Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Mike Quinsey - 15 februari 2019


Mike Quinsey - 15 februari 2019

Mike Quinsey

Ni har ett sant uttryck att världen är ditt ostron och att det är du som är pärlan inuti. Efter alla dessa strävsamma liv och mängder med utmaningar står du idag på tröskeln till Ascension. Du har hållit ditt huvud högt och alltid rest dig efter de mer utmanande upplevelserna. På sätt och vis är det lika bra att du inte kommer ihåg alla dina tidigare erfarenheter eftersom de skulle tynga ner ditt sinne. Självklart har det funnits liv som inte var så krävande, men hela tiden låg tonvikten på din utveckling. Graden på de utmaningar du mött var alltid med ditt godkännande, vi försöker aldrig knuffa på dig för snabbt. Oftast är det faktiskt du som är angelägen att driva dig framåt och vi som får varna dig för att ta på dig för mycket. Även om du har vårt stöd så är det du som måste genomgå utmaningarna. Det skulle inte vara någon vinst för dig om vi gjorde mer än att hjälpa dig med våra råd.

För närvarande förstår ni faktiskt inte vilken stor prestation ni har gjort genom att ha passerat markören (2012). Vi gläds fortfarande och är fulla av beundran för ert mod och styrka och avsikt att fortsätta oavsett uppdrag som ligger framöver. Ni blev utvalda att få möjligheten att förbereda er inför Ascension. Vi trodde, med all rätt, att ni hade uthålligheten och styrkan att bli framgångsrika. Men er fria vilja har inneburit att vissa själar inte fokuserat på sina uppgifter. Trötta på alla krav som ställs på dem saknas ibland viljan att lyckas. Ingen katastrof, det kommer alltid fler tillfällen. Det är ingen brådska, men vi försöker pusha på er eftersom ni står på gränsen till Ascension. Vi vill att ni ska bli framgångsrika, eftersom så mycket står och väntar på er som blir en total förändring från det ni är vana vid. De goda tiderna är i antågande och det kaos som nu kulminerar på jorden kommer att klinga ut. Genomför det logiska i att stoppa kärnvapenkrig och inse att det är början på slutet på våldsamma konfrontationer. Ni kan vara säkra på att alla krigsvapen kommer att tystna och att detta lätt kommer att uppnås.

Vi berättar dessa saker för er trots att vi vet att vissa själar förväntar sig att saker ska förändras bums, utan tanke på graden av negativitet som först måste rensas ut från jorden. Ni får hjälp från en mängd källor ni inte känner till. Vet att er galaktiska familj övervakar era framsteg och att de aldrig är långt borta. Om så behövs kan de framträda på jorden på ett ögonblick och ni är helt skyddade från eventuella yttre störningar. De vackra Avians vaktar över er och deras närvaro säkerställer att inga yttre störningar kan tränga igenom. De har ett extra intresse i ert välbefinnande och hjälper mänskligheten på sätt som ni inte är medvetna om. På samma sätt är Pleiadierna nära er. Ni är skyldiga dem mycket för deras varaktiga kärlek till mänskligheten. Specielt Pleiadierna står er mycket nära.

Begränsa inte dina framtidsvisioner. Du kommer att bli positivt överraskad över hur mycket som händer dig som är upplyftande och placera dig på vägen mot att bli ett Galaktiskt Väsen. Det kan ligga en bit in i framtiden men är ditt öde och din högsta strävan. Som ni ibland säger: "The best is yet to come". Så är det, så håll ditt fokus starkt på din valda väg och vet att vid varje vägval får du hjälp att välja av dem som har en djup kärlek till dig. Kom ihåg att tiden är inne när du kan glömma din karma och fritt välja den väg du önskar.

När du höjer dig, ge en tanke till de själar som frivilligt spelade de mörkas roller. Precis som du är de födda med allt de behöver för att göra det möjligt att genomföra sin livsplan. Alla har en roll att spela och de visar er i vilken omfattning de kan utmana Ljuset, och de har varit ganska framgångsrika. Din roll har varit att höja dig över dessa negativa energier och behålla ditt ljus och agera i enlighet därmed. Stå vid sidan om och titta in. Du håller säkert med om att du ibland har testats till gränsen. De gamla tillvägagångssätten och dagarna är på sluttampen och utan tvekan kan du erkänna att dina erfarenheter har gjort dig starkare. Tänk dig en teaterföreställning, den slutar när ridån faller och alla medverkande ställer sig i rad och hand i hand höjer armarna när de bugar inför publiken för att ta emot applåderna. Naturligtvis är livet på jorden på allvar, men tänk på att varje själs livsplan är organiserad på så sätt att karma rensas, även om det även finns de kära själar som gör uppoffringar helt enkelt på grund av sin stora kärlek till er. Den mest uppenbara var Jesus som villigt gav sitt liv för att hjälpa människor att hitta den kärlek och den förståelse som de saknat i sina liv på jorden.

Vilket underbart arrangemang från Andens sida som tillåter mer erfarna och utvecklade själar att hjälpa dem som följer i deras spår. Samma arrangemang finn när du stiger upp i allt högre vibrationer. Du kan alltid be högt utvecklade själar om hjälp. Systemet är väl prövat och testat och har, som du säkert inser, funnits med länge. De själar som gått vägen före er har mycket erfarenhet att rida på och kan mycket exakt ge råd under din utveckling. Du har säkert hört uttrycket ”inget nytt under solen”, och nu förstår du säkert varför det är så. Alla kombinationer av omständigheter har prövats gång på gång och naturligtvis, i de högre dimensionerna sker allt i nuet och du kan uppleva precis vad du väljer. Till exempel kan du gå tillbaka till vilken period i tid du vill och återuppleva upplevelser där.

Kära ni, att acceptera att "allt sker i nuet" är förmodligen för mycket för er att ta till er, att minnas alla detaljer i era erfarenheter. Men i takt med att ditt medvetande expanderar blir ditt minne expansivt och du kan plocka fram någon erfarenhet som du vill återkalla. När du lämnar de lägre vibrationerna kommer din förmåga att återkalla händelser att förbättras. Allt som hänt under ditt nuvarande liv registreras i etrarna, och du kan gå tillbaka och rätta till det du så önskar ur ditt minne. Lyckligtvis kommer du att utvecklas i den takt som passar dig, så du bör inte bli överväldigad av det ansvar du bär.

Håll fast din vision om framtiden. När du gör det hjälper du, genom att höja vibrationerna, att manifestera den så snart som möjligt. Fotonbältet är också en del av er höjning och ni är väl på väg mot ert mål, och inom den inte alltför avlägsna framtiden kommer de storslagna Varelserna att återigen visa sig på Jorden för att vägleda er.

Jag lämnar er med kärlek och välsignelser, och må Ljuset lysa upp era dagar och er väg till fullkomning. Det här budskapet kommer genom mitt Högre Jag.

I Kärlek och Ljus.

Mike Quinsey.
Webbsida: Tree of the Golden Light

Svensk översättning: Inga och Cagga LevanderEn Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge