Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Mike Quinsey - SaLuSa 11 april 2014

Mike Quinsey - SaLuSa 11 april 2014

Vi kommer igen för att berätta för er att saker och ting snart kommer att ske, för Kärlek och Ljus fortsätter att starkt etablera sig på Jorden. Var och en av er kan ta lite kredit för dessa förändringar och vi välkomnar er beslutsamhet att uppnå fullständig framgång. Vi övervakar hela tiden händelserna på Jorden och kan försäkra er att allt går framåt på ett mycket bra sätt. Vi håller så att säga allting under kontroll och gör även här mycket goda framsteg. För dem som brukar läsa våra rapporter, som kommer från olika källor, framkommer en bild som skulle kunna indikera hur stora framsteg vi har gjort.

Det har varit många år nu som våra skepp har kommit nära Jorden, och vi kan försäkra er att vi ser efter er. Ibland måste vi tillåta karmiska situationer att ha sin gång för att de skall kunna fullbordas och på så sätt har mycket karma rensats bort. En del av er ser på förödelsen i Syrien och de enorma förlusterna av liv och undrar om det verkligen har varit nödvändigt. Vi skulle vilja svara ”ja”, för situationen har förlöst så mycket karma och låtit många själar gå vidare. Förstörelsen synes vara massiv, men tänk på att det är negativa energier som har rensats bort. När vi anländer till Jorden, vilket är en händelse som kommer att tillkännages inom kort, skall vi arbeta med er för att rena varje område som förstörts genom krig, och vi kan försäkra er att alla spår kommer att tas bort och allting skall återställas till sin ursprungliga skönhet.

Vi kan omvandla områden tillbaka till sitt orörda skick, om det behövs, på nolltid. Det kommer att bli en spännande tid och den mest upplyftande efter århundraden av död och förstörelse. Vi kan absolut påstå att ingenting skall störa våra planer på att återställa Moder Jord. Så oroa er inte i onödan för hur restaureringen kommer att ske, för med vår teknologi och erfarenhet kommer det att se ut som om ingen tid alls gått åt. Långt tillbaka i ert förflutna var Jorden verkligen det paradis som den nu skall återvända till. Gud har bestämt att det skall vara slut på krig och den meningslösa förstörelsen som dessa orsakar. Så de utmaningar ni ännu inte har upplevt, tänk på att ni kommer att få se och uppleva ett underbart avslut på den sista cykeln.

På grund av att Jordens folk har mer frihet att resa så har mysteriet med andra raser blivit känt, och i slutändan inser ni hur lika ni alla är. Människor söker lycka och frid, och det är bara de Mörka tjänarna som avsiktligen har upprätthållit en situation som vid upprepade tillfället lett till krig och oroligheter. Det har redan förändrats och med blandningen av olika raser inser människor att det sannerligen endast finns en enda ras på Jorden – den mänskliga rasen! Även om ni har inkarnerat i många olika länder för er utveckling och evolution så har ni fått en förståelse för skillnaderna – att Alla är Ett. I den stora bilden är ni alla Gudar, men detta är en potential vid den här tiden, och ni kommer att acceptera den sanningen.

Du är inte din kropp, men den är ett fordon som du använder för att få erfarenhet. När du dör kommer du att flytta in i en högre version av den som inte åldras eller blir utsatt för tidens tand. I själva verket blir den en perfekt version av din tidigare kropp, men av en högre vibration. Framtiden kommer att vara full av mycket acceptabla överraskningar, inte minst för din förmåga att uppleva friheten att skapa din egen framtid och välja dina erfarenheter. Att vara på Jorden i de lägre dimensionerna har haft sina upp- och nedgångar, men, för att använda er egen terminologi, det är ett snabbspår till Uppstigningen! Ingen annanstans skulle du utvecklats i en sådan snabb takt, och var säker på att många själar gärna skulle velat byta plats med dig. Det kan tyckas osannolikt, men du är högt privilegierad för att ha fått möjligheten att utvecklas i de lägre dimensionerna.

Var också medveten om att du endast har en liten mängd kunskap, jämfört med din egentliga status. Den är mycket större än du kan föreställa dig, men med tiden kommer du att ”växa” in i en högre medvetandenivå. På Jorden är ni mycket begränsade och en del av er utmaning har varit att hitta ert verkliga jag. Så snart du börjar inse att ditt medvetande är begränsat, men trots det inte har några gränser, så kommer du att snabbt utvecklas i en rasande takt. Vi berättar allt detta för att det nu är dags för sanningen att bli känd. Du kan därför ställa in siktet så högt du vill, för bokstavligt talat så är allting möjligt när det gäller din utveckling.

Att vara en människa är i sig själv en enastående upplevelse, men kan du föreställa dig hur det är att vara en Ängel? Vad det verkligen är att vara på Guds högra sida i ett tillstånd av ren perfektion? Du är för långt inne i de lägre dimensionerna för att kunna ”känna” hur det är att befinna sig i de högre, men det kommer snart att komma till dig. Som du måste inse så finns det inget behov av att begränsa dina ambitioner, för alla själar är så sakteliga på vän tillbaka till Gudomen. Det är kanske lite för mycket att förvänta sig att du skall kunna ta in sådana möjligheter, men vi vill få dig att inse att du har en obegränsad potential.

Ni som önskar det kan komma tillbaka till Jorden än en gång för att göra vad ni kan för att hjälpa andra själar på deras resa. Efter allt så är ni ”Ett”, och ni är alla på er resa tillbaka hem. Dela med dig av din kunskap var du än vet att den kan bli accepterad och förstådd, men överväldiga inte en annan själ, för ibland är allt som behövs för att hjälpa till att väcka dem ett subtilt förslag eller en idé. Djupt nere i varje själ finns kunskapen om sanningen, men den har förmörkats eller dolts medvetet för att låta fokus sättas på de nödvändiga erfarenheterna som krävts. Så räkna aldrig med att kunskap eller intelligens är pekare på en själs utvecklingsstadium.

Jag är SaLuSa och jag ser fram emot att få träffa er alla på Jorden och får möjligheten att hjälpa till med att snabba upp era framsteg. Ni kommer att bli mer upplysta för vad framtiden har i sitt sköte, och vi kan även ge er glimtar av de. tekniker som används av oss som sannerligen kommer att verka mirakulösa, och vi kan därför ta itu med era problem på Jorden ganska så snabbt.

Att återställa planeten till dess ursprungliga skick är en av våra främsta prioriteringar. Emellertid är våra resurser praktiskt taget obegränsade och vi har miljontals farkoster att kalla på om vi behöver dem. Fantastiska tider ligger framför oss alla och var säkra på att vi kommer att bjuda in er att dela dem med oss. Så gå framåt med fullt förtroende för allt kommer att lösa sig, inte bara enligt era förväntningar, utan långt bortom dem. Jag lämnar er med min kärlek och mina välsignelser.

Tack SaLuSa!
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Översättare: Gertie Dahlberg


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge