Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Mike Quinsey - 15 mars 2019


Mike Quinsey - 15 mars 2019

Mike Quinsey

Det här året flyger fram och lägger man därtill väderförändringarna borde det inte råda något tvivel om att tiden går allt snabbare. Det är en indikation på att ni rör er mot högre vibrationer och sakta men säkert lämnar de lägre. Det betyder också att i takt med detta flyttar ni tillsammans med allt annat in i en allt större harmoni, och knappast något kommer att lämnas på den nivå vi kallar negativ.

UTDRAG FRÅN KRYON:

VARFÖR NI FÖRTJÄNAR ALLA DESSA STORA GÅVOR FRÅN ANDEN

Medkänsla är ordet. Allt upprepas och det finns inget nytt under solen. Framtiden kommer därför att innehålla mer av det förflutna. Det som hänt i det förflutna kommer att vara framtidens mönster. Ni har vänt blad, passerat markören och börjat dra till er det som är er avsikt och er visdom, ert engagemang inom två områden ni aldrig tidigare berört. Denna framtid har aldrig skrivits, den följer inte alls de gamla hjulspåren.

Ni säger att ni inte kommer vidare. Vilket bedrägeri, och bedrägeriet är helt skapat för att hålla er på plats. Bedrägeriet är av gammal energi - om mänskligheten känner att den sitter fast så kommer ni att sitta fast. Vet ni hur lätt det är att kontrollera er när ni tror att ni aldrig kan resa er över er nuvarande situation? Det finns de som har kontrollerat er i åratal och styrt planeten, styrt ekonomin. Ni har till och med namn på dem. De är så framgångsrika därför ni tror er veta att ni aldrig kommer att utvecklas bortom en viss punkt.

Det nya paradigmet raderar ut detta helt och hållet och ni vaknar bokstavligen upp till en Akasha som skakar på sig och säger: "Det ligger talanger här och väntar på er, talanger som ni aldrig haft tidigare. Aldrig tidigare, inte bara i det här livet utan i det föregående och de före det. Ni är inne på en väg som ni aldrig gått tidigare, och den kommer att ta er ljusår framåt i förhållande till där ni nu befinner er.” Med vinden i ryggen kan allt uppnås i den här energin och du kanske säger: "Kära Ande, jag tvivlar inte på Kryon. Jag vet att det finns saker långt bortom min nuvarande fattningsförmåga som ligger och väntar på mig oavsett hur gammal jag är. Jag vet att jag kan gå längre än jag någonsin gjort tidigare. Faktiskt är jag redan där. Jag är en del av skiftet och inte en del av bedrägeriet.”

SLUT PÅ UTDRAGET.

Det är så mycket som ni har blivit nekade, och det har gjort det till en enorm utmaning att hitta tillbaka till Ljuset. Det har varit avsiktligt för att ge er ett svårt test; för att se om ni kunde övervinna mörkret och återupptäcka era sanna själar. Ni blev stöttade och får fortfarande hjälp att lyfta upp er själva. Som ni säkert känner till vid det här laget så kommer hjälpen från era ständigt närvarande guider. Inse att du frivilligt deltager i detta experiment med fullt förtroende för att du ska uppnå framgång. Du är förstås inne på upploppet om du redan har vaknat upp till sanningen om ditt varande. Här ingår den senaste insikten att du har Gudomen inom dig. Du anses nu vara redo att ta emot sådan information. Det måste vara lugnande för dig att veta att det förhåller sig så och att du därför har evigt liv.

Bortsett från när du kallas tillbaka till Källan (the Godhead), har du ett stort antal liv genom vilka du kan utvecklas och få kunskap medans du följer vägen tillbaka. Dina erfarenheter kan till och med ta dig till olika Universa där mängder av livsformer existerar. Det är ett långt äventyr som kommer att uppfylla din önskan om omväxlande och spännande tider. Mänskligt liv är en stor upplevelse som gör det möjligt för dig att utvecklas i en mycket snabb takt och gör dig väl lämpad att hjälpa andra själar att utvecklas. När du expanderar genom din olika medvetenhetsnivå behåller du den kunskap du får och kan använda den för att hjälpa andra som följer i dina spår. Faktum är att uppstigning Människan har som uppgift att hjälpa andra själar under utveckling på samma sätt som de blivit hjälpta.

Det primära syftet med dina erfarenheter är att förbereda dig för allt större saker som så småningom för dig högre och högre in i Universums Ljus. Du kommer att inse att du inte är din fysiska kropp, vilket på er nivå kan bevisas genom erfarenheterna från de som haft "ur kroppen" -upplevelser. När du permanent lämnar kroppen vid döden slits strängen av och du är fri. Det finns inget att vara rädd för när det gäller döden. Det finns många exempel där själar har kastats ut ur kroppen och inte insett att någonting har hänt. Detta beror på att de genast har funnit sig i sin eteriska kropp som är identisk med den fysiska kroppen, förutom att den är av finare vibrationer.

Kära Ni, sanningen är otrolig och vi försöker att inte överväldiga er, men nu är det dags att upplysa er om vad som ligger framför er. Det kan ta en hel del tid om vi ser tiden på det sätt ni mäter den, men som ni märkt går den ju allt snabbare. Så var öppna för vad som korsar er väg och tillåt alla trevliga förändringar som väntar på att manifesteras. Som ni utan tvekan inser är förflyttningen från ett mänskligt väsen till ett galaktiskt väsen ett enormt steg att ta, och det steget finns på er evolutionära väg.

Var förvissad om att ni under alla stadier i er utveckling aldrig är ensamma. Det finns alltid högre väsen som följer era framsteg och hjälper er att lyckas. Ni har säkert så här dags insett att evolutionen sker på ett välordnat sätt, och inom varje steg finns alltid hjälp till hands. Det är därför vi rekommenderar att ni ber om det ni behöver. Det kanske inte nödvändigtvis kommer som ni vill, utan först vid rätt tidpunkten för att ge er maximal nytta. Under den senaste cykeln bar ni oundvikligen karma med er och den var viktig att ta hänsyn till för dem som tänkte hjälpa er. Nu är emellertid de flesta av er fria från gammal karma och om ni nu gör fel gäller omedelbar karma. Faktum är att de själar som har gått långt längst sin väg har höjt sina vibrationer tillräckligt för att inte drabbas av karma.

Ni har på sista tiden fått mycket information om framtiden. Låt den inte överväldiga er eftersom mycket ligger långt in i er framtid. När saker och ting förändras sker det i den takt ni kan hantera, även om det för närvarande finns påtryckning att snabbt gå vidare från dagens kaos. Mycket väntar på att släppas ut som öppna era ögon inför det som ligger framför er, och säkerligen kommer ni att känna er väl till mods. Vi har många gånger berättat för er att stora förändringar är på gång, och tiden närmar sig. Ni är alla väsen med stor potential och framstegen bör snabbt rulla på när tiden nu närmar sig och det är säkert att göra det.

Er beslutsamhet tog er förbi markören (2012) och nu måste ni lika bestämt ta er igenom de förändringar som leder till mycket glädje och lycka, allt medan ni äntligen kan lägga de gamla energierna bakom er. Ljusets Styrkor och styrka ökar obevekligt för att rensa ut de mörka krafterna från positioner med inflytande, så att ljuset kan ta över och få de välkomna förändringarna till stånd.

Det här budskapet kommer genom mitt Högre Jag från Källan.

I Kärlek och Ljus.

Mike Quinsey.
Webbsida: Tree of the Golden Light

Svensk översättning: Inga och Cagga LevanderEn Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge