Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Mike Quinsey - SaLuSa 17 oktober 2014

Mike Quinsey - SaLuSa 17 oktober 2014

Om ni någonsin har behövt bevis på väderförändringarna som nu sker så behöver ni bara se tillbaka på skillnaderna nu jämfört med hur det var för sådär 50 år sedan. Förändringarna är dramatiska och verkar inte följa något särskilt mönster, och ibland verkar det kaotiskt. Men förändringarna är inte slumpmässiga händelser utan de leder till ett mer acceptabelt mönster som ser till att de ytterligheter som ni vanligtvis upplever inte längre förekommer

Runt omkring er är kaoset som finns där ett annat tecken på vad som händer, även om mycket av det är karmiska såväl som gamla problem mellan folk, och även nationer, som nu sorteras ut. Ja, det är en oroande tid men det är nödvändigt, kan man säga, att rensa ut skräp som inte kommer att ha någon plats i den Nya Tidsåldern, och njut av alla förändringarna som kommer att lyfta mänskligheten till en högre nivå. Om det är er önskan att vara en del av förändringarna så kommer er avsikt att bära er vidare och dra till er guider som kommer att hjälpa er.

Vi har ofta sagt att ingenting sker av en slump, och det är värt att komma ihåg, då du annars känner det som att du är i händerna på slumpmässiga händelser. När det gäller ditt eget liv finns alltid en plan som gör att du kan utvecklas, så ingen möjlighet slösas bort. Du fortsätter i en takt som du och dina guider kommit överens om och som kommer att hjälpa dig att uppnå framgång, men din fria vilja finns alltid där och det avgörande beslutet är ditt.

Om du önskar utveckling är det klart att du kommer att göra vad som behövs för att lyckas, och det innebär ofta att du följer din intuition utan att nödvändigtvis känna till syftet. Naturligtvis sker vissa upplevelser för att rensa karmiska skulder som du kanske har, så med tanke på det skulle det tjäna dig väl att acceptera sådana situationer med gott hjärta.
Ingenting händer utan goda skäl, så gör det bästa av sådana möjligheter. Detta är en tid för förlåtelse för alla upplevda oförrätter mot dig, och kom ihåg att varje upplevelse har sitt värde.

Det är mycket sällan som goda nyheter finns i era mediers rapporter och vi kan försäkra er att det finns en trend att fler människor skall hjälpa andra som är i nöd. Känslan av Enhet sprids med insikten att ”du är din broders väktare”, även om vissa trosföreställningar är så kraftfulla att skillnaderna hålls vid liv. Under sådana omständigheter föds själar med så utpräglade föreställningar in i länder där de bäst kan lära sig sina lektioner, samt att Alla är Ett. Det är därför som krig kommer att fortsätta och skulle normalt upphöra endast när fred ses som den enda vägen framåt.

Som någon som är mer medveten kan din närvaro vara till stor hjälp när du som ett exempel lever ditt liv såsom det borde vara, i fred och harmoni med alla levande varelser omkring dig. I själva verket hjälper du andra genom att leva enligt dina övertygelser och finnas bland dem. Ditt ljus kommer sannolikt att locka andra till dig som vill veta hur du kan leva i frid då det ofta är kaos runt omkring dig.

Som ni har insett så håller vi ett vakande öga på dem som skulle kunna förstöra Jorden om deras aktiviteter lämnades därhän. Illuminaterna och deras hantlangare övervakas noggrant och de kan inte göra någonting utan att vi känner till det. Ni kan därför vara säkra på att det inte kommer att bli några större incidenter av förstörelse och definitivt inga krig annat än små tvister. Vår roll är att leda er säkert till ett fredligt avslut och därefter omständigheter som tillåter oss att öppet komma till Jorden.

Det kommer att bli en fantastisk tid av glädje och avslöjanden som kommer att klara upp mysterierna i er förflutna historia. Ni har med avsikt hållits i mörker och avhållits från framsteg som skulle oerhört mycket ha förbättrat er livskvalitet. Det är som om ni har varit inlåsta i en tidskapsel där tiden stått helt stilla. Detta kommer att förändras inom en snar framtid och ni kommer att bli förvånade över hur snabbt ni kommer att kunna ta igen den förlorade tiden.

Tänk stort när det gäller din framtid för du kommer att få se hur ditt medvetande expanderar snabbare när du träder in i den högre vibrationshastigheten. Du kommer också att bli förvånad över omfattningen av förändringar som gör att du kan gå in i en Ny Tidsålder av fred och välstånd. Jordens frukter blir mer än tillräckliga för dina behov, och att dela med sig kommer att bli något normalt då det alltid finns tillräckligt för allas behov.

Nya uppfinningar som hittills har hållits tillbaka kommer att avslöjas och släppas, och slitgöra och hårt arbete för att överleva kommer att bli något i det förflutna. Världen öppnas upp för er och resande blir ganska normalt då avlägsna platser lätt kan nås på nolltid. Detta innebär naturligtvis att nya former av resande kommer att införas och mycket av era nuvarande former för resande har blivit föråldrade. Det kommer att bli en spännande tid för alla och förändringarna kommer att ske ganska snabbt med vår hjälp.

I en tid då det är svårt att fatta och förstå vad händelser leder till så hoppas vi att vi lyft upp er lite genom att ge er en liten inblick i framtiden. Ingenting kan stoppa planen för er framtid och vi är, som ni kanske säger, ivriga att få sätta igång och vi ser fram emot att föra er in i den Nya Tidsåldern. Tidigare cykler har slutat i stora förändringar som har hållit mänskligheten tillbaka från att påbörja en ny. Denna gång har ni avslutat en Solcykel framgångsrikt, och de av er som har lyft upp era vibrationer kommer att fortsätta att utvecklas när ni går in i den Nya Tidsåldern. Varje själ kommer att befinna sig exakt där hon är bäst lämpad att fortsätta sina upplevelser.

Vi vet att sådana uttalanden kan orsaka viss oro inom familjegrupper som önskar att vara tillsammans. Vi skulle vilja försäkra er att där vanligtvis är starka band som binder dem samman och det skulle vara ovanligt om de inte utvecklades som en enhet. Emellertid kommer ni att se att när ni utvecklas så kommer ni att dras till grupper av liknande vibrationer där ni utvecklas tills ni känner ett behov för en annorlunda erfarenhet.

Jag är SaLuSa från Sirius och jag njuter av min tid med er och ser fram mot att få möta många av er inom en nära framtid. Tiden i sig själv har inte samma effekt på er som nu och kommer inte heller att styra era liv. Det finns så många välkomna förändringar som väntar er, och när vi har möjligheten att presentera oss skall vi alla gå snabbt tillsammans in i den Nya Tidsåldern som rymmer så mycket för er. Fortsätt att blicka framåt och vet att ert liv är en historia med ett lyckligt slut.

Tack SaLuSa!
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Översättare: Gertie Dahlberg


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge