Home > > Blossom Goodchild - 25 april 2020

Blossom Goodchild - 25 april 2020

Välkomna ni denna vackra morgon. En fin herre som har gått igenom några av kanaliseringarna stötte på det här att vi än en gång talade om Tilldragelsen i december 2013 ... ! Jag sa:

”Det som ska komma ... är på väg?

FoL: och har alltid varit ... ändå är det nu vid resans slut.

Blossom: Det här kan SÅ betyda imorgon ... fast, i er ’historia av tidsangivelser’ det kan så betyda år 2020. Vi får bara vänta och se ’antar’ jag.”

Blossom: Jag kommer ihåg att jag skrev detta och kände att 2020 var så väldigt långt bort och här är vi nu mitt i smeten! Jag skall låta er föra i dagens konversation.

FoL: Käraste Blossom, Käraste Själar, som låter sitt Ljus stärkas och stråla ut den Kärlek som är av/innesluten i detta Ljus, vi välkomnar er på ett sätt som är i den största respekt och ära för allt som ni möter och övervinner.

Vi visste, som ni gjorde, att dessa tider skulle bli särdeles utmanande och låt oss framföra, oavsett om ni känner såhär, eller inte, angående era personliga omständigheter, så beMästrar ni dessa tider på ett sätt som vi visste att ni skulle.

Blossom: Vi vet att vi måste ha tålamod för att allt i Planen ska sippra ut till oss, ändå, för min del, ser jag fortfarande upp mot stjärnorna och tänker ... Vad ***** pågår EGENTLIGEN? Jadå, vi hör om ditt och datt och massor av annat. Vi blir ändå lite fundersamma på när/vad det blir i resultat.

FoL: Vi ber er ändå att FORTSÄTTA ATT FORTSÄTTA.

Ljuset som ni ger vidare till Helheten klarar upp så många stigar. Se det kanske som att ni VET att i startfaserna (vilket detta är) är/var er ”uppgift” ... att sända ut ert Ljus och Frid och Kärlek och förståelse. Allt detta ni vet ... att tjäna ... och att göra det hela vägen ... även när nästa fas ”slår till”.

Blossom: Nästa fas skullle vara ...?

FoL: Frigörandet av ... en situation/ en Sanning ... som kommer att göra ”alla” konfunderade med avseende på Planen. För det kan verka ologiskt eller flyta åt ett håll som ni inte trodde det skulle. Det här är när ni också ska ”sitta i båten” och bara VETA att fastän Planen i sig också verkar vara så topsy-turvy ... så är allt som det ska.

Blossom: Vad jag önskar att ni kunde ge oss lite mer info, fastän jag respekterar det faktum att det inte passar och om vi visste vad det var, skulle det inte vara så häpnadsväckande!

FoL: RIKTIGT. KOM IHÅG ATT DETTA ÄR EN PLANETÄR OPERATION.

Den är ENORM i sin organisering/organisation. Det är många dolda medborgare som VET vad som sker därför att de är delaktiga i Planens arbete. De vet att saker verkligen får ”luft under vingarna” allt eftersom Planen rullas upp men ändå, för det mesta, verkar det som man helt enkelt är instängda i väntan ... väntan ... väntan ...

DAGENS AGENDA MÅSTE VARA TÅLAMOD, KÄRASTE NI.

Fortsätt Lita på att det som ni VET är Förändringen som ni väntat på ... som du sa i början Blossom ... så länge ...

OCH NU ...

ÄR DEN HÄR.

NI ÄR I DEN.

DEN HÄNDER ... OCH ALLT SOM FÖLJER MED DEN.

ATT I SIG SJÄLV ÄR DEN DET MEST SPÄNNANDE AV ALLT.

Blossom: Ja, när jag tänker på det i stilla stunder, är det verkligen fantastiskt. Men ändå, Sanningen att säga, har jag problem med att peka på vad som händer för dem, som bara känner till rädslan och inte har en ”aning om Sanningen” bakom allt. Inom mig, frågar jag mig allvarligt, är DETTA VERKLIGEN TIDPUNKTEN och att vi kan få komma igång. Det är svårt ibland, att känna sig så missförstådd, ändå är det en del i allt. Att låta missförstånden bli förstådda av så många fler. Vissa är inte alls beredda att vakna upp.

FoL: Ändå, med vad som komma skall ... de kommer att få möjlighet till det ... Och det är då, för alla er som känt er så frustrerade och utom er, inte känt att ni gör tillräckligt ... kommer att tycka det blir läge med ”Alla system igång och klart för start!”

Så kanske vi får föreslå dennna ”stilla tid” ... detta ”lugn före stormen” ... att förbereda era Varelser för det anfall som kommer. Med detta menar vi ... och snälla, tänk på att det är svårt att sätta ord på detta ... att utbristandet/utbrottet av nyheter ... när det kommer ... kommer att slå till lavinartat.

Ni kan behöva lite tid att hämta er ... ändå, på grund av den här förberedelsen ni är i NU ... blir ni mer redo att hantera det och göra det ni måste.

Det kommer en tid ... och vi talar inte om åratal och åratal bort, vi talar om ...

Blossom: Snälla, säg inte ”snart” ...

FoL: Vi förstår ... vi uttrycker det som ”inom kort” ... när ”En Händelse” sker som kommer att chocka världen. Och vi talar inte om Tilldragelsen här.

Det kommer att göras ett uttalande som skickar alla i spinn. Det kommer inte att kunna hållas utanför er vanliga massmedia för det kommer att vara i överensstämmelse med den Gudomliga Planen och det kommer inte att kunna bli sopat under mattan.

Det kommer också att ge era media ett nytt läge ... för många som ”presenterar nyheter” kommer att få sina tankar vända upp och ned och känna att de måste följa Sanningen.

Dagarna är räknade, Blossom. Varje dag för er Planet närmare sitt Nya Hem.

Blossom: Så många kaninhål att hoppa ner i, ändå känns det inte som att det gör någon nytta för många, då man inte Säkert kan veta vad som pågår förrän vi får veta ... direkt ... offentligt ... som bevis.

FoL: Så är det. Kom också ihåg, att många av kaninhålen sattes dit för att förvirra och stoppa. Där kan finnas ideer om scenarier som kunde verka rimliga med avseende på vad som ”verkligen” pågår ... men, låt inte lura er.

Blossom: Ni förstår ... utan att kritisera ... allt är i sin ordning att ni säger så och att vi måste lyssna till våra hjärtan med urskillning, ändå kan jag inte VETA vad som VERKLIGEN händer, Jag VET vad jag skulle vilja tro pågår, men det finns ju så många teorier/möjligheter.

FoL: Detta är vad vi föreslår. I ett tag ... KONCENTRERA PÅ KÄRLEK ... tänk på inget annat än den GUDOMLIGA PLANEN ... som förstås är skapad genom/av/som/i Kärlek för att ge er ... var och en av er ... och allt som är liv på er Planet ... in i en Högre mer Kärleksfull plats i Frid.

Koncentrera er på det. Ni kan gräva så djupt ni vill ner i dessa kaninhål men ni kommer inte att gilla vad ni stöter på. Mycket bättre nu är att hjälpa till genom att hålla er Strålande och glada och låta det Strålande ge krusningar utåt.

Utan att kritisera ... många mediterar dagligen och gör VERKLIGEN skillnad ... och motarbetar det sedan genom att gräva neråt i kaninhålet och sänka sin Vibration igen.

NI KOMMER ALLA ATT VETA ... SNART NOG.

Blossom: Intressant att ni säger så, i vårt senaste prat sa ni att det kan bli så att vi inte får VETA HELA SANNINGEN eftersom det kan skada för många. Vissa blev upprörda för det eftersom ni alltid har sagt att HELA SANNINGEN skulle komma ut.

FoL: Låt oss försöka sätta lite perspektiv på det om vi får? Betänk att många av er är medvetna ... att ... det som gjorts mot en annan har gjorts mot dig själv. Därför, de många som har orsakat sådana djupa förskräckligheter mot andra Varelser, kommer att i ett visst läge SJÄLVA vara tvungna att ”KÄNNA” det som de ”fördömt” en annan med.

Tänk på det ett ögonblick, Käraste Ni. Det finns inget som kunde vara mer smärtsamt för dessa själar som begått brott mot mänskligheten ... inget ... än att vara tvungen att ”erfara” allt de som de lagt på någon annan.. En del kanske säger att ”de får vad de förtjänar” ... det handlar inte om vad man förtjänar ... det är LAG.

Så, kom ihåg detta. När vi har bett er att förlåta dem ... har vi gjort det för att det är nödvändigt att göra för att ... flytta upp/igenom ... till Högre plan.

Blossom: En del verkar tycka att om ”de” skulle bli förlåtna skulle de komma undan med det ... så det här klargör saken. Tack.

FoL: För att fortsätta med ” hur mycket Sanning som kommer ut” ... vi sa att det nu diskuteras ... och fortsätter så. Det kommer verkligen att vara så mycket SANNING som avslöjas ... mer än nog på långa vägar för att skicka ens sinne, själ och själva Varelse i spinn av ren vantro.

Kanske, och det går att ifrågasätta ... så långt som det gått med att avslöja osanningar, kommer att bli så långt som det är nödvändigt att ta det. Kanske ... och igen, det går att ifrågasätta ... att gå längre skulle bara ses som ett frosseri.

Blossom: Det var intressant att ni säger. Jag förstår helt och hållet vad ni säger, ändå känner jag att andra kan ”se er synpunkt” på detta helt annorlunda.

FoL: Avsikten med rörelsen är, att låta detta fartyg som är känt som Planeten Jorden, att ha den smidigast möjliga övergången in i Härligheten av en Högre Vibration ... som den så förtjänar. Den har tagit emot mer än rättvist av sparkar och slag.

Hur det ... ska göras/görs ... är enligt en Plan som är så intrikat att ... utan någon som helst kritik ... många skulle inte kunna hänga med även om den redogjordes för i detalj.

Det är därför vi ber om er FORTSATTA TILLIT.

SVIKTA INTE NU. Sjön är lite krabb, ändå, som vi upprepar ... stormen är inte här ännu.

VI BER ER ATT KÄNNA TILL ER SJÄLVA I ER SANNING MER ÄN NÅGONSIN.

VET ATT NÄR NI SER DJUPT INOM ER ... NÄR NI KÄNNER DJUPT INOM ER ATT, DEN KÄNSLAN AV ATT ”NU KÖR VI, NU HÄNDER DET” ... BETYDER DET VERKLIGEN DET.

ALLT SOM NI HAR VÄNTAT PÅ ... ALLT SOM NI KOM HIT FÖR ... ALLT SOM NI LEVT FÖR ... HÄNDER JUST NU.

VET OM DETTA. VET OM DETTA. VET OM DETTA.

DEN GUDOMLIGA PLANEN KAN INTE OCH KOMMER INTE ATT MISSLYCKAS.

Blossom: Planen ... Vara Gudomlig ... eh ... vem är det precis som håller i föreställningen? Jag inser att det finns en markbesättning, ändå på grund av komplexiteten och absoluta Herraväldet ... är det så att dessa på marken vägleds ”steg för steg” av andra ”Utomplanetariska” intelligenser?

FoL: Vad tror du Blossom?

Blossom: Jag frågade först!

FoL: Då ska vi hedra det och säga ”Så klart”.

Blossom: Betyder då, för att förtydliga ... att dessa som ”delar ut order” på marken får dessa order direkt från ”Utomplanetariska” Varelser?

FoL: Riktigt.

Blossom: Telepatiskt, som vi gör här ... eller ”ansikte mot ansikte” så att säga?

FoL: Ansikte mot ansikte.

Blossom: Wohoo ... så fräckt ... och det verkar helt rimligt för mig. Kanske vi kan prata mer om det nästa gång?

FoL: KANSKE! Vi säger igen ... vi måste ha urskillning i vad som avslöjas och när.

Blossom: Tack så mycket ... VERKLIGEN.

FoL: Stanna djärvt kvar i din Sanning.

Blossom: Jag gör mitt bästa. JAG ÄR LJUS. JAG ÄR KÄRLEK. JAG ÄR SANNING. JAG ÄR.

I Tacksamhet. I Kärleksfull tjänst. JAG ÄR.


Blossom har nu på sin hemsida (på engelska) Blossom Goodchild.com en sökfunktion för intressanta ämnen och alla kanaliseringar ordnade i pdf-filer för varje årtal.


Website: Blossom Goodchild
Svensk översättning: Inger Axbrink


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!