Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Mike Quinsey - 5 januari 2018


Mike Quinsey - 5 januari 2018

Mike Quinsey

Ännu ett år har gått, och nu snabbare än någonsin, ett år fullt av händelser som gett er ett enormt lyft mot det som är på gång. Alltsedan den nuvarande tidsåldern började 2012 har åren snabbt passerat och saker och ting har börjat ta form och ge signal om verkligheten i den Nya Tidsåldern. Dammet har, så att säga, lagt sig och nu bör ni kunna se början på de förändringar som kommer att bära er framåt. Som ni redan säkert känner till hålls mycket tillbaka tills rätt tidpunkt att släppa fram det inträffar, och det betyder verkligen en säker tid. Efter all planering och förberedelse som gjorts kommer det inte att gå snett på grund av att de hetsats fram i förtid. Faktum är att det finns ett antal problem inblandade, men så länge allting görs vid rätta tidpunkter kommer ni att kunna njuta av en period med stor kvalitetshöjning. Vad vi minst behöver är störningar från dem som hellre skulle behålla de gamla energierna. Deras ansträngningar att blockera har inte längre någon verklig kraft och de är dömda att misslyckas. De är arkitekterna till sin egen undergång och kommer att lämnas för att uppleva resultatet av sina utvalda aktiviteter.

Kära ni, glöm aldrig det faktum att ni är gott och väl förbi markören år 2012 och sedan dess har många Ljusarbetare utvecklats och förberett sig för de kommande tiderna. Mycket har redan förberetts och när omständigheterna tillåtet kommer ni att kunna njuta av ett välstånd skapat genom många framsteg som kunnat genomföras relativt säkert. Då kommer ni att få se vad ni väntat på och mänskligheten kommer att bli överlycklig av resultaten. Genom att fokusera på framtiden bidrar ni till att påskynda dess manifestation, för ni har ett visst ansvar för hur saker och ting kommer att fungera. Naturligtvis finns det alltid större krafter som styr händelserna och skyddar mänskligheten så att deras beslut hedras. Det är trots allt ni som hjälpt till att bana väg framåt och passerat markören som gjort att mänskligheten fortsätter att utvecklas inom högre vibrationer.

Överraskningen för er var att ni lämnat de gamla vibrationerna bakom er, ni kunde också göra en nystart från det som ni skulle säga "ett blankt papper" utan några av de gamla kvarvarande energierna. Den mest spännande utsikten är slutligen framträdandet av ett antal ”Utomjordingar” som är starkt associerade med den mänskliga rasen. De har följt era framsteg under tusentals år och hjälpt er på vägen utan att bryta mot er fria vilja. Ni må vara nya själar vad gäller tid såsom ni känner den, men i verkligheten är ni mycket gamla själar som har funnits till i eoner av tid. Som Mänskliga Varelser lägger ni till nya erfarenheter till era befintliga, så att ni i slutändan kan bli mentorer för andra som kan dra nytta av dem. Det är normalt för dem som blivit mycket avancerade att hjälpa andra som följer efter och kan dra nytta av deras erfarenhet. Kan du se hur grupper så småningom växer sig större och större, allteftersom utvecklade själar ansluter sig till dem.

I verkligheten får du hjälp att utvecklas på varje steg du tar som för dig framåt och uppåt. Tänk på att vid en bestämd punkt under er utveckling kommer ni alla att bli Ljusväsen och avstå från oavsett vilken fysisk form ni hade tidigare. Men där behov uppstår kan du "tänka" dig själv i vilken kropp du än behöver. Redan nu börjar ni utveckla skapandets kraft, vilket innebär att mänskligheten, i takt med att vibrationerna fortsätter att höjas, kommer att få ett allt större ansvar för hur den utvecklas. Det är därför som vi som försiktighetsåtgärd redan har gett er uppmaningen att vara positiva till det ni vill, eftersom ni aldrig kan vara säkra på hur det kommer att visa sig i framtiden. Självklart är, att när du utvecklats till den punkt där dina tankar är inriktade på andras behov, kommer du att inse att många utvecklade själar också kan förutse dina behov och om nödvändigt uppfylla dem, förutsatt att de är nödvändiga för din fortsatta utveckling.

Det har tagit mycket lång tid att uppnå denna punkt i er utveckling. Ta till dig det, nu mer än någonsin, fokusera på det du vill ha ut av livet eftersom du nu har alla chanser att bli framgångsrik. Tänk på att mycket av det vi pratar om ligger inom er potential. Er tidslinje öppnar sig framför er och exakt vilken väg den tar beror på ert kollektiva fokus. Vissa kanske undrar hur de mörka hålls i schack och vi måste säga att de fortfarande utgör ett hot, men att deras makt är begränsad. De kommer fortsättningsvis att nekas de resurser som de tidigare har stulit från andra, och finansieringen av deras verksamhet kommer att vara deras akilleshäl. Det finns ingen chans att de kommer att kunna finansiera sina aktiviteter framöver, eftersom många av dessa kanaler stängs.

Människan ges en enorm möjlighet att bana väg till Ascension (Uppstigningen), och alla själar som är redo inför Ascension kan hävda framgång. Naturligtvis talar vi om händelser som kommer, i vissa fall ligger de ett antal år bort. I visst avseenden ligger tidpunkten inte i era händer, eftersom den större bilden innehåller mycket organisation som sträcker sig ut till era vänner i rymden, och de är glada att få hjälpa er att lyckas. Många av er har redan genomgått Ascension i tidigare liv, men har kommit tillbaka för att erbjuda sina erfarenheter där de behövs. Var säker på att era galaktiska vänner är mer än glada över att få hjälpa er på er väg till att bli Galaktiska Varelser.

Det är dags för mänskligheten att bli vuxen, och väldigt mycket hjälp väntar på att kliva fram ur kulisserna. Er framgång med att övervinna de lägre vibrationerna gick som ni säger ”stolpe in” (touch and go) och de av er som redan är av Ljuset spelade en stor roll för att hjälpa till att lyfta vibrationerna. Efter att ha uppnått detta stadium finns det absolut ingen anledning till varför ni inte ska gå från klarhet till klarhet, och inte en chans att ni ska behöva uppleva de lägre vibrationerna igen. Den omedelbart framförliggande planen omfattar minskning av fientligheten mellan nationer, och många av era indigobarn är nu unga vuxna och fullt utrustade för att hantera de problem som upplevs på Jorden. De är gamla själar med väldigt mycket erfarenhet och de kommer att se lösningar på problem som för närvarande verkar oöverstigliga. Er framtid kommer att vara säker i deras händer, och de kommer att träda fram vid rätt tidpunkt.

Inför varje nytt år utlovas mycket, och sakta men säkert kommer folk att träda fram när de ser att de har svaren på årsgamla problem som hejdar utvecklingen. Ni behöver inte vänta länge innan ni kan identifiera ”de nya" som kommit till Jorden i stort antal specifikt för att hjälpa mänskligheten. Med hjälp av dessa utvecklade varelser som kommit till jorden i stort antal ser framtiden mycket ljus ut. Så notera deras synpunkter eftersom de unga är gamla själar som kommit specifikt för att hjälpa mänskligheten genom de utmaningar som ligger framöver. Ni kan inte misslyckas om inte ett flertal av er spårar ur, men med så mycket hjälp är det inte ens en möjlighet värd att överväga.

Jag lämnar er med kärlek och välsignelser, och må Ljuset lysa upp era dagar och er väg till fullkomning. Det här budskapet kommer genom mitt Högre Jag.

I Kärlek och Ljus.

Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light

Svensk översättning: Inga och Cagga LevanderEn Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge