Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Mike Quinsey - SaLuSa, June 18, 2010

SaLuSa, June 18, 2010

Väntan fortsätter och vi utövar mer tryck än någonsin på de mörka Tjänarna, för att de skall dra sig tillbaka från den omöjliga situationen de befinner sig i. Om de envisas med sina fasoner och fortsätter att orsaka turbulens, kommer vi att utöva vårt privilegium att tvinga ut dem. Inte av fysisk kraft, utan med åtgärder som tillåter oss att diktera till dem på vilket sätt som de kommer att bli avsatta. Förhållandena är sådana att vi trånar efter att börja arbeta med er, för att ta oss an era omedelbara problem. Vi arbetar naturligtvis bakom scenen, så var förvissade om att saker och ting inte kommer att bli okontrollerade.

Den ända förtröstan ni kan ta är att ju längre det tar för oss att sätta igång desto mer människor vänder sig mot Ljuset. Det hjälper att höja ert kollektiva medvetande, vilket garanterar att föra er närmare Upplyftningen. När allt kommer omkring så är upphöjningen hela poängen med vad som händer nu, och många stora Varelser är nära Jorden för att påskynda processen. Det hela går bra och enligt förväntningarna och det kommer att accelerera när planen för Upplyftningen väl kan start med full fart. Ni är så nära en sådan underbar utveckling, och det är vår önskan att Avslöjandena kommer mycket snart. Det behövs bara en sådan händelse för att bollen skall börja rulla, och det öppnar då vägen för många förändringar.

För närvarande när det gäller oljeutsläppet i Mexikanska Bukten så har det väckt upp allmänheten till faran av att borra efter olja på havsbotten. Som ett resultat så ökar kraven på att detta stoppas, som vi ofta har sagt så har ni makten om tillräckligt många av er kommer samman. Den positiva energin som uppstår från detta kommer att finna en väg att manifestera vad som behövs, även om det kommer att ta lite tid. Vi är på en nivå redo att svara på den förfrågan, och vi är välutrustade för att rensa upp oredan mycket snabbt. Vi ser dock en sannolikhet att BP först kommer att ges mer tid för att återställa situationen. Det får dock inte ta mycket längre tid då miljön redan är kraftigt påverkad. Så låt oss se vad som händer, och när som vi gör det väntar vi på sidan om på vår tur.

När vi säger att alla era problem kommer att bli lösta, så menar vi precis det. Det kan inte göras på en dag, men en av prioriteterna är att organisera välstånd så att till slut ingen är utan uppehälle. Eftersom vi observerar hela er värld så vet vi var de värsta fallen av fattigdom och nedgång existerar, där inte ens det allra nödvändigaste och inte heller medicinsk hjälp knappt finns. Vi kommer att ta oss an dessa brådskande problem mycket snart, och vad vi vill se är att levnadsstandarden lyfts upp. Illuminati grupperna har enständigt blundat inför dessa förhållanden, och har hållit folk nedtryckta med avsikt, som en del av deras utrensning av befolkningen. Förgiftningen av jord, luft och hav är bara en del av deras, men det kommer inte att lyckas så som de har tänkt sig. Vi har kontinuerligt observerat dessa situationer och har utan er kunskap sätt till att effekterna blir urvattnade.

Det är bra om ni känner till våra aktiviteter, eftersom vi absolut inte gör ingenting och bara sitter och väntar på Första Kontakt. Vi har så att säga ammat er under många år och vi menar då tusentals år och inte bara århundraden. Detta är denna typ av tjänster som den Galaktiska Federationen är involverad i runt om i Universum. Det ger oss en sådan glädje och tillfredställelse att hjälpa andra civilisationer, då de närmar sig Ljuset. Om ni också känner för att tjäna på detta sätt så kan vi försäkra er att möjligheten kommer att ges er inom en närma framtid. En del av er återvänder i vilket fall som helst till era Rymdfamiljer för ett lyckligt återförenande på er hemplanet. Era liva kommer att förändras bortom all liknelse med nuet, och allt kommer blir naturligtvis passande och gynnsamt för själar som har uppstigit.

Ta inte blicken från era förväntningar och håll dem i fokus, och det kommer att föra er igenom en del turbulenta perioder som inte än har infallit. Kom ihåg att en del själar har planerar att lämna Jorden innan sluttiderna, och de tar föga eller ingen trauma alls med sig. När de väl anländer till de astrala planen får de mycket uppmärksamhet och omvårdnad, för att se till att de snabbt återgår till det normala. Sjukdomar, handikapp och skador kommer inte längre att existera, och om de gör så är det enbart i den personens huvud. Med andra ord så har ni tankens kraft att övervinna dem. Det finns olika astrala plan, men de flesta själar kommer att finna sig i vad som en del kallar Sommarlandet. Det är, Mina Kära, en fråga om var era vibrationer passar in, och om de är mycket låga så finns det nivåer som nästan helt är utan Ljus. Ni skulle automatiskt bli dragna till dem som resonerar med era vibrationer. Därför, om ni höjer era vibrationer på Jorden, så blir ni en av dem som går till de högre dimensionerna vid Upplyftningen.

Kan ni tänka er att ni redan närmar er mittpunkten på året, och om någon fortfarande tvivlade på att tiden går allt fortare så vilka andra bevis kunde ni önska er. Ni för er själva ut ur linjär tid och kommer att lämna bakom er alla de irriterande aspekterna som det orsakar er. Ni tävlar med klockan hela tiden, som regerar över era liv, och hur härligt skall det inte bli när ni är fri från dess restriktioner. I framtiden kommer ni att vara fria att röra er från en plats till en annan, till det förgångna, eller in i framtiden och era upplevelser kommer att vara helt annorlunda från nu. Livet kommer att vara spännande och fullt av utmaningar, då det finns så mycket att upptäcka som är utanför er nuvarande existens. Å andra sidan så är livet på Jorden knappast tråkigt, med det är hårt arbete att göra framsteg, och ni har lite tid för personliga intressen. Det är föga rättvist, och en del personer har ytterst tråkiga liv och klarar sig knappt, men det är trots allt en vald upplevelse. Andra har rikedomar och all komfort som pengar kan köpa, men det ger inte lycka. Finns det kanske en lärdom från de kontrasterande liven som folk har, och är det inte sant att alla söker ett lyckligt och tillfredsställande liv. Detta, mina vänner, kommer med Upplyftningen med absolut visshet, så sätt era nuvarande problem åt sidan och låt dem inte göra er nedtryckta.

Jag är SaLuSa från Sirius och njuter av de ögonblicken när jag kan höja upp er. När allt kommer omkring så finns det så mycket att se framemot, och vägen mot Ljuset kommer att öppna upp sig mycket snart. Med er kunskap kan ni också hjälpa andra att ta sig igenom de återstående månaderna av denna cykel. Vi önskar att alla kände till den Gyllene Åldern som nästa är här, en som inför Kärlek och Ljus och ert frisläppande från att bli neddragna av de lägre vibrationerna. En Ålder som är en tribut till kärleken och Guds härlighet, och Skaparen.

Tack SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge