Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Mike Quinsey - 15 december 2017


Mike Quinsey - 15 december 2017

Mike Quinsey

Det verkar som tiden fortsätter att gå allt snabbare när nu de sista dagarna av 2017 närmar sig. Som förutsagts går årstiderna gradvis in i varandra, men i det långa loppet kommer de att jämnas ut och bli tilltalande för alla. Fram till dess kan saker och ting bli utmanande och djurvärlden bli påverkad, men det är ingen verklig fara eftersom de kan förflytta sig till nya områden. Deras mattillgång är en annan fråga, och där den tryter kan de tvinga att hitta alternativa källor. Mänskligheten kan hantera förändringar, men mellan nationer som ännu inte anpassat sig finns överst på dagordningen problem som kommer att ta tid lösa. Inse att ni i stort sett är ansvariga för de förhållanden som har lett till en del av svårigheterna. Människan inser inte i vilken utsträckning hennes handlingar påverkar allt. Allt som skapas av negativa energier skapar alltid rädsla och drar ner de högre vibrationerna.

Sakta men säkert förlorar dock de som genererar så mycket negativitet sin makt, i takt med att fler och fler människor vänder sig mot Ljuset. På sätt och vis har slaget redan vunnits och de mörka fortsätter att isoleras. Det tar dock tid att återupprätta ett samhälle baserat på kärlek, men det börjar nu ske över hela världen, och Ljuset växer snabbt. Tanken på att av någon anledning starta krig börjar bli oacceptabel, och mänskligheten kommer att göra stort motstånd, detta oavsett att de högre makterna har sagt att de inte tillåter ett nytt kärnvapenkrig på Jorden. Även de som söker världsfred blir allt fler och är inte längre en minoritet, och deras kraftfulla röster hörs. Som en följd av detta är de vanliga krigshetsarna och vapenindustrin oroliga eftersom deras lukrativa affärer och krigsvinster hotas., Eftersom krig kommer att förhindras är deras dagar räknade, och större krafter än vi kommer att se till att det blir så.

Även om ni har andra anledningar att fira i slutet på den här månaden så är det även slutet på det innevarande året och början på det Nya Året, och detta firas över hela världen. Mänskligheten påverkas positivt, och många religioner tar del i de högtidliga ceremonierna i väntan på tolvslaget. Det Ljus som ges ut har en stor helande effekt och i den här Nya Tidsåldern kommer det att förankras på Jorden. Vibrationerna lyfts även av de som har som tradition att göra nyårslöften och det finns mycket att vinna tack vare dessa världsomfattande festligheter. Det finns alltid en anledning att tacka Varelser som vistas i de högre dimensionerna, de som följer era framsteg och vägleder mänskligheten eftersom de känner till planen för er framtida upphöjelse. Det finns även ännu högre Varelser som har förståelse för er kommande utveckling mot Galaktiska Varelser och även dessa övervakar er utveckling. Allteftersom tiden går kommer deras närvaro att bli alltmer viktig och spela en allt större roll i er utveckling.

Precis som den Mänskliga Rasen ser även Moder Jord fram emot vibrationshöjningen och att få möjlighet att rena planeten från det som på många sätt har förstört den. Oavsett andra åtgärder rensar Hon periodvis upp i de oceaner som annars skulle stagnera. Detta gör det möjligt för allt naturligt marint liv att återgå till det normala. I framtiden kommer människan att respektera alla livsformer och göra sin del för att förbättra för dem och hjälpa till att upprätthålla områden som exempelvis korallreven som stöder så mycket marint liv. Människan kommer att förstå sitt ansvar att respektera och leva i harmoni med allt liv, oavsett om det är på land eller till havs. Er Jord är en av de vackraste planeterna i kosmos och skapades för att vara en juvel på himlavalvet. Den kommer att återkräva sin glans och skönhet och människan kommer att betala tillbaka till Moder Jord genom att hjälpa till att återställa det som har förstörts. Allteftersom vibrationerna ökar kommer ni gradvis att upptäcka nyttan av att använda naturresurser och återigen se Jorden som Edens Lustgård i all sin prakt och skönhet. I takt med de stigande vibrationerna kommer ni att finna att era tankar har större kraft än tidigare, och ni kommer att inse att ni måste hålla dem rena och positiva.

Det ligger så mycket och väntar framför er och vi berättar lite om en del för att lyfta upp er, eftersom den tidigare cykeln var fylld med negativitet och utsikterna till världsfred verkade oåtkomlig. Med ankomsten av den Nya Tidsåldern kommer allt att förändrats och ni kan nu skapa er egen framtid och njuta av fullständig fred. Men för att göra det måste ni ignorera det som händer omkring er, eftersom så mycket fortfarande hänger samman med den senaste cykeln och inte kommer att förbli i nuet så mycket längre. Problemet kvarstår så länge som vissa människor klamrar sig fast vid de gamla tillvägagångssätten, men ger man dem tid kommer de att inse att det är meningslöst. Ju tidigare de ger med sig och släpper fram de många fördelaktiga förändringarna, desto snabbare kommer de att få njuta av dem. Den goda nyheten är att även om ni måste skapa er egen väg framåt så styrs ni fortfarande så att ingen tid går förlorad vad gäller att skapa ett nytt samhälle. Vi har tidigare nämnt att vägarna går åt skilda håll, vilket möjliggörs eftersom det finns mer än en jord. Separationen inträffar eftersom det med Ascension skapas ytterligare en tidslinje.

Vissa kan fråga sig varför det kommer så mycket information när de faktiska händelserna inte är i fas med den. Det är helt enkelt för att ni borde ha varit mer avancerad och förberedda inför Ascension, men eftersom en ny cykel har skapats behöver ni få veta så att ni kan börja förbereda er för den tiden. Vad ni gör nu kommer längre fram att påverka er framtid, och ni behöver veta vad som ligger framöver så att ni kan planera för det. Ni har rätt att njuta av er framgång efter att ha gått igenom många tidsåldrar utan att uppnå den, och där ni tidigare har arbetat väldigt mycket ensamma kommer nu hjälp att ges vid varje steg. Ni har tidigare fått höra att perioden straxt före Ascension är den idealiska tiden att presentera er för era galaktiska vänner som är angelägna om att få träffa er. Hittills har de måst hålla en låg profil för att inte påverka er, eftersom ni själva måste ta de beslut som bestämmer hur er utveckling ska vara. Det hindrar er dock inte från att fråga om hjälp när ni behöver det.

Vi relaterar inte till tid som ni gör, eftersom allt är i nuet, och i vår "utvecklade kropp" kan vi, om vi så önskar resa till vilken tidsperiod som helst, vilket betyda att tiden som sådan blir irrelevant och utan konsekvens. Vi kan också gå in på en framtida tidslinje och se potentialen för den perioden. Så det är lite svårt för oss att relatera till tiden på samma sätt som ni, och därför är vi generellt ovilliga att lämna ut datum i väntan på en viktig händelse. Men vi gör vårt bästa, men det är lika bra att komma ihåg att tiden är väldigt flytande, och den är alltid föremål för förändring beroende på kraften i tanken som kommer från dig. Så börja bli medveten om vad du önskar och att det inte är negativt, eftersom det kan studsa tillbaka på dig.

Jag lämnar er med kärlek och välsignelser, och må Ljuset ljusa lysa på era dagar och på vägen till fullkomlighet. Detta budskap kommer genom mitt Högre Jag.

I Kärlek och Ljus.

Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light

Svensk översättning: Inga och Cagga LevanderEn Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an
e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge