Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Mike Quinsey - 9 februari 2018


Mike Quinsey - 9 februari 2018

Mike Quinsey

Med tiden bör du bli medveten om att du skapar ett nytt liv för dig. Du börjar sakta att upptäcka ditt verkliga du, ett magnifikt Väsen med inre skönhet. Du börjar förstå att "dömande" är något som du måste övervinna om du äntligen ska nå nivån av att vara ett kosmiskt väsen. Sanningen är är ingen själ är i stånd att döma en annan, och kommer ytterst sällan eller någonsin att förstå eller vara medveten om dennes bakgrund, vilken har lett till personens behov av vissa erfarenheter. Allt är planerat i förväg och täcker läxor som behöver läras för att fortsätta utvecklas.

Var säker på att även om du verkar vara "offer" för omständigheter utanför din kontroll så händer ingenting av betydelse av en slump. Dina mer nödvändiga livserfarenheter planeras innan du inkarnerar och dina guider hjälper att se till att de äger rum och vid rätt tidpunkt. De gör också sitt bästa för att hålla dig borta från oplanerade upplevelser som kan leda till mer karma, men även om så skulle vara fallet så är din fria vilja viktigast och respekteras. Man kan säga att dina guider är de obesjungna och ofta okända hjältarna i ditt liv, fast beslutna att göra allt de kan för att hålla dig till din livsplan. De är lika angelägna att hjälpa till där det finns läxor att lära för dig, så att du inte behöver gå igenom samma erfarenhet igen.

Om du nu har ett framgångsrikt liv kanske du frågar dig var fördelen är när det gäller ditt karmiska ansvar. Din omedelbara vinst är att du inte bör förvänta dig att behöva gå igenom samma erfarenheter igen. Det betyder att du har flyttat upp på stegen och dina vibrationer har ökat. Du har tagit ett steg närmare ditt mål som är att uppnå Ascension. Resan är väldigt prövande, och när du började var din utmaning att lämna de lägre vibrationerna med liten kunskap om någon av ditt sanna jag. Men nu när mänskligheten har passerat markören blir sanningen om vem du verkligen är uppenbar. Vibrationerna stiger och i takt med att det börjar ni lämna det lägre bakom er. Samtidigt kommer ni att bli medveten om era sanna jag och förstå vart ni är på väg. Allt du gör för att göra framsteg kommer på lång sikt att visa sig vara mycket värdefullt.

I verkligheten har du tidigare gått igenom dina nuvarande erfarenheter och har accepterat din nuvarande situation till förmån för andras intressen, de som fortfarande lär sig om dualitet och är omedvetna om syfte med sin utveckling. Ni som är äldre själar spelar en ledande roll och är väl rustade att hjälpa andra på deras livsväg. När en själ vaknar och behöver vägledning kommer den att hitta er när det ligger i dess intresse. Sannolikheten är att du troligen redan har hjälpt många själar som redan börjat förstå anledningen till varför de är på jorden. Ibland dras sådana själar till er genom ert ljus även om de faktiskt inte kan se det, men de "känner" det. Deras guider kan också spela en roll för att skapa sådana situationer, för även om personen inte vet om det kan den påverkas att vidta de åtgärder som krävs för att få erfarenheten.

Framstegen kan tyckas långsamma nu när saker och ting sorteras ut för att skapa fred till jorden. Med tiden kommer det att bli uppenbart att stora förändringar pågår och att livskvaliteten höjs. Även de tidiga förändringarna kommer att vara indikationer på vad som komma skall, och man kommer att se att det tas stora steg i rätt riktning för att få den Nya Tiden att slå ut i full blom. Planerna är redan satta i verket och mycket står redo att genomföras när signalen ges. Så tveka inte vad gäller nuvarande punkt i förändringsarbetet, för mycket händer utan er vetskap. Situationen har varit under kontroll under en längre tid nu och allt har gjorts för att säkerställa att när rätt tid infaller kan många projekt omedelbart sättas igång. Ni kommer att bli positivt överraskad när ni ser hur mycket som har förberetts i förväg, så håll ditt fokus på framtiden och vet att ingenting kan stoppa den från att manifesteras som förutsagts. Den är predestinerad och kommer att gå långt bortom din vildaste fantasi, och bortom det du fått höra att du kan förvänta dig.

Det har tagit lite tid att få fart på saker och ting, men nu bör ni börja få nyheter om en utveckling som är början på projektet Den Nya Tidsåldern. Till en början kanske detaljerna hålls tillbaka, men med tiden blir det gradvis allt mer säkert att släppa mer information. Bakom kulisserna går planen att avlägsna de mörka fortfarande framåt, men tar avsevärt lång tid. Tålamod krävs och kommer med tiden att rikligt belönas. Bristen på verkliga nyheter beror som vanligt på att de blockeras och som vanligt hålls ni kvar i ovetande. Men det kommer dock att nå ett stadium då allt kommer att avslöjas, men lite i taget för att inte överväldiga dem som har liten eller ingen kunskap om vad som verkligen äger rum på er planet.

President Trump lyckas hålla sig kvar vid makten och lever på lånad tid, men lyckas genomföra fördelaktiga förändringar som annars inte skulle ha ägt rum. När det passar dem som genomdriver saker och ting, kommer de att göra sig av med honom, och de som vill se det som leder fram till fullständiga förändringar kommer att få det som de vill. Politik är ett skumt spel och under nuvarande omständigheter en het aktivitet. De mörka tror fortfarande att de har något att säga till om i det som äger rum, men en ännu större kraft än deras har en övergripande kontroll. Det finns en plan som har förberetts länge, som kommer att säkerställa att grunden är lagd som tillåter positiva förändringar för att få den Nya Tidsåldern att äga rum. Ni kan vara säkra på att ”taimingen” kommer att vara den rätta eftersom Ljusets styrkor inte lämnar någonting åt slumpen. Det har funnits en plan på plats under mycket lång tid som är avsedd att ge er de resultat som ni länge väntat på.

De som övervakar era framsteg kan hantera alla situationer som uppstår och på olika sätt kan ordna händelsekedjor så att de är i enlighet med den överenskomna planen för er Ascension. Tiden har kommit då ni måste börja gå vidare och lämna det bagage som ni fortfarande kanske bär på från den gamla cykeln. Varje själ som vill göra Ascention och känner att de är redo kan starta på nytt i den här cykel och så länge de fortsätter att höja sina vibrationer kan det gå vägen. Behandla alla själar och situationer med Universell Kärlek och lämna varje form av dömande bakom dig. Det kan låta svårt eftersom det är helt annorlunda än det du tidigare varit van vid, men med beslutsamhet kan du lyckas.

Förlora aldrig det faktum ur sikte att du ständigt har hjälp eller att du aldrig lämnas ensam att ta itu med dina utmaningar. Lita hela tiden på din intuition, och vanligtvis är de första tankarna som kommer i ditt huvud de viktigaste. Meditera i korta perioder, eftersom det gör det möjligt för dina guider att närma sig dig och "prata" med dig. Hjälpen är aldrig långt borta och det finns ett antal sätt att rikta information till dig.

Jag lämnar er med kärlek och välsignelser, och må Ljuset lysa upp era dagar och vägen till fullkomning. Det här budskapet kommer genom mitt Högre Jag.

I Kärlek och Ljus.

Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light

Svensk översättning: Inga och Cagga LevanderEn Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge