Home > > Blossom Goodchild - 9 maj 2020

Blossom Goodchild - 9 maj 2020

Blossom: Hej igen. En herre som har kollat tillbaka i era meddelanden fann dessa citat ... som är i stort samklang med ert senaste meddelande.

2018

”FoL: Ur askan ... ur förfallet av hela det system som nu finns ... skall uppstå ... EN NY GRYNING.

Bitarna ska inte sättas ihop igen, för det fragmenterade styret ska inte byggas upp igen. Ändå ... efter en sådan krasch ... ska ett NYTT SYSTEM ... sättas på plats.

Ett system FÖR FOLKET PÅ JORDEN.

Och detta system ska stöttas av dem från ’andra platser’.

Medan murarna, som dessa av mindre Ljus gömde sig bakom, rasar ... så skall det också bli en förening av själar från andra världar.”

Sedan, lite senare ...

”Blossom: Får jag fråga var ni kommer in i allt detta? Utom i de här stöd-meddelandena. Ska ni bli aktivt involverade?

FoL: Oh ja, verkligen! För det som kommer att meddelas öppet, gäller inte bara kontrollen och ordnandet genom den politiska aspekten, det kommer också otvivelaktigt att bli oerhörda fynd rörande ’Dessa från andra Planeter’ och kontakten har pågått redan under ansenlig tid.”

Tillbaka till idag.

Blossom: Så, ska vi fortsätta från förra meddelandet?

FoL: Varmaste Hälsningar till de som nu fullständigt är med på vilka de är! Vi är medvetna om att så många är ivriga att fortsätta där vi slutade?

Blossom: Ja, verkligen. Många är fascinerade angående ”tillkännagivandet som kommer att förvirra oss mer”, som ni talade om och också mer nöjda över ”ansikte mot ansikte”-mötena som pågår mellan dessa inblandade i ”att få denna Planeten på fötter igen”!

FoL: Som du vet, och många ... vet/förstår ... Blossom, vi kan inte yppa ALLT SOM VI VET. Det vore inte att hålla sig till Planen och hur den ska genomföras. Ändå kan vi ge er godbitar, för att man ska gå inåt och sända Kärlek till det som är att ”inte veta”.

När det gäller ”Nyheter som förvirrar” ... de kommer snart att ges ut och vi skojar inte om ordet ”snart” i denna svåra knutpunkt.

Blossom: Svåra?

FoL: Ja ... för fastän många hålls i mörker om vad som pågår ... VET ... när vi säger att ... mycket sker.

Blossom: Jag känner detta så starkt dessa dagar ... bara en sorts nervös känsla som om något håller på att hända.

FoL: Det händer.

Blossom: Men kan vi inte få veta?

FoL: Inte just nu. Men, ni ska. Problemet är att hela denna Plan måste hanteras med en sådan precision. Det är inte så ... som det vore ett schackparti ... att man säkert vet vad som blir motståndarens nästa drag ... så mycket strategi måste diskuteras för det rätta motdraget.

Blossom: Så att, dessa diskussioner ... ansikte mot ansikte ... med vem? Kan ni tala om för oss vilka som är inblandade ”på” Planeten och ”inte på” planeten?

FoL: Vi kan bara berätta att dessa som är inblandade har ”träffats” under mycket längre tid än bara för några få år sedan.

Blossom: Utan kritik ... lite ett svar av plus minus noll. Är det säkert att det bara är så mycket ni kan ”dela med er”?

FoL: Blossom, DIN del i planen och de av er som KÄNNER/VET att de är ”med på det” ... är att hålla sig vaken och uppmärksam. Att vara LJUSETS ANKARE när en stor del av människorasen känner att Ljuset slocknar. Så många är fast ”i mörker” angånde SANNINGEN bakom ens instängdhet.

Blossom: Så ... Upplys oss med ER SANNING ... om jag får vara så djärv och menat med aktning!

FoL: Vår Sanning? Det som sker bakom förklädnanden av sjukdom är den största flykt* som någonsin utvecklats.

Blossom: Ni har sagt att fulingarna skapade ett virus, så har det baktänt på dem?

FoL: Utan tvivel. För ”vi” var medvetna om deras planer att ”stänga inne” och därför kunde ”vi” använda denna ”gåva” till att arbeta förbi/med det ... för att helt använda det för allas väl.

Dessa som kokade ihop detta scenario hade inte förutsett allt det som det skulle ”ta fram” i själar ... och det var bara en BRA sak med det ... det finns många fler.

Denna ”o-hälsa” som INTE sprids vitt och brett som det sagts er, är bara en metod för att kontrollera alla. Rädslan ... som ni vet ... är en mycket större sjukdom än någon hosta och förkylning.

Blossom: Några har förlorat sina kära ... de kanske inte håller med.

FoL: Käraste Blossom, Käraste Själar ... varje minut under varje dag ”förlorar” någon en kär, men, som ni vet, det finns ingen förlust ... bara en övergång till ”någon annanstans”.

Vad vi skulle vilja lämna till er som ett meddelande att fundera över är detta. I Ljuset av vilka ni är ... verkar detta rimligt? Verkar denna ”kontrollmetod” rimlig?

Blossom: Ja, säg det, absolut inte! Ändå antar jag att än en gång sinar vårt tålamod med att vänta på nästa nyhet... som sporrar oss. Jag VET att vi måste ha tålamod och vi gör vårt bästa. Vi känner oss verkligen lite ”lämnade i mörker”. Varför är detta ”i mörkret” ett tema genom dagen?

FoL: Därför att detta är hur er Planet har ”organiserats” i eoner av er tid ... I MÖRKRET/Av Mörker.

ÄNDÅ, VET NI ... NI KAN KÄNNA ATT NI ... VAR OCH EN ... INTE LÄNGRE STYRS AV MÖRKRET.

MÖRKRET SOM ÖVERMANNAT LJUSET, LJUSET/ERT LJUS, HAR KOMMIT TILL ETT SLUT OCH NI KOMMER SNART ATT KÄNNA ER SJÄLS FRIHET.

Blossom: Ändå talas det mycket om kontroll, särskilt i vissa länder. Det talas fortfarande mycket om obligatorisk vaccinering etc.

FoL: Det är också mycket prat om att de som vet har modet att tala ut och låta andra veta att det finns ett gäng spelare för Ljus som blir fler och fler, minut för minut, som kommer att säkra att detta scenario INTE BLIR uppfyllt.

Käraste Blossom ... i många, många, många år har vi burit fram meddelanden till er angående FÖRÄNDRINGEN ... EN TILLDRAGELSE som ska komma.

NI ÄR I DEN FÖRÄNDRINGEN ... OCH TILLDRAGELSEN ÄR PÅ VÄG.

VI HAR TALAT OM ATT LJUSET VINNER. LJUSET SEGRAR ÖVER MÖRKRET.

VI HAR TALAT OM EN VÄRLD DÄR KÄRLEK RÅDER OCH GODHET OCH VÄNLIGHET ÄR ORDNINGEN FÖR VAR DAG.

VI HAR TALAT OM EN VÄRLD SOM ÄR LJUSARE OCH MER STRÅLANDE.

EN VÄRLD DÄR ERA SJÄLAR VET HUR DE VERKLIGEN ÄR DÄRFÖR ATT DE VISTAS I VIBRATIONEN SOM HARMONIERAR MED DEN KÄRLEK SOM ... DEN ÄR/NI ÄR.

Har vi inte?

Blossom: Jo, det har ni.

FoL: Tror ni oss?

Blossom: Ja.

FoL: Litar ni på oss?

Blossom: Ja.

FoL: Då ber vi var och en av er VETA att ALLT SOM SKER NU ... OAVSETT HUR DET VERKAR FÖR DEN OMEDVETNE OCH I VISS UTSTRÄCKNING ... DE MEDVETNA ... ÄR DET SKEDE ETT I DENNA RÖRELSE IN I ... ALLT SOM VI TALAT OM FÖR ER.

Om ni känner tvivel, om ni ifrågasätter oss ... det kan ni göra. Vi ber er inte blint följa efter och om era slutsatser är att ni ”fortfarande befinner er i mörker” ... så ber vi er att sluta följa efter det som vi har att säga och hitta era svar genom ert eget VETANDE.

För ytterst, Käraste Själar, har vår intention varit att ni skulle göra just så. Att ”Hitta er”!

Å andra sidan, skulle det vara så att ni KÄNNER ER I SAMKLANG MED VÅRA ORD OCH VÅR KÄRLEK ... och VET att vad vi säger är av SANNING så föreslår vi detta ...

TVEKA INTE.

SVIKTA INTE I ER VETSKAP OM SANNING.

LITA PÅ att vad vi ger till er, är så mycket som vi har möjlighet att ge åt gången. Om det vore så att vi ”tog bladet från munnen” för tidigt ... skulle vi gå emot VÅR SANNING och det kan/vill vi inte göra.

Så fastän det kan finnas fladdringar av tvivel och ”tänk om” ... VÄND GENAST TILLBAKA TILL ER VETSKAP OM ANLEDNINGEN TILL VARFÖR NI KOM HIT TILL PLANETEN JORDEN ... DEN HÄNDER NU.

OCH I DENNA VETSKAP OM SANNING ...

BYGG UPP DIN STYRKA.

BYGG UPP DITT LJUS.

Bry er inte med om ”vad som kommer härnäst”. Håller ”bara” starka och sänd ut ert REGNBÅGSLJUS 24/7. Detta var vad ni kom för att göra i skede ett.

Blossom: Regnbågar strålar fram i den klara himlen. Jag vet att ni talade om sådana saker 2008, tror jag och kanske 2012**. Vita Molnet talar nu om RegnbågsLjus och under retreaten på Hawaii gav vi oss namnet ”Flocken RegnbågsLjus” I UK visas de i fönster för att ge Glädje. Vad är så speciellt med Regnbågar och varför används nu termen ”RegnbågsLjus” så mycket av er och Vita Molnet?

FoL: Det som ni vet visar sig som en Regnbåge ... och är en reflektion av Ljus ... är mycket större än så. När någon ser en Regnbåge, vad gör de då? De ler och känner sitt inre hjärta slå. De känner omedelbar Glädje.

Damer och Herrar ... REGNBÅGSLJUSET ÄR NI.

Blossom: Damer och herrar? Japp, jag fattar att det är vi. Men vi har ju blivit ”formade” att tänka på oss själva som ”Vitt Ljus” ... skillnaden är?

FoL: Ingen.

Blossom: Tack!

FoL: Blossom, färgerna i Regnbågen är än mer invecklade än du känner till. Kulörerna som strålar ut ... i/som/genom/av ... Kärlek ... i detta som ni kallar en Regnbåge ... är så mycket mer betydelse. I detta, är Kulör och Ljud del av uppsättningen som gör er själva Planet. De är del av kodningen för er Planet.

Vi vill också säga, att när ni VET ATT ER UPPSÄTTNING ÄR AV REGNBÅGSLJUS ... DÅ KAN NI FÖRBINDA ER UPP MED KRAFTEN I DET OCH VAD DET KAN ÅSTADKOMMA.

Blossom: Vad kan det åstadomma?

FoL: ALLT OCH VAD SOM HELST.

Blossom: Så varför båda ... Vitt och Regnbåge? Jag måste slå upp Regnbågsprisma”. Ok. Medan vitt ljus går genom två fasetter av ett prisma, böjs de olika kulörerna olika mycket och medan de gör det sprids de ut i en regnbåge ...

FoL: Vi upplever att du blir lite förvirrad med vårt påpekande?

Blossom: Ni känner rätt.

FoL: Vad vi skulle vilja säga ... är att nu, i detta skede ... att vara medveten om REGNBÅGSLJUS ... inom er själva och det som förbinder er med himlen, eller i någon ”form”. Det som också ska komma, träder fram som REGNBÅGAR, kommer att fylla era Varelser med Hopp, Tillit och Vetande.

Blossom: Tack ska ni ha. Idag verkar vi fara runt överallt. Är det något mer ni skulle kunna lägga till om mötena ”ansikte mot ansikte” med dessa ”Utom Planeten”?

FoL: Det som vi känner är lämpligt att säga är att ... Ja, verkligen, dessa ”Utom Planeten” verkligen är en del av denna Rörelse. Rörelsen att se ert arbete tas igenom till sitt nästa skede ... in i en Högre Vibration ... det är vad vi alla avser att uppnå.

Blossom: Så ... VEM precis är de ”Utom Planeten” som styr föreställningen med oss? Är det ni?

FoL: Blossom, vi är ”Övervakarna av Övervakarna” som du vet. Så, självklart övervakar vi planer. Men vi är inte de som möts ”ansikte mot ansikte”. Vi använder ordet ”tjänstemän” som är på plats och det är de som kommunicerar med dem från er Planet.

Blossom: Ok, kan ni då säga oss om själva mötena är På eller Utom Planeten?

FoL: Utom.

Blossom: Verkligen? Kors i taket! Jag trodde, utan tvekan, att ni skulle säga ”På”.

FoL: Det är säkrare så här. På det viset kan det inte komma objudna gäster.

Blossom: Verkar rimligt. Åh! Jag väntar på dagen då vi får en ”öppen redogörelse” för allt som händer.

FoL: Käraste Själar på Jorden denna stund ... Det är ingen tvekan om utan att detta ska hända.

Blossom: Vad jag önskar att vi kunde få några glimtar in i framtiden.

FoL: Ni behöver inte glimtar. Ni behöver KÄNNA framtiden och välkomna den. För det är en med sådan Strålglans ... och detta som sker nu ska verka ”som en dröm”.

Blossom: Och ni vill att jag fråga ... är det?

FoL: Och vill svara ... vad tror du?

Blossom: Och jag vill svara ... Dags för en kopp. I Tacksamhet. I Kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

*Jag funderade över detta. Det känns som de menar att vi ska uppleva den största flykten till Frihet tillsammans med kanske, de räddade av de ”stulna barnen”.

** Kolla INTRESSANTA ÄMNEN/Blossoms hemsida ... ”Regnbågar” för referensdatum. (Under menyn LjusFederationen.)


Blossom har nu på sin hemsida (på engelska) Blossom Goodchild.com en sökfunktion för intressanta ämnen och alla kanaliseringar ordnade i pdf-filer för varje årtal.


Website: Blossom Goodchild
Svensk översättning: Inger Axbrink


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!