Home > > Blossom Goodchild - 18 april 2020

Blossom Goodchild - 18 april 2020

Blossom: Hej på er. Inte riktigt säker på var jag ska börja, eller hur jag bäst pratar med er idag. Så, jag lämnar över till er ... Ni vet vad som är bäst för oss just nu för jag vet rakt inte!

FoL: Välkommen du ... och Var och En. Sådan turbulens, oreda och förvirring. En sådan uppskruvad media som drar er hit och dit. Sådana uppenbara missförstånd hos så många och du känner att det finns inget sätt för dig att nå fram till dem.

ALLT DETTA har vi talat med dig om. Alla dessa ting som vi sa du skulle få ”rätt i ansiktet” och mycket urskillning kommer att behövas.

Ser du nu, då? Inte bara urskillning om vad du hör och läser och ser, utan också urskillning i dessa tider i vad du känner är rimligt att säga till dessa som inte förstår vad som pågår.

Blossom: Ärligt talat, jag känner nu för att hålla tyst. Bara för tillfället. För många är nöjda med att bara sitta ned och göra som de blivit tillsagda. Jag känner att vi ska dela med oss av vad vi vet lite längre fram på färden, när mer har kommit ut i offentligheten.

FoL: Under tiden måste var och en som ”Vet” också stå ut med invärtes ”strider” till råga på allt.

Blossom: Vad menar ni precis med det? Det känns så, men ändå önskar jag att ni förklarar.

FoL: Många av er gör inte bara ansträngningar att hålla er fllytande dagtid, utan ni är ”där ute” också under sömnen och ändrar Energierna.

Det är så mycket som pågår precis under näsan på er och ändå hålls det fortfarande inpackat. Det som pågår frigörs från ... det som är/har varit ... och alla sådana ohyggligheter man kan känna till håller på att brytas fram. Därför kommer mycket sorg, ilska och alla former av lägre vibrationell exponering ut i er egen luft.

Det är dags för uppröjning, Käraste Ni. Och många av er tar er till platser medan ni ”tror” att ni sover och arbetar så hårt för att omforma rädslan till sitt naturliga tillstånd av kärlek.

Så mycket av fördolt arbete blir ”genomskådat”. Det är därför så många känner så djup trötthet när de vaknar.

Blossom: Jag skulle kunna säga att jag nästan är deprimerad. (Fast jag har haft en förstörd axel i fjorton dagar och smärta sänker en).

FoL: Ändå kan vi säga dig, Blossom, att de platser du färdas till under sömnen inte på något sätt är av de gladaste besöken.

Men, även om det finns tillvägagångssätt för att rensa själen före man helt och fullt kommer tillbaka till kroppen, kan det också finnas ”kvardröjande av energier” från vad man varit med om.

Blossom: Jag säger mantrat så mycket och det hjälper verkligen. Jag säger det när jag somnar och om jag skulle vakna och sedan blunda. Det har blivit en del av mig.

FoL: Det är ett starkt skydd och stärkande.

Blossom: Ja, utan att gå in i det för detaljerat, så VET jag att jag blev anfallen av mörka energier som höll mig nere i tre dagar. I drömmen hade jag bokstavligen en orm som hoppade ner bak i min tröja och förlamade mig. Nästefter kunde jag nästan inte röra mig på tre dagar. Utan att vara kritisk så hjälpte inte mantrat så mycket då! Var var ni, förresten? Jag antar att ni var ute och hängde med prästen?

FoL: Det är för att du är den du är, Blossom, och det önskas inte av vissa att dina ord och samtal är ute bland massorna för att hjälpa.

Blossom: Ni sa ju att mörkret är borta.

FoL: Låt oss försöka förklara.

MÖRKRET ÄR BORTA

MÖRKRET HAR FÖRLORAT.

Ändå betyder inte detta att det inte fortfarande finns försök att göra det de gör.

Bloossom: Så ... det har inte försvunnit ... helt?

FoL: Rester, Blossom. Rester.

Blossom: Ok. Om det går bra, tar jag upp detta igen när jag känner mig lite Klarare. Tjänare Gänget, tills vidare.

Två dagar senare

Blossom: Så, God Morgon. Känns så mycket bättre i mig själv idag och beredd att ta emot ett uppmuntrande meddelande från er av Ljus och Sanning.

FoL: Omedelbara Glada Energier till dig Blossom och alla. Ljuset ersätter mörkret i alla hörn på ert Klot just nu. Med varje andetag man tar i denna Vetskap i Glädje, kommer ytterligare en Ljuspartikel in och lyser på och inom allt som är.

DETTA, Käraste Ni, håller på att bli den mest spännande tiden ni någonsin varit med om.

Det finns så mycket att se fram emot. Så mycket att ta in i er Varelse medan ni som individer tar in förståelsen på en Högre nivå av den ni är och det ni är kapabla till.

Denna tid, har varit, eller hur, en tid att sortera i sig själv? En tid att reflektera över vad man vill ha och inte vill ha i sitt Liv/leverne? Detta i sig själv, Lyser upp självet och Planeten.

Känner ni upprymdhet i luften? Mer och mer av Planen vecklas ut, ändå ber vi om ert tålamod, då för mycket för snart inte skulle gagna Helheten.

Blossom: Så, kan ni ge oss en liten vink om vad som komma skall?

FoL: Det har vi redan, så många gånger Blossom. Världen som ni ”existerat” i, kommer att ersättas av en värld där ni LEVER LIVET TILL FULLO.

En värld av Glädje och Skratt betyder så mycket mera för själen än vad det någonsin gjort tidigare. För att era själar ska bli befriade.

Så mycket insikt av vad ens fångenskap kommer att bli Ljus.

Blossom: Kan ni utveckla?

FoL: NI HAR HÅLLITS FÅNGEN AV EN EXISTENS SOM HINDRAR ER FRÅN ATT VETA ELLER UPPTÄCKA DEN SANNA POTENTIALEN AV VEM NI ÄR.

I de kommande dagarna ska ni KÄNNA befrielsen inom er ... som mänsklig Varelse.

Ni skall börja njuta av att VARA Människa.

Det blir som att ni hamnat på en annan Planet som ser likadan ut, ändå känns så annorlunda och för att den känns så annorlunda, ser den inte riktigt likadan ut.

Blossom: För att förtydliga ... vi blir kvar på denna Planeten, det bara ”känns” annorlunda?

FoL: Riktigt. Ingen ska någon annanstans. Det behövs inte.

För denna vackra Planet som ni nu bebor kommer att återgå till sin forna Prakt. Ingen kommer att vilja lämna den.

Varje själ medan de också återgår till sin forna Prakt, kommer att enas i Kärlek med allt som är.

Detta är stunden ni har väntat på, Käraste Ni. Förstå ändå, som ni säger i er värld ... Rom byggdes inte på en dag.

Denna transformation tar tid. Det måste utföras i precision hur ”berättelsen” vecklas ut. För mycket för snart skulle inte vara till nytta.

Blossom: Och Topsy-Turvig-heten måste fortfarande bli mycket värre?

FoL: Ja. Beroende på vad som måste ”komma i dagen”. Och det gör det. Litet, litet i taget.

Du har rätt i att vara tyst mot de som ännu inte är beredda. De kommer att hitta er ... var och en av er ... när de behöver.

Det kommer att bli oupphörliga möjligheter att trösta en annans förvillade själ och era ord kommer att bli ett balsam för deras bekymrade och förvirrade sinnen.

Blossom: Nyheterna om viruset har helt dominerat allt annat och det som BORDE vara i rampljuset har så passande sopats under mattan.

FoL: För tillfället Blossom, säger vi att mycket är avsiktligt ”gömt” inför en tid när mattan ska bli borttagen ... litet i taget.

Det finns anledning till att dessa saker ”för tillfället” slinker igenom nätet. Ändå har de egentligen inte det. Kan vi säga att de slunkit igenom för att bli ”behållna” i ett djupare nät inför en tid när deras ”rättegångar” är öppnade för alla?

Blossom: Kommer vi att få se allt?

FoL: Det kan vi inte säga. Det kommer att vara upp till försiktigheten hos de som tar över, så som att en del mycket väl kan bli tystat för alltid.

För mycket skada kan bli orsakad på ens psyke. Dessa ”hinder” diskuteras fortfarande mycket ... då det verkligen är så mycket att ha i åtanke för de sårbaras säkerhet.

Blossom: Jag tyckte ändå att ni sa att ”allt ska bli avslöjat” och det ska chocka och äckla.

FoL: Du har rätt, vi sa det. Ändå diskuteras det nu om det vore den bästa vägen framåt.

För tillfället, att när vi säger ... att det ni får höra KOMMER att få sinnen att blåsas ut ... det som många redan hört har redan sugits upp och det är på en mycket mörk nivå ... och ni kommer att höra om ”spel” som går in i ett ännu djupare mörker än så. Så, hur långt man vill gå för att få fram Sanning är fortfarande inte bestämt.

Blossom: Lite förvirrad så jag säger igen, ni sa att Sanningen ska komma fram?

FoL: Och det ska den Blossom. Vad vi lägger fast är att när väl en viss nivå av Sanning har kommit fram, kan det vara såpass som vissa behöver veta. För vet detta också ... det som Ljuset kommer att ha lyst på blir mer än vad många kan stå ut med.

Blossom: Jag kan föreställa mig. Jag har hört grejor som rör upp min hela Varelse in i ren vantro, ändå vet jag på något sätt att det har hänt.

FoL: Så, låt oss nu i detta ögonblick, byta fokus från det mera nedslående ... och lyfta våra ögon och tankar ... in i/upp till ... det som vi VET ska komma när det gäller NYHETER.

Håll i era Hjärtan Känslan av att Veta det ni Vet.

För det som ni vet ska komma ... kommer av Sanning.

Blossom: Jag känner att ni talar om HÄNDELSEN eller hur?

FoL: Ja ... det gör vi.

Blossom: Tänkte det. Det är inte det att jag inte tror det. Det är bara det att det är så långt framöver och folk blir så modfällda då när det inte händer.

FoL: Ändå kommer det att hända. Det ska hända ... Och vi fortsätter att ta upp det därför att det är nödvändigt att hålla det främst i sinnet.

FÖRESTÄLL ER ... EN VÅG AV KÄRLEK ... EN HÄNDELSE SÅ ENORM ... SOM KOMMER ATT SVEPA RUNT ER VÄRLD.

OCH MED DET ... ETT MASSIVT SKIFTE I ER PLANETS VIBRATIONELLA DRAG UPPSTÅR ... BARA SÅDÄR.

DET SKA SAMMANTRÄFFA ... ARBETA MED ... VARA EN DEL AV ... DET SORSLAGNA SKIFTE SOM HÄNDER NU PÅ ER PLANET.

DET ÄR UPPLEVELSEN AV DEN ”STORA FÖRESTÄLLNINGEN” SOM ALLA FÅR SE INOM SIN SJÄL.

Förstår du? Hänger du med?

Vilket scenario!

För det första, Världen av Ljus som du lever i kommer att VARA PRECIS DET. För mörkret som har regerat är helt och Sannerligen slut. Ja, det finns en stor röra att städa upp och resultatet av detta kommer att bli ganska allvarligt ... som vi har nämnt, angående chock och vantro.

Trots det kommer sedan Lättnaden. Man kommer redan att känna sig så mycket Lättare inom medan detta händer.

Allt kommer att verka ha en nyhet över sig.

OCH JUST NÄR DU TÄNKER ATT DET INTE KAN BLI BÄTTRE ... TRÄDER DET MEST MAGNIFIKA LJUS IN I ER PLANET ... MEDFÖRANDE INOM EN KÄRLEKSENERGI SOM NI DIREKT KOMMER ATT KÄNNA IGEN OCH KOMMA IHÅG.

Blossom: Så ledsen att jag fortsätter säga emot. Jag är ändå säker på att ni eller kanske Vita Molnet sa att Händelsen kommer att ske just när man känner att mer Topsy Turvighet klarar man inte ... inte när vi känner att det inte kan bli bättre?

FoL: Blossom, du kommer att förstå vad vi menar. Vi är mer än glada för att du frågar när du känner att du behöver det.

Vi har också sagt att inom dessa tider då mörkret lyfts, att mitt i turbulensen kommer du att upptäcka ”gåvor” som fyller ditt Hjärta med sång.

Blossom: Tja, ord för ett liknande resonemang, tror jag.

FoL: Så vet ... att för så många som redan är säkrade I ERT LJUS, ni kommer att uppleva sådana Höjder ... för att ni visste att detta skulle komma. Ni VET vad som väntar runt hörnet ... Ni upplever mer och mer av ert sanna jag.

Det blir dock andra, förstås ... Så många rullar fortfarande i chock i enlighet med deras själs mottaglighet för det som har dragits fram i Ljuset.

Dessa ord ”Topsy Turvighet” innehåller många aspekter!

TIDEN ÄR NU.

DE MÖRKASTE DAGARNA ÄR BORTA.

ALDRIG IGEN SKA DET PÅ PLANETEN JORDEN TILLÅTAS EXISTERA SÅDANA DJUP AV ONDSKA.

LJUSET HAR SEGRAT. DET FINNS INGET IFRÅGASÄTTANDE AV DETTA.

DE LJUSASTE DAGARNA VÄNTAR. LJUSARE ÄN VAD NI TROR NI KAN FÖRESTÄLLA ER.

NI ... NI SOM BLEV VALDA ...

DE STARKASTE AV DE STARKA ÄR HÄR NU FÖR ATT SE ...

DEN MEST STORSLAGNA FÖRESTÄLLNINGEN PÅ JORDEN!

OMFAMNA DEN ... NJUT DEN ... LEV DEN ... VAR DEN.

VI ÄLSKAR ER.

Vi ärar er.

Vi har den Största Respekt för det som ni är.

Vi måste tillägga innan vi skiljs denna dag ... gör det, om ni så önskar ... att upprepa med inlevelse ... mantrat ...

JAG ÄR KÄRLEKEN. JAG ÄR LJUSET. JAG ÄR SANNINGEN. JAG ÄR.

Det hjälper verkligen DIG och HELHETEN ... på fler sätt än ni kan föreställa er.

Vi är i Tacksamhet mot dig för att du bryr dig om vårt erbjudande om ord.

Blossom: Och ”vi” är i Tacksamhet mot er för att ni erbjuder dem!

I Tacksamhet, i Kärleksfull tjänst, JAG ÄR.

Jag blir påmind om att dela denna länk än en gång med er. Den verkar stå ut mer kraftigt för varje år.
https://www.youtube.com/watch?v=MYeqbshjgmA&feature=emb_title


Website: Blossom Goodchild
Svensk översättning: Inger Axbrink


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!