Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Mike Quinsey - SaLuSa, July 7, 2010

SaLuSa, July 7, 2010

Känner ni er lugna mitt i allt vad som pågår runt omkring er, då detta är mycket påfrestande tider? Om ni trots allt kan hålla er ovan det hela så är detta det bästa sättet att hantera trycket. Tvärtom mot forna tider så kommer vad som än händer att enbart ha en tillfällig påverkan på er, då det snabbt kommer att övertas av mer positiva handlingar som kommer att tas. Det måsta naturligtvis uppstå en övergångspunkt när Ljuset återigen blir den dominerande kraften på Jorden. Ni, Mina Kära, för mer Ljus till Jorden, vilket påskyndar vägen mot fullbordan av alla de förändringar som det innebär. Vi kan knappast undvika att nämna oljeutsläppet i Mexikanska Bukten, som är av stor oro för många av er. Det kan hota era kuster, och relativt storleken på hela Jorden kan det förefalla att vara av litet omfång. Det har dock spritt sig som en nyhet runt hela världen och dess påverkan har gjort ett intryck på många, många människor. Det har påvisat faran med Människans många olika handlingar, och det skriande behovet av att stoppa våldförandet och förorenandet av Jorden. Det tar ofta ett hot av denna sort för att väcka upp folk till den överhängande möjligheten att resultatet av ett sådant utsläpp kan spridas vitt och brett.

Ju mer som folkets makt används för att driva fram förändringar desto mer sannolikt är det att de lyckas genomföras. Era ledare är medvetna om att det finns en föränderlig stämning i de flesta länder, och att folk inser att det är dags att få dem att agera i deras intresse. En ny typ av ledare kommer därför att framkomma som har deras intresse i sina hjärtan, och de mörka Tjänarna kommer att vara oförmögna att stoppa dem från att bli valda. Rättvisa och ärliga val kommer att krävas, och åtgärder kommer att tas för att eliminera fusk i valen. Ni kommer att få veta att de flesta valen på senare år har varit riggade, för att se till att de mörka Tjänarnas marionetter blir valda. Allt detta kommer nödvändigtvis att förändras som en start på en ny period i Människans liv, som leder till mera ärliga och öppet hanterade tillvägagångssätt. Spiritualitet måste uttryckas i all era livs facetter, om ni skall få samhällen som behandlar varandra med kärlek och respekt.

Vad ni ger er makt till kommer att blomma och bära frukt, och om ni har för avsikt att uppleva ett nytt sätt att leva som är glädjefullt och lyckligt så kommer det att manifesteras. Det är i själva verket vad som nu händer, då så många själar har lyfts upp och in i Ljuset och för ned de nödvändiga energierna för att uppnå detta. Så ni finner er själva att praktiskt taget leva i två världar samtidigt, den som inte längre är er önskan, och den andra som når era hjärtan med dess löfte om allt ni kan önska er. Ni väljer vilken som öppnas framför er, och stora ansträngningar görs för att väcka upp de som kämpar för att föra in Ljuset i deras liv. Tro oss, då det inte finns en endaste själ som är dömd att bli kvar i de lägre dimensionerna. Möjligheter för er att lyfta upp er finns där för er alla, men om ni går förbi dem så är det ert eget personliga val.

Människans mod inför motgångar är legendariskt, och er historia är känd utöver hela Universum. Jorden är mycket speciell i detta avseende, i och med de stora utmaningarna. Modiga själar har dock stått fast på marken och har lärt sig att övervinna vad helst som har mött dem. Med era pågående liv i serie så har era upplevelser gjort er till krigare som är oslagbara. Era sköldar har varit det Ljus ni bar, med svärdet av frihet i era händer. Det är därför som vi medsäkerhet kan säga er att ni redan har vunnit kampen mellan mörkret och Ljuset. Ni kan därför slå er in på vägen mot Upplyftningen, då de sista dagarna för de mörka Tjänarna är räknade och de kan ej längre stoppa er marsch framåt. De kanske försöker, men utan framgång, och ni kommer att svepa dem åt sidan. Vi av den Galaktiska Federationen skall vara med er hela vägen hem, och vår närvaro kommer att ge er uppmuntran att skära av era band till allt som hör till det förgångna. Ni skapar ett nytt paradigm, vilket kommer att se till att det blir en lugn övergång från det ena till det andra. Förändring får ofta människor ur balans, men vad som kommer nu kommer att vara underbart och infriar de löften som har gjorts till er.

Ni känner med all säkerhet hur tiden går fortare än någonsin tidigare, och det blir uppenbart att transformeringen till de högre dimensionerna snabbt närmar sig. Er Upplyftning är den mest betydelsefulla utvecklingen av de alla, och vad som nu händer är speciellt menat att påskynda er framskritt mot det. Enkelt uttryckt så måste vi göra oss av med det gamla för att bereda plats för det nya, och vår inblandning kommer att bli mer uppenbar när som veckorna går. Mycket händer bakom kulisserna, och vi kan inte alltid ge ut information om det. Det är tillräckligt att vi säger att vi mycket noggrant observerar vad som händer på Jorden, och som alltid kommer vi att göra vårt arbete för att hålla de mörka Tjänarna på plats. Liksom individer som har sitt eget livs plan så har den Mänskliga rasen en som kommer från det kollektiva medvetandet som har skapats över årtusenden. Med er fria vilja kunde det ha fört er in på en annan väg än den ni nu är på. Som med era tidigare civilisationer kunde ni ha halkat vidare ner på vägen mot destruktion. Med viljan att lyfta upp er själva har ni dock undvikigt vad som lätt kunde ha blivit ännu en katastrof. Nu är Ljusets krafter så väl etablerade på Jorden att det inte kan bli en återgång till mörkret som höljde det.

Himmelska Varelser av stor kraft och makt känner till er framtid och guidar er emot den, och det är en där ni rör er inom Ljusets dimensioner. Livet på Jorden isolerade er från kontakt med andra civilisationer, tills den senaste delen av denna cykel. Ni har gradvis blivit introducerade till dem som är som oss, vilka har rest med er på er resa. Det har varit ett planerat program för att bekanta er med våra skepp, och tillåta en naturlig nyfikenhet för att söka kunskap om intelligensen bakom dem. Det har inte varit lätt att guida er till sanningen om oss, då era informationskällor har grumlat frågan genom att ge ut disinformation. Som tur är har era sinnen vaknat upp till storheten av rymden och livet bortom Jorden. Er måne och mars är nu kända för att ha haft liv som ni nu uppfattar det, och används faktiskt fortfarande som baser för ett antal utomjordiska civilisationer. Ni skall lära er mer om dessa frågor, och bevis av sanningen som den redan är känd kommer att frisläppas till er.

Jag är SaLuSa från Sirius, och så glad att vårt uppdrag mot fullbordan, och vi kan till sist besöka er och er vackra Jord.

Tack SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge