Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Mike Quinsey - SaLuSa 3 oktober 2014

Mike Quinsey - SaLuSa 3 oktober 2014

Underskatta aldrig den styrka och den teknologi som står till buds för oss så att vi kan transformera Jorden under en mycket kort period, för att den skall kunna bättre passa era framtida förväntningar. Till exempel så förväntar ni er nästan att vissa delar av Jorden skall vara involverade i något krig. Runt omkring er finns bevis på detta, något som har härjat på er planet under århundraden, med inget uppenbart slut på cykeln av död och förstörelse.

Fred verkar vara precis lika långt bort som den alltid varit och människan fortsätter att slösa bort Jordens resurser medan miljoner människor i er civilisation lever i elände och nära svältdöden. Vi skulle kunna se till att det blev ett omedelbart stopp för krigen, men det måste finnas en acceptans för en meningsfull fred och en avsikt att bli som Ett när det gäller er framtid. Ibland är enda sättet att gå vidare på och uppnå fred tillsammans något som inte kan ske förrän ni som civilisation inser att den mänskliga rasen är En Enhet. Om man ser på er historia tar ni lång tid för att lära er, men som ni säger ”ni kommer dit”.

Någon gång i en nära framtid kommer det att visa sig att på grund av att ni har gjort tillräckliga andliga framsteg så är det dags att tillåta sådana själar att kraftigt gå framåt utan hinder från dem som fortfarande ligger efter. Det är inte på något sätt en diskriminering mot dem utan en möjlighet för dem som är redo att gå vidare till de högre dimensionerna utan att fördröjas av dem som inte är redo för detta. När allt kommer omkring är det oundvikligt att de som inte är redo att gå in i de högre vibrationerna kommer att ha sina egna vägar att följa för att fortsätta sin utveckling.

Den nya cykeln har påbörjats och sakta men säkert kommer resterna av det tidigare att försvinna för att ersättas av en mer uppdaterad version som har fötts av Ljuset. Det kommer inte att finnas plats för de lägre vibrationerna, de kan inte på något sätt existera inom de högre, och alla tankars nivåer kommer att baseras på Ljus och Kärlek.

Moder Jord kommer också att njuta av de förändringar som skall se Jordens återställande till dess ursprungliga glans. Ni kommer att bli förvånade över hur snabbt detta kan ske, och det kommer att bli både en njutbar och spännande tid att vara på Jorden. Med en återgång till de högre vibrationerna kan våra rymdvänner också visa sig så ofta de vill, och de kommer att använda sina erfarenheter för att snabba på förändringarna på Jorden. Den Inre Jordens civilisation kommer också att ta del i förändringarna och ni kommer att få möta dem mycket snabbare än ni kanske har förväntat er. Med andra ord, mina kära, allt handlar om förändringar till det bättre, även om det är svårt att föreställa sig det i dag.

Många av er är redan medvetna om att Illuminaterna håller fast vi de nya framsteg som har tagit dem långt in i framtiden. De har aldrig hatt någon som helst avsikt att dela dessa med er utan hålla dem för sig själva så att de kan ha makten i sina händer. Oroa er inte för detta, för de kommer inte att ha någon nytta från dem i det långa loppet, och vi kommer att se till att ni verkligen får det, men var snälla och lägg märke till att det absolut inte finns något utrymme för framtida vapen eller krig.

Det finns så mycket ny teknik som väntar på att introduceras för er och spännande tider väntar. Så var snälla att inte bli nedslagna när det verkar som om ingenting händer. Vi kan försäkra er att våra aktiviteter aldrig står stilla och vi är fast beslutna att se till att ni säkert tar er in i den Nya Tidsåldern. Vi övervakar både er Jord och himlen runt den för att försäkra att ni kan utvecklas obehindrat av inblandning utifrån. Vi kontrollerar verkligen de Mörka tjänarnas aktiviteter för att vara säkra på att det finns en begränsning för hur långt de kan gå i sina förberedelser för att ta över Jorden.

Men, som vi har antytt tidigare, vi måste också tillåta dem att utvecklas inom de ramar som ställts upp för dem. Liv finns i överflöd omkring er, ofta utan att ni ser det på grund av skillnaderna i vibrationer. Vad ni kanske tycker är ett litet bevis för det är när fotografier visar varelser eller spöklika bilder i dem, något som inte observerades när fotot togs. Det är helt enkelt på grund av känsligheten i filmen som plockar upp en bild som era ögon inte kan.

Så om man ser igenom kaoset från utsidan och in i det så ser vi bortom det uppenbara virrvarret och hittar den tidiga början till den Nya Tidsåldern med alla sina tekniker som bara väntar på att introduceras. Ibland krävs stora förändringar som inte kan övervägas för närvarande då det krävs sådana resurser som just nu inte finns tillgängliga. Emellertid förbereds allting för den dag när de kan, och framsteg kommer att göras med en andlös hastighet.

Det har inte funnits en period såsom den nuvarande under årtusenden och det kommer garanterat att bli mer uppenbart allteftersom tiden går. Så vi hoppas att ni kan förstå att ni inte behöver oroas över resultatet av era nuvarande upplevelser. Koncentrera er istället på era egna behov och se till att ni är fullt beredda på förändringarna.

Vi ser att människor i allmänhet är mer öppna när det gäller ämnen som en gång ansågs för svåra att diskutera öppet. Rädslan att bli förlöjligad har nästan försvunnit därför att den Nya Tidsåldern har låst upp dörrar till frågor som inte diskuteras i allmänhet. Så dölj inte ert ljus och känn er modiga nog att tala om det, och ni kanske finner att fler än ni trodde är intresserade. När allt kommer omkring så är denna tid en tid av uppenbarelser då ni alltför länge har hållits i mörker om sanningen i ert väsen och den mänskliga historien.

Som vi nämnde i ett av våra tidigare meddelanden så har ni alla ert ursprung utanför Jorden. Det betyder inte att ni är helt nya på Jorden, eftersom ni redan har haft många liv på den. Kan ni börja se att Jorden är en Skola för livet, och att den i själva verket ger er en av de snabbaste upplevelserna för er utveckling?

Jag är SaLuSa från Sirius och alltid glad när jag kan ge en inblick i er framtid. Naturligtvis finns alltid en ”rätt” tid för att utvidga era sinnen, och förhoppningsvis möjligheten för er att släppa gamla begrepp som inte längre tjänar er. I förflutna tider blev människor lätt bundna genom vidskepelse och fördomar som kommer sig av en brist på förståelse.

Framsteg inom vetenskap och era teknologier har hjälpt till att utvidga er kunskap, vilket är en övergång från de dagar när ni trodde att ni var i centrum av Universum. Ni kan komma mycket längre än så, så var snälla och håll ett öppet sinne. Jag lämnar er nu med min kärlek och energi för att lyfta upp er.

Tack SaLuSa!
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Översättare: Gertie Dahlberg


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge