Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Mike Quinsey - 16 mars 2018


Mike Quinsey - 16 mars 2018

Mike Quinsey

Var säker på att allt går bra även om det är kaotiskt i vissa länder. Den bakomliggande orsaken är att det sker dramatiska förändringar som är nödvändiga för att skapa plats för det som ska introduceras. Förändringarna är alla en del i er introduktion till den Nya Tiden som succesivt visar sig i takt med att de gamla energierna försvinner. Var inte upprörd över de åtgärder som krävs för att rensa bort det gamla, ni har allt att vinna på dem så småningom. Med tiden kommer de gamla sätten och metoderna att försvinna eftersom de inte har någon plats i framtiden. Det kommer en oroväckande och oundviklig situation, men glöm då aldrig det faktum att allt gott ligger och väntar på er.

Nu när ni har passerat markören 2012 har restriktionerna vad gäller utomjordiska besökare till jorden lyfts, men det finns fortfarande ett vettigt system för att se till att ingen av besökarna har för avsikt att störa er väg till Ascension. Det är dags att träffa era "andliga föräldrar" som kommer från Plejaderna, och i sinom tid kommer det att äga rum. Framtida händelser är väl planerade, alla med avsikten att förbereda er för höjningen av era vibrationer, det ultimata är förstås er Ascension. Ja minsann, glada tider ligger runt hörnet med händelser som sannolikt ligger långt bortom er nuvarande förmåga att förutsäga. Lite i taget har ni fått viss inblick i vad de innebär, men ni kommer att bli mycket förvånad över omfattningen av de välgörande förändringarna.

Ni kommer att bli fria själar som är så avancerade att ni blir mästare över er egen framtid och ni kommer att ha flertalet valmöjligheter vad gäller era framtida göranden. Ni kommer att vara ansvarstagande själar och styra era liv i enlighet med andliga påbud från den hierarki som övervakar alla era framsteg. Livet från och med nu blir bara bättre och bättre, och redan känner ni till några av de förändringar som äger rum. Den större planen för era framsteg styrs av de mäktiga själarna från Gudomen och de ser till att allt utförs i balans och i harmoni med allt som är. I själva verket följer högre själar er genom alla era livstider och hjälper er med vägledning, men hedrar alltid era fria val.

Med andlig insikt kommer behovet att icke vara dömande, för du kan inte känna till en annan själs livsplan. Du kan vara inblandad i en annan människas liv och, som ni säger, i med- och motgång hjälper ni varandra att utvecklas. Ofta är själar sammankopplade av karmiska orsaker och kan ha levt tidigare liv tillsammans, och genom att spela olika roller hjälpte de varandra att utvecklas. Tänk på att du som själ är odödlig och när du lämnar Gudomen för att få ytterligare erfarenhet har du inte bara många, många liv utan möter alla typer av situationer som ger dig möjlighet att utvecklas. Av den anledningen, se aldrig ner på en annan själ utan uppskatta att de, precis som du, följer en livsplan som de redan har kommit överens om att uppleva.

Mellan inkarnationerna spenderar ni vanligtvis er tid i det som av uppenbara skäl kallas Sommarlandet. Vid övergången möter du andra själar, din familj, släkt och vänner, inklusive dina mor- och farföräldrar, som alla presenterar sig för dig så som de gillar att uppfattas och inte som de äldre personer som de flesta var när de gick över. Kan du tänka dig en nivå där vibrationerna är något högre än på jorden och där tankes kraft härskar. Under dessa omständigheter behöver du inte pengar, men du kan fortfarande skaffa dig allt du vill, dricka kaffe och äta kakor eller vad du vill - allt gratis. Det låter otroligt men jag kan försäkra er att det jag beskriver väntar på er. Det finns vatten och hav men det är inte precis som på jorden, men du kan fortfarande segla eller njuta av andra liknande aktiviteter.

Jag kan höra gensvaret nu och frågor som "var finns den här platsen" och ”hur mycket folk vistas mellan inkarnationer, var finns de alla”. För det första finns det existensnivåer som är uppdelade lite som länderna på jorden, så du vistas med, som ni uttrycker det, din egen typ. Bilar, bussar och liknande finns bara där för "gamla tiders skull" och du kan resa i tiden med tanken, men många själar tycker om de transportmedel som de använt på jorden. Sammantaget betyder det att det inte finns någon "himmelsk trafik" eftersom det inte behövs och där är det alltid ljust och soligt, därav namnet "Sommarland". När du först anländer har du vad man kan kalla en debriefing där dina livsupplevelser diskuteras för att se inom vilka områden du kan behöva ytterligare lärdom, men det innebär inte någon form av dömande över huvud taget. Så vart går du härnäst? Det beror på när du behöver ytterligare en livserfarenhet på jorden och när förutsättningarna uppfyller dina behov. Du kan vara säker på att allt är välorganiserat för att få alla att känna sig hemma.

Ta ditt liv seriöst och följ vad som tydligt är din livsplan. Händelser kommer att visa dig var du är tänkt att gå och det kan visa sig vara något helt annat än det du förväntat dig. Jag har tidigare berättat att ingen själ får mer än vad den kan hantera, och självklart får du alltid hjälp längs vägen. Det är viktigt att du anstränger dig för att uppnå ett bra resultat, en god sak. I varje situation kan du bara göra ditt bästa och med det kommer du att göra framsteg. Du skulle bli förvånad om du visste hur hårt dina guider arbetar för att hjälpa dig att få en lyckad livserfarenhet. Tala högt med dem eftersom det gläder dem att veta att du är medveten om deras existens. De följer alla dina förehavanden eftersom de behöver vara med dig hela tiden. De är också medvetna om din livsplan och gör sitt bästa för att hålla dig till den.

Ni är alla mycket erfarna själar som haft hundratals, om inte tusentals inkarnationer. Men du inkarnerade inte med full kunskap om den här livstiden, bara med det som är nödvändigt för att se dig igenom den typ av liv du behöver för att göra ytterligare framsteg. Du kommer aldrig att förlora redan gjorda framsteg, men som sagt de kan hållas undan från dig om det behövs. Dina erfarenheter kommer så småningom att leda dig till mästerskap och ännu större saker, och du kan utvecklas i din egen takt eftersom allt sker "Nu" och du har all den tid som du önskar. Tiden är en illusion och i en 3D-existens är den linjär och ni samarbetar mycket bra med den.

På jorden tenderar saker nu att förändras mycket snabbare än de gjorde tidigare, och i allmänhet påverkas alla av de högre vibrationer som ni nu går in i. Gradvis kommer en del av er att upptäcka att ni börjar uppleva hur händelser i era liv är synkroniserade, och andra blir mer telepatiska. Det kommer att öka över tiden eftersom allt fler själar höjer sina vibrationer. Med andra ord börjar du öka dina vibrationer som en del av din väg att bli en Galaktisk Varelse.

Jag lämnar er med kärlek och välsignelser, och må Ljuset lysa upp era dagar och vägen till fullkomning. Det här budskapet kommer genom mitt Högre Jag.

I Kärlek och Ljus.

Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light

Svensk översättning: Inga och Cagga LevanderEn Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge