarare för Människan vilken väg som skall väljas. Det förgångna måste begravas och ses som ett misslyckat försök att korrumpera er, och ta bort alla era rättigheter. Det var en erfarenhet som ni var ämnade att genomgå, och ni har varit i helvetet och kommit tillbaka, och det är ingen överdrift. Ni är alla nu mycket visare och större som ett resultat av det hela och det har testat er förmåga att ta er ur det och in i Ljuset. I det avseendet har ni vunnit, ingen fråga om det, men bara under det sista århundradet när det lätt kunde ha gått åt andra hållet. Vad som nu är viktigt är att fullfölja segern genom att så snabbt som möjligt ta vägen mot Upplyftningen och rensa undan allt det som inte längre tjänar er. Vi är med er hela vägen, och delar vår Kärlek och Ljus med er. Det kommer att bli underbart och tillfredställande att känna den glädje med vilken vi kommer att bli mötta, och er lättnadssuck att de hårda tiderna nästan är över.

Tack SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge