Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Blossom Goodchild - March 26, 2011

March 26, 2011

Blossom: Hej där! Jag sätter min tillit till er… vem ni är… och vad ni vill säga… så, sätt igång!

Federation of Light: Välkommen ombord! Våra gratulationer till de på er planet som ”äntligen” har förstått allt vad vi har sagt till er under den sista tiden. Det är inte någons fel om de ännu inte upptäckt det som vi talar om, för det finns inget fel. Det är bara så att en del av er har bokstavligt talat blivit ”sparkade in i rätt växel”. En plats som du har arbetat mot för många under en lång rad av era år. Det är en stor glädje för oss att vi kan se denna förändring i så många av er. För det är mer än uppenbart när vi ser på ert aurafält att denna förändring har ägt rum. Detta i sin tur förändrar allt runtom. Verkligen… på en djupare nivå, ju närmare man befinner sig i den… men också för er att veta, att denna förändring sänder ut sin vibration på en mycket större skala. Därför skall ni VETA att ni faktiskt har en stor påverkan vitt och brett, och att ni är till nytta på det sätt som ni önskar och därför åstadkommer mycket. Får vi säga att det är mycket ni gör på det sättet som ni är omedvetna om… men ändå gör ni ”VÄRLDEN GOTT! Så vi ber att ni fortsätter att ”arbeta” med att hålla denna nivå av vibrationen uppe och runt om er och inom er… för det är skinande ljust och gynnar det hela på ett sätt som ni inte ens kan föreställa er.

Blossom: Det är verkligen trevligt att veta. För många KÄNNER det som om de inte gör tillräckligt… att de inte spelar sin roll… och ändå VET jag att ni sagt förut att bara genom att helt enkelt vara bara KÄRLEK var vi än är, vad än vi gör… då uppnår vi mycket.

Federation of Light: Får vi bjuda in er alla till vår ”rymd”? Vi har mött så mycken beundran för er alla. Ni har ett talesätt på ert jordeplan som säger att man ”strålar av glädje”. Det är så vi KÄNNER när det gäller era handlingar. Så många av er sprider ut sitt Ljus. Antalet uppvaknade själar forstätter att öka i en takt som är mycket glädjande för alla inblandade. Du måste vara förvissad om detta. Ju fler som vaknar… genom att var och en av er är ett exempel på KÄRLEK… ju mer svänger energin på er planet mot den ”ljusa sidan”. Vi är så väldigt stolta över hur ni engagerar era tankar, när det skulle vara så lätt för dem att vara oengagerade och glida ner på hala vägar. Ändå avstår ni från att glida in på sådana saker. Ni har funnit ”VÄGEN”. Ni har kommit till rätta med många saker och tillåter den starka sidan hos er själva att bryta fram. Det finns ingen plats för svaghet i dessa dagar och era själar är medvetna om detta. Det är därför som endast de starkaste av de starka valdes ut till att vara här nere vid den här tidpunkten. Vi VET att denna tid skulle komma. Vi VET att själarna på Jorden skulle RESA SIG UPP och bli DEN STÖRSTA KÄRLEKENS LJUS.

Kan du nu KÄNNA inom dig vad det är vi har talat om? Det som vi har försökt att sammankoppla dig med? Det var viktigt för oss att göra så. Detta var en del av planen. För det är inte VI som skall ta igenom er till den NYA VÄRLDEN. Det är NI! Ni har VETAT detta hela tiden. Ändå är det först nu som denna sanning gryr inom er. Detta är inte att säga att vi inte skall vara precis bredvid er inom den här Stora Planen. Vi har inte rest så här långt för att helt enkelt ”lämna er i sticket”. Inte alls, vi är EN, vi är ALLA i det här tillsammans.

Vi skall röra oss framåt igenom den här tiden och KÄNNA vår gemenskap och det skall bli en tid av stor glädje.

Blossom: Hoppsan! Jag brast plötsligt ut i tårar för den sista meningen! Jag har inte gjort det på ett tag. Jag KÄNDE en stor glädje i samma ögonblick som ni sa det. Jag KÄNDE SEGERN för oss alla som kommer tillsammans… ATT VARA EN… efter allt detta som vi har valt att uthärda för KÄRLEKENS skull… vi kommer att ha en stund av att verkligen KÄNNA orsaken till varför vi gjorde det. Jag VET att det inte kommer/kan inte komma någon ånger över att vi gjorde allt detta. Vad jag önskar att det fanns ord som var mer adekvata för att beskriva KÄNSLOR! Ord att beskriva VETANDE.

Federation of Light: Våra vänner… själsbröder och systrar… samla era krafter… KÄNN er absoluta ståndaktighet i ert uppdrag som ligger framför er. VET att vad som än ligger framför er… er KÄRLEK som är NI skall aldrig vackla!

NI ÄR HÄR FÖR ATT VARA KÄRLEK

ATT LÄRA UT KÄRLEK

ATT LYSA AV KÄRLEK

ATT FÖRSTÅ KÄRLEK.

Förstå detta. För ju mer som KÄRLEK erkänns inom er… för vad den VERKLIGEN är… för vad den i SANNING är… ju mer genljuder energin av den KÄRLEKEN ut till hela planeten som ni bor på.

Vi ber att ni koncentrerar er i varje ögonblick på denna KÄRLEK. Vi ber också att ni lägger åt sidan alla bekymmer och rädslor för vad som kanske eller kanske inte kommer att inträffa under era kommande dagar. Det som kommer att hända kommande dagar händer på det sätt som avses. Vi kan säga det med säkerhet. Vi sitter vid rodret. Vi skulle aldrig tillåta någonting som upphäver detta som Universum har förutsagt. För det som inte är inom den Gudomliga Planen kommer inte att få någon kontroll. Det kan det inte!

Återigen säger vi… och igen och igen… så många ”nyheter” sprids och skingras ut över hela er media… alla former av kommunikation… som helt enkelt inte är vad de verkar vara. Vi förstår det som så många är bekymrade för. Det gör vi VERKLIGEN! Ändå ber vi er att acceptera detta faktum att vi… från var vi står… FEDERATIONEN AV LJUS… är mycket mer medvetna om alla möjligheter än… med all respekt… ni ger oss kredit för. Vi önskar inte på något sätt att låta inbilska… det är inte vårt sätt… ändå önskar vi att ni finner i era hjärtan SANNINGEN om vilka vi är… och därför accepterar att den större bilden som vi så ofta talar om är långt, långt större än ”bara” det som just nu inträffar på er planet Jorden.

Vi skall ta till oss och erkänna det faktum att många KÄNNER sig frustrerade eftersom de inte har stött på några ”verkliga bevis” som skulle… i deras ögon… göra hela skillnaden till både hopp och drömmar på Jorden. Återigen betonar vi för er… ni kanske tror att ni VET en hel del av vad som sker… ändå vet ni inte det. Det är inte så att vi är hemlighetsfulla. Det är inte på det sättet alls. Men det finns mer att urskilja. Det som vi ”enligt lag” ännu inte kan avslöja för er… tro oss när vi säger att det ”är av en mycket god anledning”. Tiden kommer snart nog… när allt som behöver kännas till för nästa steg i er evolution skall ges till er.

Kommer du ihåg hur vi tidigare sa något liknande att ”det är ingen större idé att ge test 48 till en som bara förstår fungerandet av test 7”? Detta är hur vi skulle vilja beskriva det för dig angående frågor om universella engagemang vid den här tidpunkten. Det är inte heller så att vi tror att ni inte är värda eller kapabla… det är så att vi är ”förbjudna” att göra det för att hålla saker och ting på rätt spår.

Blossom: ”Förbjudna” verkar vara ett ganska starkt ord att använda.

Federation of Light: Ändå är det ett sant ord. Får vi tala till era själar? För detta är vad vi är i kontakt med. Vissa av er är redan medvetna om detta faktum!

Det är upp till er att tolka huruvida det som vi säger ger genklang i den djupaste delen av er själ eller inte. Fråga er själva, just nu i detta ögonblick, fråga er själva nu… kan JAG KÄNNA SANNINGEN I DESSA ORD? Svarar ert hjärta an på det?

Blossom: Jaa, jag vet att mitt hjärta gör det i alla fall. Ändå, ledsen att avbryta, då jag vet att ni inte bara talar till mig.

Federation of Light: Om det är så att ditt hjärta slår snabbare, eftersom du frågar detta… snälla ni, VET att detta inte bara är kraften i uppmaningen. Detta är den energi som vi för vidare till er… för att ert djupaste VETANDE skall acceptera vem vi är och att ni skall LITA på oss. Denna TILLIT har gått fram och tillbaka under den tid som vi har samtalat med Blossom. Men detta är inte nödvändigtvis en dålig sak på det sättet som många av er förmodar. För det är bara när någon växer till att KÄNNA sin egen själ… sin egen del i allt detta … att LITA PÅ OSS blir antingen det man gör eller inte. Vi kommer inte att bevisa någonting för er. Vi kommer inte att spela några spel. Vi kommer bara hit för att hjälpa er i den här transformationen som sker, därför att det är vår önskan att göra så.

På en universell nivå är det så väldigt mycket involverat. Vi har sagt till er vid olika tillfällen att vi är ”övervakarna av övervakarna”. Vi ber er att LITA på att detta är vår SANNA position. Vi ber er att KÄNNA detta på era hjärtans plats. Om ni KÄNNER detta som en SANNING, då finns det INGA TVIVEL om att vi är med er i KÄRLEK. Om ni VERKLIGEN VET detta… då litar vi på att denna KUNSKAP kommer att hjälpa er i skälet till att marschera framåt. Vi är aldrig lediga. Vi, på vår plats… har en kontinuerlig tråd som förbinder oss med er. Vi har ständigt vetskap om ALLT som sker och vi ber er att VETA OM detta som en SANNING.

Blossom: Jag kan verkligen KÄNNA mitt hjärta banka och flöda över! Ibland när jag hör eller läser vad andra KÄNNER och tänker… har jag en intuitiv VETSKAP att vi helt enkelt inte ”FATTAR” den större bilden. Vi fattar KÄRLEK, det vet jag att vi gör… men MIN VETSKAP säger mig att vi helt enkelt inte förstår och därför kommer frustration och sådant fram. Jag kan förstå varför… förstå mig rätt nu… många säger: ”kom hit och försök att under några få veckor vara i den här densiteten och förstå varför så många längtar efter något nytt eller obestridliga bevis på liv någon annanstans”. Liv någon annanstans… det verkar vara långt mer avancerat i kärleksfullt beteende än vårt. Det är förhoppningen så många ser fram emot från er storfamilj… en ljusare framtid… någonting som sporrar oss att gå framåt. En enorm, stor ljuspelare skulle inte vara helt fel kan jag tala om för er, bara så där i tysthet.

Federation of Light: Och detta, käraste vän, är där din TILLIT måste hålla ut lite längre.

Blossom: Till vilket publiken svarade ”BUU”! Ni vet, gör ni inte? Jag vet att ni gör det… att många är så trötta på att höra detta. De vill ha handling… NU! För oss här nere… väntan syns oändlig ibland. Det blir lite som ”kommer det verkligen att hända någonsin?”

Federation of Light: Och ändå vet du att när det sker så kommer det att vända er värld upp och ner. Er värld som ni känner den måste bli redo för denna ultimata förändring.

Blossom: Jaa, det är som ni förstår… så många som KÄNNER ATT VI ÄR REDO. Säkerligen är det många människor som fortfarande sover, men det finns så många vakna nu. KÄNNER ni inte att vi är det?

Federation of Light: Käraste språkrör för så mångas tankar… vi vill informera dig om att denna fråga inte bara handlar om huruvida det finns tillräckligt uppvaknade själar eller inte på din planet.

DET HANDLAR INTE BARA OM ER PLANET!

Om det var så… får vi säga att hela Uppstigningsplanen skulle vara en ”dockas teparty” i jämförelse med de ofantliga igångsättningar som är på väg på en skala av tumultartad magnitud. Detta är orsaken till att vi ber er om TILLIT. Spela er del på det bästa sätt ni kan KÄNNA att ni vill spela er roll i. Detta är vad vi ber er om. Därför att VI VET mycket mer om den här historien som håller på att ske. När det är TID för er att VETA MER och när era VARELSER är redo att anpassa sig till nästa kapitel… LITA då på oss när vi säger att ni skall bli informerade om vad som är nästa sak som krävs av er.

Ni kan inte få kunskap som inte skall ges ut i förtid. När det är dags… då kommer ni att förstå VARFÖR ni inte kunde få det tidigare. Som vi påpekar… detta är inte spel som vi spelar. Denna position som vi befinner oss i med er är en ära att få övervaka. Det finns ingen plats för trivialiteter inom den här Gudomliga planen.

Vi ber er att först och främst LITA PÅ ER SJÄLVA… och sedan genom den TILLITEN… fråga er själva om ni LITAR PÅ OSS. Det är allt vi ber er om denna dag.

Blossom: ”Dags för sängen” sa Sebedeus! (Från ett engelskt barnprogram i min ungdom: ”Den magiska Roundabout”). Det kom upp i mitt huvud helt plötsligt. Sebedeus var på en spiralfjäder och brukade studsa runt på platsen. Jag försökte ta bort det fyra gånger och fick ett bestämt NEJ. Kanske anledningen till detta kommer att bli klar när andra djupa frågor av universellt djup också blir kända.

Jag själv, jag och så många andra, sänder er vår djupt kända tacksamhet. Vi pratar igen nästa gång vi pratar mina vänner. I Kärlek och tacksamhet.


Website: Blossom Goodchild
Svensk översättning: Gertie


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Blossom,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge