Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Mike Quinsey - 22 november 2019


Mike Quinsey - 22 november 2019

Mike Quinsey

Omedelbart efter millennieskiftet år 2000 verkade världen vara redo att göra ett dramatiskt språng framåt. Man tillkännagav att utomjordingar hade för avsikt att visa sig som en del av Första Kontakt (First Contact). Man planerade att med sina skepp och farkoster göra många överflygningar runt om på planeten. Med enligt instruktioner från Galaktiska Federationens högre ledning ägde denna händelse aldrig rum. De ansåg att det inte var lämplig tidpunkt för en sådan händelse. Även om Första Kontakt återstår att officiellt genomföra, så har därefter naturligtvis andra händelser fortsatt att utvecklas och rent generellt är ni nu helt klart mycket mer informerade och medvetna än tidigare. Det faktum att de mörka krafterna på jorden sedan dess har utvecklat sin egen teknik tillräckligt för att ha sina UFOs synliga i skyn orsakar förvirring.

Även om många år har gått sedan dess är Första Kontakt fortfarande aktuell och anses vara en del i er utveckling. Att träffa era bröder och systrar från andra världar och dimensioner blir ett förspel till att lära er sanningen om er historia och er framtid. Ni är så nära "Händelsen" och redan har tidiga förändringar ägt rum som så småningom kommer att leda till er uppstigning. Ni är alla större själar än ni blivit ledda att tro, och den sanningen kan inte hållas tillbaka i det oändliga. Det var länge sedan Anunnaki var era mästare och ni inte var mer än slavar för dem och arbetade som sådana. Men den fasen är sedan länge förbi och ni har gradvis utvecklats och blivit mer medvetna om era sanna jag. Om sanningen ska fram så ska ni återvända till era änglalika tillstånd, till det tillstånd ni var innan ni valde att falla ner i de lägre vibrationerna för en större erfarenhet.

Du kan vara säker på att du aldrig har lämnats utan hjälp eller vägledning. Varje tillfälle tas att se till att du gör framsteg i enlighet med din överenskomna livsplan. Vägledning är viktigast nu eftersom det i realiteten inte finns mycket tid kvar innan saker börjar ta fart, och vi vill att du ska vara väl förberedd. Helt klart finns det många distraktioner för närvarande eftersom förändringarna inte kommer lätt, men komma måste de. När saker och situationer löst sig kommer ni att vara så mycket närmare de slutliga händelser som leder till er uppstigning. Ni visste naturligtvis i förväg vad som är på gång men inte nödvändigtvis exakt hur det skulle ske. Du viste att det blir första gången någonsin som själar stiger upp kvar i sina fysiska kroppar, vilket betraktades av er som en mycket spännande möjlighet som du inte ville missa.

Under tiden försöker ni förstå vad som händer på jorden eftersom det för närvarande är den mest kaotiska tid på jorden sedan världskrigen. Förändringarna leds av de unga som förstår vad som krävs för att föra mänskligheten framåt. Det är en smärtsam process eftersom de vid makten har liten eller ingen aning om vad som driver förändringsrörelsen. Förändringar kommer och de gör vägen klar för en storslagen framtid som uppfylla de förutsägelser som gjorts inför den här perioden. Himlen backar upp dem som vet vad som krävs och som med fast hand står fast vid sin uppgift. Människans öde står,med Guds välsignelse, inristad i sten och ingen dödlig kan förändra det.

Under tiden, ha en rakryggad inställning till vad du än gör och allt kommer att gå din väg. Framtiden är planerad för Uppstigning, men det är upp till dig vilken väg du tar för att nå den. Ur personliga synvinkel, inrikta dig mot ditt eget mål och kom ihåg att detta just nu är det viktigaste för dig. Med tiden kommer du att upptäcka att saker och ting flyter lättare för dig, när vibrationerna lyfter dig över de utmaningar som kan komma i din väg. Du får en chans i det här livet som inte får missas. I takt med att din medvetenhet fortsätter att expandera kommer helt klart allt i god tid att bli tydligt.

Du har kommit så långt i din nuvarande inkarnation och har fått alla möjligheter att göra snabba framsteg. Naturligtvis undrar du, men oroa dig inte, bara fortsätt att beslutsamhet inrikta dig mot en högre utvecklingsnivå. Allt du behöver finns inom räckhåll, och vi hejar på dig och veta att du har förmågan och erfarenheten att lyckas. Njut av de tysta stunder då du kan fundera på din framtid och bestämma vad du vill få ut av livet. Många möjligheter öppnas för dig och snart kommer du att få mycket hjälp och råd att säkerställa din framgång.

Er utveckling har varit knuten till djurriket som under en mycket lång period har servat er, ja till och med så långt att de avstått sina liv för er. Även de utvecklas och gör framsteg tack vare sin nära koppling till mänskligheten och har för sin del ofta fått lida av extrem behandling. De är medvetna om de uppoffringar som de var tvungna att uppleva, men genom uppoffringarna har de också utvecklats såsom en art som gick med på att hjälpa er. Genom att de upplevt missbruk och grymhet har de förtjänat belöningen i form av ett bättre liv framöver.

Djur har en gruppsjäl förutom de djur som tjänat er genom att vara nära husdjur och då som individuella själar. Saker och ting i deras utveckling verkar utan tvekan ibland ske helt planlöst, men alla levande livsformer har potentialen att göra framsteg. När du tänker på den kärlek, det förtroende och den tillgivenhet som vissa djur har för människor blir det uppenbart att ni tidigare haft kontakt med dem. Kärlek är svaret och är den energi som kan förflytta berg, läka oro och skapa frid. När allt annat skalas av är allt du har kvar den stora kärleken till den Högste Skaparen, grunden till allt som är.

Jag lämnar er med kärlek och välsignelser, och må ljuset lysa upp era dagar och er väg till fullbordan. Varje dag kommer ni närmare den här periodens fullbordan och när den passerat växer även er medvetenhet. Det här meddelandet kommer genom mitt Högre Jag, mitt Gudomliga Jag, och varje själ har samma inre koppling till Gudomen.

I Kärlek och Ljus.

Mike Quinsey.
Webbsida: Tree of the Golden Light

Svensk översättning: Inga och Cagga LevanderEn Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge