Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Mike Quinsey - SaLuSa 9 oktober 2015


Mike Quinsey - SaLuSa 9 oktober 2015

Så mycket händer på Jorden att det är svårt för er att avgöra exakt vad som sker. Karma spelas ut medan på samma gång Ljuset ökar för att föra in mer av de högre energierna. Fler och fler människor börjar förstå hur de har manipulerats av Illuminaterna och med rätta känner sig arga över att de blivit vilseledda under så lång tid.

Inte bara det utan också det sätt ni har förnekats många av de fördelar som de har hållit för sig själva. Sanningen är att ni också visste innan ni inkarnerade att ni skulle uppleva en stark utmaning - att bli fråntagen er frihet och era rättigheter. Emellertid har ni kanske inte varit medvetna om att ni valdes på grund av er bakgrund och erfarenhet.

Några få kanske faller vid sidan av vägen men det var känt att en stor majoritet skulle höja sig upp mot de Mörka tjänarna. Som en konsekvens har ni kunnat stå emot deras handlingar i så hög grad att de inte längre kan vara säkra på att kunna fullfölja sin agenda. Så vi kan säga att Ljuset har vunnit kampen mot dem, och även om de kommer att kämpa till det bittra slutet så kan de inte vinna.

Vi kan inte fastställa det exakta sättet som händelserna kommer att utspela sig på, och vi kan därför inte förutsäga när Uppstigningen kommer att äga rum. Men framstegen bör nu gå ännu snabbare och vi hjälper er på vägen. Ibland kan det tyckas att allting stagnerat, men var säkra på att allt går bra och som det skall och vi kommer inte att tillåta att ni hålls tillbaka. I själva verket är det så att där vi har tillåtelse kommer vi alltid att hjälpa er, och det är ofta en fråga om rådgivning om den bästa tidpunkten att agera. Vi gör detta med subtila medel eller när vi möts under sömnen.

Utmaningen du står inför är en du måste ta itu med, men vi har ändå tillåtelse att hjälpa dig. Du har nästan gått igenom den tuffaste delen av din evolution och vi vet att du kommer att gå segrande ut ur detta. Klart är att vissa själar kommer att förlora sina liv under dessa ombytliga tider, men det är den karma de gick med på att ta hand om och från vilken de skall dra nytta av. Dessa sluttider erbjuder verkligen många stora möjligheter till att rensa bort gammal karma en gång för alla.

Denna sista tid ger också stora möjligheter för alla att rensa sin karma och särskilt om du följer Uppstigningen är det nödvändigt att göra så. Du kan inte ta den med dig, men vi måste tillägga at du kan bli befriad från den om omständigheterna så tillåter. Vilken härlig tanke att du kan vinka farväl till framtida karma så snart du når en viss punkt i evolutionen.

Om du tänker ett ögonblick på, när vibrationerna höjs, att det finns en punkt där du bara kan säga sanningen, och det i sig kommer att undvika många karmiska situationer. Människan har vant sig vid att säga halvsanningar så ofta att det har blivit det normala sättet i livet. En del av ert problem är att, genom att säga sanningen, det kan leda till bekymmer för er själva eller andra, så då tenderar ni att dölja den istället. Var så säkra på att i de högre dimensionerna står ni inte inför det problemet, och livet är så lyckligt och fritt från alla bekymmer.

Rent allmänt har vi försökt att ge dig en känsla av hur det är att leva i de högre vibrationerna, men utan egentlig erfarenhet av dem så är det svårt att finna lämpliga ord. Låt oss säga att du kommer att vara överlycklig för den frihet du får, och kunna njuta av den lycka och kärlek som existerar överallt. Inget mer slavgöra, inga fler rutinarbeten och hela tiden vill du bara tillfredsställa din lust till äventyr och nya utmaningar.

