Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Mike Quinsey - SaLuSa, July 21, 2010

SaLuSa, July 21, 2010

Stolthet har sin plats i livet och det är absolut inget fel med att vara stolt över vad ni har uppnått. I själva verket när det gäller en del individer så kommer det ifrån en önskan att bli renad på alla nivåer, som en del att bli mer av Ljuset. Renlighet och ordning är ett tecken på en inställning som önskar att visa hur denna person försöker att införa perfektion i livet. Det är en fråga om att bry sig om sig själv och att ha respekt för det tempel som ni kallar er kropp, vilken är ert fysiska fordon genom hela livet. Tankar har som alltid en kreativ förmåga, och så som ni ser er själva manifesterar ni vad ni vill vara. När ni börjar leva i Ljuset så drar ni harmoni och balans in ert liv, och det är en del av er transformering till en högre uttrycksnivå. Det betyder dock inte att de som inte har en sådan aspiration är utan spirituell förståelse. Sökandet av upphöjandet är ett stadium som ni går igenom när ni inte känner er till freds i de lägre vibrationerna, och det kommer till alla i sinom tid. Ni kan egentligen inte undvika det då energierna som strålar mot Jorden höjer er medvetande nivå högre än tidigare. Med detta kommer en önskan om skönhet och harmoni i en både spirituell och fysisk betydelse.

Under de förändringar som kommer till Jorden så kommer massmedvetandet att dramatiskt förändras och folk kommer att se vad som omger dem på ett annorlunda sätt. Till exempel så kommer ni att börja föredra nya designer framförallt i byggnader, och den traditionella fyrkantigheten kommer att ge vika för de som är cirkulära. Materialen som används kommer att bli mer naturliga och ni kommer att avancera mot organiska material som vi också normalt använder. Naturligtvis så använder ni naturliga material, men ni täcker också stora delar av Moder Jords yta med cement, och det förhindrar henne från att andas. Ni vet redan att vi bygger våra Rymdskepp med organiska material, och de är programmerade med nivåer av medvetande som gör att de sköter sig själva. Besökare till våra skepp har noterat att besättningen kan till en mycket hög grad interagera med dem. Naturligtvis så när vi kommer bland er så skall vi dela sådan kunskap med er så att ert avancerade kan gå fortare.

Det finns mycket av vad ni har lärt er som behövs uppdateras i ljuset av sanningen som vi skall komma med. Det kan bli förväntat att en del av era trossystem och teorier är felaktiga, och vad vi skall göra är att göra det möjligt för er att ta ett enormt steg in i framtiden. Det finns, som ni kanske säger, mycket för er att hämta in, och också utvecklandet av många goda idéer som ni redan har arbetat på. Nanoteknologi är ett exempel på vad ni har sett som en önskvärd utveckling, och det kommer att ske. Det är olyckligt att så många utvecklingar som kunde ha gynnat Mänskligheten har med avsikt gömts undan från er för att behålla den gängse situationen där vinst sätts före ert välstånd. Enorma summor av era pengar har investerats i nya teknologier för militär makt. Medan denna politik följs så kommer ni helt klart inte att se fred komma till er värld. Detta kommer dock snart att förändras och krigsmaskinen kommer att stanna upp och bli nedmonterad. Vi skall föra in fred och se till att alla vapen neutraliseras av våra högre teknologier. Vi kommer inte för att förlänga den gamla livsstilen, utan för att föra in till er ett lättare och mer tillfredsställande sätt som återställer er suveränitet. Ni kommer att bli fria för att ha mer tid för att följa era egna intressen, och slitet och släpet i livet kommer bort, och bli utbytt mot mer acceptabla förhållanden som tillåter detta.

Förändringarna är uppradade till ett väl utvecklad stadium, vilket betyder att när vi väl kan starta kommer händelserna att snabbt gå framåt, vilket är det minsta man kan säga. Ni kan känna att de mörka Tjänarna är på väg att förlora sitt grepp om er, och när som de så gör kommer de att bli oförmögna att återta vad de har förlorat. Vi blockerar alla deras ansträngningar för att bilda större hot, och vi har just förhindrat potentialen för en större incident. Vi är här för att leda er mot ett lyckat avslutande i ert sökande efter Upplyftningen. Resultatet är redan klart och skrivet i annalerna av tid. Ni kan därför fullt och fast sätta ert sikte mot upphöjning, och planen får stöd från många Råd och individer som också hjälper er att gå framåt. Ni skulle otvivelaktigt bli förvånade om ni visste hur många av dem som är med er vid denna tid.

Det finns ögonblick då ni känner att ni behöver extra stöd, och vid sådana tillfällen är det lika bra att ni kommer ihåg att ni kan kontakta ert Högre Självt. Vi nämner ofta att ni skall ge er själva tid och detta är ett sådant tillfälle. Om ni har namnen på era Guider så använd dem för att ta kontakt, och om ni har fäst er vid en av de stora Änglavarelserna som till exempel Ärkeängel Mikael desto bättre. Era bönder och förfrågningar kommer att bli hörda, och svaret kan komma på oförklarliga sätt, som till exempel genom en annan källa. Ni är i själva verket aldrig ensamma och vid tillfällen av nöd så kommer era Guider närmare er och välkomnar kontakt med er.

Solcykeln kommer till ett slut och vi från den Galaktiska Federationen är med er för att uppleva de sista dagarna. Denna gång, i motsatts till vid Atlantis, så har ni undvikigt att förstöra er själva och ni är välförtjänade av möjligheten till Upplyftningen. På sin tid så var Atlantis en stor spirituell civilisation, men mörkret lade sig över dem och de gick ned i en spiral på vägen mot förintelse. Många bland er som nu är på Jorden var där vid dess undergång, och undermedvetet så har ni fortfarande minnen av denna tid. Det är kanske därför som ni har känt rädsla inför möjligheten av en ny kollaps som leder till utrotning. Tecknena är dock positiva och som vi nämnde så tar ni emot det och det hjälper er att övervinna era tvivel. Det finns dock ett antal olika förutsägningar om sluttiden, och om ni finner detta förvirrande så lita på era intuitiva känslor.

Jag är SaLuSa från Sirius, och kan säga att bilden blir klarare inom kort, och vi lika mycket som ni driver på framåt för att påskynda det slutliga avgörandet med de mörka Tjänarna. Segern är redan med Ljuset, men de sista dagarna behöver spelas ut av hänsyn till varje själ på Jorden. Vår kärlek är med er hela vägen och vi vill att denna tid koms ihåg som en framgångsrik vändpunkt i er utveckling. Faktum är att det inte enbart är slutet på en Solcykel utan en som påverkar hela Universum och detta gör det desto viktigare för er, och även för oss.

Tack SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge