Home > > Matthew Ward - 14 december 2013

Matthew Ward - 14 december 2013

Säsongshälsningar – Nelson Mandela – våra framgångar

Med kärleksfulla hälsningar från alla själar på den här stationen, detta är Matthew. När ni nu firar säsongen med traditionell musik, glädje och festligheter med familjer och vänner så kommer ni också ihåg dem som sörjer eller vars omständigheter är förfärliga. Ni skulle glädjas med oss om ni kunde se överflödet av ljus som strålar ut från er till mottagarna som tar del av det – det är spektakulärt att skåda!

Så härligt det är att glansen och skimret också strålade ut från den unika, jublande och färgstarka minnesceremonin som hedrade en av era mest strålande själar. Den internationella hyllningen till Nelson Mandel kan endast jämföras med hans välkommande i Nirvana där glada skaror samlades för att fira hans liv.

Mandela var ett exempel på att vägen till en fredlig försoning går genom förlåtelse, ärlighet, ödmjukhet, medkänsla och respekt. Han behövde inte medvetet veta att energin i dessa uttryck för kärlek är de mest kraftfulla i Kosmos och att varje liv är sammankopplat inom den energin. Han levde från sitt hjärta, sätet för själen, där de universella sanningarna är kända, och det är så han lyckades att förena sitt lands folk och i hans andra diplomatiska och politiska strävanden.

De flesta i Jorden befolkning vet inte dessa sanningar heller. Liksom Mandela agerar mängder av människor från själsnivån, de är en inspiration och genererar ljus på så många olika sätt. Ett härligt exempel på detta, som visar långt mer än några ord kan beskriva den kärleksenergi som kommer med andlig enighet, är denna kortfilm: http://www.youtube.com/watch?v=Pwe-pA6TaZk

I linje med denna hektiska tid för er hålls vårt budskap för december kort, men vi kan inte låta detta år komma till ett avslut utan att berätta för er att ljusvarelser i hela detta Universum är oerhört uppmuntrade av ert växande, både andligt och i medvetenhet.

Mer än någonsin tidigare är ni medvetna om och tacksamma för välsignelser i era liv och den upplyftande utvecklingen i era samhällen, regioner, länder, ja hela er värld. Genom att följa intuitionen har ett storartat steg framåt tagits när det gäller själens utveckling, både genom tankar, känslor och handlingar från personer runt om i världen som sänder ut de höga vibrationerna av hopp och optimism.

Se framåt mot ett spännande och upplysande År 2014. Gott Nytt År vår älskade jordfamilj!

______________________________________

KÄRLEK och FRED

Suzanne Ward
Website: The Matthew Books
Översättning: Gertie Dahlberg


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?