Du följer den Endes Lagar och du kommer att kunna njut av din nyfunna frihet. Ibland kan Jorden ge dig de mest spännande utmaningar, men dessa kommer snart att glömmas bort när du har hela Universum att uppleva. All den tid och de ansträngningar du har lagt ner på att komma så här långt blir mer än värt allt arbete du lagt ner. Mest av allt, kom ihåg att du kan åter igen möta dina kära och dina vänner, och vilken härlig återförening ni kommer att ha!

Vi tycker om att berätta för er om vad som väntar när ni stiger upp, och utan tvekan blir friheten att fullt ut uttrycka er själva som den kärleksfulla själ ni är den mest tillfredsställande upplevelse. Du kommer att bli hyllad för de upplevelser du haft och många själar kommer att bli förtjusta över att få möta dig och ”höra” allt om dem. I själva verket, som vi nämnde i ett tidigare meddelande, är det så att genom era upplevelser så behöver inte andra själar av nödvändighet uppleva exakt samma sak som ni har gjort. Din erfarenhet kan delas till förmån för andra själar, och på det viset fortsätter inlärningscykeln.

Med tiden kommer du att lägg dina jordiska upplevelser bakom dig och de kommer att bli mer drömlika, men du kommer alltid att ha fördelarna av dem inom dig. Du har naturligtvis färdats den här vägen tidigare, men när du nu återvänder läggs dina erfarenheter till, och så fortsätter det allteftersom du växer, till en punkt där du blir en Galaktisk Varelse.

På grund av den förvirring och tillståndet som råder i världen så kommer det snart att bli en tid då många människor kommer att oroa sig över vad som sker runt omkring dem. Det är då du kan dämpa deras farhågor, men var försiktig så att du inte öser för många detaljer över dem. Helt klart vill inte alla lyssna till vad du har att säga och för några av dem är sanningen ett steg för långt för dem att verkligen tro på.

Tillåt dem att hitta sin egen sanning, men prata med dem som uttrycker ett intresse för den. Vid sådana tillfällen är människor oftast bekymrade över vad som kommer at hända med deras familj och vänner. Familjer kommer i allmänhet att hålla ihop och fortsätta att uppleva och utvecklas tillsammans. Man måste dock komma ihåg att varje själ har ett val vid varje skede i sin utveckling, och detta måste hedras.

Med tanke på all den negativitet som finns på Jorden bör man komma ihåg att ett liv nu, som är mycket av ett test, inte är ett tecken på din andliga nivå, särskilt nu när så många förmodligen spenderar mycket tid med att rensa gammal karma. Om något kan detta tyda på att ni har åtagit er at rensa er karma så att ni är klara att stiga upp. Så var försiktig nä du väljer att uttrycka en uppfattning omen själs framgång. Du kan faktiskt inte veta, såvida du inte har läst Akasha-krönikan, och inte ens då är du medveten om vad den själen har åtagit sig för detta liv.

Vi vill framhålla här att karma inte är något straff utan en möjlighet att övervinna problem som kanske håller dig tillbaka när det gäller din utveckling. Vad som kanske uppfattas som bestraffning är helt enkelt möjligheten att rätta till problem som du har, ofta relaterade till andra människor.

Jag är SaLuSa från Sirius och kommer som alltid för att lyfta upp er och försäkra att ni vet att ni aldrig färdas ensamma på er själs väg. Där finns alltid hjälpare och guider som följer era framgångar och ger er en mild knuff när ni behöver det. Vi påminner ofta om att de finns där för er och är glada över att kunna hjälpa er när det behövs.

Oavsett vilket skede i evolutionen du har nått så finns alltid själar som är redo att hjälpa dig, och så fortsätter det tills du når slutet av din resa. Följ dina intuitiva känslor när du är osäker för de sviker aldrig och de kommer att växa sig starkare allteftersom du utvecklas vidare. Egot kanske kommer i vägen, men du kan vara säker på att det tar hand om dina jordiska behov, vilka inte nödvändigtvis är din prioritet.

Tack SaLuSa!
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Svensk översättning: Gertie Dahlberg


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge