Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Mike Quinsey - 10 januari 2020


Mike Quinsey - 10 januari 2020

Mike Quinsey

Kära ni, varje ansträngning ni nu gör för att fortsätta utvecklas kommer att vara väl värt priset, främst därför att varje själ nu har en möjlighet att stiga upp (assend) baserat på den nivå till vilken de har höjt sina vibrationer. Vid en viss tidpunkt kommer var och en att inse att det ultimata är inte bara att ha kontroll över ditt ego utan även att ha full kontroll över dina känslor. Då kommer du att upptäcka att oavsett i vilken situation du ån befinner dig, kan du bibehålla ditt lugn och din frid och därmed säkerställa att du hela tiden håller dina vibrationer på högsta nivå. Att falla tillbaka i gamla hjulspår försenar framstegen och en stor möjlighet att stiga upp kan gå förlorad.

Inse att slutet på den sista cykeln, 2012, betydde just det, och varje framsteg du har gjort och kommer att göra har du med dig in i kommande faser i ditt liv. ”The Great Solar Flare” (Den Stora Soleruptionen) som ännu inte inträffat signalerar slutet på den nuvarande perioden och endast de som har nått erforderlig tillväx / utveckling kommer att stanna kvar i de högre vibrationerna och gå igenom till den nya Jorden. Som du kommer att inse finns det absolut inget av att vara utvald eller bli värderad, utan uppstigningen (ascension) är automatisk om du är redo. Som med alla aspekter av din utveckling kan du vara säker på att du alltid får hjälp när du visar att du är redo att gå vägen mot uppstigning.

Hjälpen innehåller bland annat att "arrangera" möten med andra själar som kan hjälpa dig på din väg och skydda dig från störningar från det mörka. Det betyder inte att du inte kommer att utsättas för tester längs vägen, men om du håller ditt fokus på att lyckas finns det ingen anledning till att du kommer att misslyckas. De högre krafterna vill att du ska lyckas och kommer att göra allt de kan för att hjälpa dig, men de är alltid medvetna om ditt livskontrakt och den karma som du fortfarande bär. Faktum är att så mycket görs för att hjälpa dig att du inte ens är medveten om merparten av hjälpen. Men kom ihåg att du först måste visa din avsikt att följa vägen uppåt innan du får hjälp, eftersom din fria vilja alltid finns i åtanke och försiktighet vitas för att inte inkräkta på den.

Om du kunde se det fantastiskt liv som ligger framför dig skulle du inte tveka att fokusera alla dina ansträngningar på att uppnå ditt mål. Men bli inte besviken om du ännu inte känner dig redo, eftersom ytterligare möjlighet att stiga upp kommer när tiden är den rätta. Inse att alla själar inte utvecklas i samma takt och att det inte finns någon skam i att inte gå i takt med andra som är på god väg att stiga upp. Dina andliga hjälpare kommer att ge dig en vink om de vet att du har förmågan att stiga upp, eftersom de är där för att hjälpa dig i i ditt livs alla faser.

I takt med att du lär dig mer om kroppens behov anpassar du din livsstil till detta. Ett förnuftigt val av mat, en god kondition och att vårda din kropp ger dig basen och plattformen för din energihöjning och uppstigning. På köpet kommer du att må bra och kunna njuta av en god hälsa som hjälper dig att framgångsrikt följa din valda väg. Framgång kommer genom att vara hängiven den inslagna vägen samtidigt som man tillåter andra att följa sin väg och här finns det naturligtvis många. Här finns det ingen rätt eller fel väg, vissa själar dras till exempel till religiösa omgivningar och hittar där vägen till de högre vibrationerna. Normalt kommer ett utvidgat synsätt när man börjar se den större bilden utan fördomar och kan frigöra sig från alla gamla begränsande övertygelser.

Var säker på att när du är på rätt väg kommer saker att flyta smidigt och i samklang med din förståelse. Du finner också en djup och gränslös tillfredsställelse och frid. Du kommer att få tid att utforska idéer inom ämnen som ligger dig varmt om hjärtat och utöka din kunskap. Ju mer du lär desto mer inser du att det finns så mycket mer att lära. Ha ett öppet och om något presenteras för dig som inte verkar falla på plats med det du redan vet så lägg det helt enkelt åt sidan tills vidare. Du kommer på ett eller annat sätt hittar de svar du söker.

I vissa avseenden går vägarna åt skilda håll. Till exempel kan dina närmaste vara mycket långsammare i sin utveckling och ser det som att du fjärmar dig i ditt förhållande till dem. Det är som förväntat och du kommer naturligtvis att söka dina vänner bland dem som har kommit lika långt i sin utveckling som du. På samma sätt som du respekterar andras åsikter och övertygelser bör du följdriktigt kunna förvänta dig att andra behandlar dig på samma sätt. Försök att inte komma i argumentation om din övertygelse och låt andra ha sin. Du konkurrerar inte med andra som på sitt sått också söker sanningen. Det är annorlunda när någon ber om din åsikt, men till och med då, gå bara så långt som att svara på deras frågor. Kom ihåg att de också har guider som hjälper dem, guider som vet hur de kan hjälpa till att ge svar på deras frågor.

Allt går nu snabbare, ja så till den grad att mänskligheten hamnar allt mer på efterkälken, Detta kan inte fortsätta på obestämd tid och vissa avslöjanden är på väg. De största pågående förändringarna görs inom robotisering och ni upplever nu några av de första verkliga förändringarna som den medför. Kunskap finns att göra robotar som helt kan ersätta människor i vissa grundläggande avseenden. Inom de kommande tio åren har era framsteg gått så långt att vardagslivet i stort sett har blivit automatiserat och inte kräver människors deltagande.

Jag lämnar er med kärlek och välsignelser, och må ljuset lysa upp era dagar och er väg till fullbordan. Varje dag kommer ni närmare den här periodens fullbordan och när den passerat växer även er medvetenhet. Det här meddelandet kommer genom mitt Högre Jag, mitt Gudomliga Jag, och varje själ har samma inre koppling till Gudomen.

I Kärlek och Ljus.

Mike Quinsey.
Webbsida: Tree of the Golden Light

Svensk översättning: Inga och Cagga LevanderEn Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge