Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Blossom Goodchild - May 22, 2011

May 22, 2011

Blossom: Nåväl, jag tänkte att jag skulle försöka igen och se om ni är där, som när jag försökte tidigare idag. Ni var inte där, men kanske nu är en bättre tidpunkt?

Federation of Light: Det var inte så att tidpunkten var fel. Det hade mer att göra med dina energier och din kompabilitet.

Blossom: Ja, jag tänkte så också när jag försökte att rensa mitt sinne från det humör jag vaknade upp i. Det är klart att jag inte gjorde det tillräckligt. Jag ändrade på saker och ting runt mig och hade en bra dag, så är vi nu okej för en pratstund?

Federation of Light: Nöjet är helt på vår sida.

Blossom: Oh, många skulle säga emot det där. Låt oss bara acceptera att det är en vinn/vinn-situation, inte sant?

Federation of Light: För all del… det är det. Allt eftersom du fortsätter framåt på din resa genom dina jordiska upplevelser så anser vi att det är nödvändigt att stämma in oss själva i en vibration som tidigare inte hade varit i samklang med ”oss” och dig.

Blossom: Vad skulle det vara?

Federation of Light: En som har blivit ett solitt band mellan många i din värld, en som länkar sig till våra energier, då många nu läser de ord som vi har och skall fortsätta att erbjuda er. Det är som om det nu kan bli en automatisk förändring av energivibrationen och på grund av detta finner vi det mycket lättare att tränga djupare in i de hjärtan där förståelsen kommer ifrån, i så många av er själar på Jorden som nu har ”fattat det”. Det är som om vi nu kan ”plugga in” oss till er på en själsnivå, vilket tillåter att så mycket mer händer än bara läsningen av de ord vi presenterar för er. Detta, för oss, hade inte beräknats och ändå är det verkligen en trevlig uppgift och det hjälper förändringen som går framåt så underbart. KÄRLEKEN som kommer från er alla till oss, när ni blir LJUSARE, har en sådan påverkan när det gäller påskyndandet av planer som är i görningen nu.

Blossom: Jaa, det är goda nyheter. Runt om mig, människor som jag känner, så verkar det verkligen vara underbara saker som faller på plats för dem. Det gör mig så glad – är detta på grund av den Högre vibrationen som ”gör sin sak”?

Federation of Light: Det är en kombination av att ”allt” är på sin rätta plats. För dessa som tycker att livet är som en lätt bris är det en mix av vad de har lagt ut för att uppnås… blandat med de Högre energier som gör det möjligt för KÄNSLAN av spänning och glädje som spelar in. Och naturligtvis, ju mer detta ger genklang och förblir… ju mer av samma sak skall fortsätta att komma, då man placerar sig själv i linje med ALLT som KÄNNS lämpligt för ens situation, allteftersom vi närmar oss tankens Högre förväntningar, vilket självklart blir till verklighet.

Får vi förklara en speciell fråga som vi diagnostiserar som en som verkar ”rufsa till fjädrarna” hos många”

Blossom: Eh… nej tack… NATURLIGTVIS får ni det!

Federation of Light: Det finns de som väljer att fortsätta med att gräva i frågor som skapar rädsla. De fortsätter att leta på era nätverksenheter för att hitta mer och mer om någonting som inte är av gudomlig natur. Detta till synes harmlösa sökande har långtgående konsekvenser. För ser ni inte detta? Som vi har sagt förut… ni matar rädslan!

Föreställ er för ett ögonblick att datorer inte hade uppfunnits. Att det inte fanns något möjligt sätt för någon att få reda på alla de fantastiska saker… å ena sidan… och ändå, destruktiva… och å andra sidan, möjligheter som kanske eller kanske inte inträffar i slutet på ert år 2012. Tänk er att ingen visste om dessa saker. Istället var allt de var medvetna om – genom att leva sina liv på ett ärligt sätt som komplimenterade deras hjärtan – att KÄNSLORNA inom dem, KÄNSLOR av gott och av upphöjning och det viktigaste, av KÄRLEK, ökade allteftersom tiden gick. De kände skillnaden inom sig själva och effekten de hade på andra. De märkte att andra också verkade ha en aura runt om sig, ett ljus omkring sig som inte fanns där tidigare.

Alla dessa ”upptäckter” bara ökade KÄNSLORNA av gott… och så fortsatte det.

De var inte medvetna om vibrationer som kom igenom dem från någonstans. De var inte medvetna om starka planetära uppställningar och förändrade tidvatten. De visste bara om det som var inom dem och runt om dem. Och… det KÄNDES underbart… och så fortsatte det. De kunde inte få ner vibrationerna som erbjöds dem för de hade inte fått sina sinnen fyllda med scenarier om det ena eller det andra. Så till slut visste de inte ett dugg om allt som skulle ske, bara en ”konstig rädsla” för många möjligheter som grumlade sinnet och frammanade farhågor om huruvida man lämnar planeten eller stannar kvar. Om man skall gå under jorden eller upp till skyarna, om det kommer att finnas en planet kvar överhuvudtaget efter alla de historier som erbjudits som kanske blåser bort er värld till utplåning, etc etc.

Förstår ni vad vi säger, kära vänner? Vi ber er ännu en gång att inse

Vikten av att STANNA KVAR I KÄRLEK…

Vikten av att VARA I KÄRLEK… HELA TIDEN!

Ju mer betydelsen av detta förstås ju lättare blir det att befria er värld av det som inte längre tjänar den. Det som är avsett att försvinna, för ingen ger det någon uppmärksamhet längre och därför vittrar det bort – av brist på föda!

LEV VARJE ÖGONBLICK AV ERA DAGAR MED ATT VARA DEN KÄRLEK SOM NI ÄR.

SLÄPP RÄDSLAN SOM HAR LOCKAT IN ER TILL SIN HÅLA, OCH SLUTA UPP FRÅN OCH MED DETTA ÖGONBLICK ATT GE DEN ETT ENDA ÖGONBLICKS DISTRAKTION. OM NI MATAR RÄDSLA SÅ KOMMER DEN ATT VÄXA. OM NI SVÄLTER DEN – DÅ FINNS DEN INTE LÄNGRE!

Vilket, käraste själar, kommer ni att välja? Vi har talat om detta ofta och ändå, det verkar som om det finns ett behov inom många att söka efter det värsta som kan hända och frodas i dess negativitet. Inte för att de är mörka själar utan därför att de finner det lättare att leva i rädsla. Hur kan det vara så? Vi förstår det inte, ändå VET vi att där finns många LJUSKRIGARE som leder vägen och visar andra det alternativa sättet att VARA… och genom exempel visar hur lätt det kan vara.

BEFRIA DEM! VAR, VAR, VAR KÄRLEK!

När ni hör ord som sägs av en negativ natur… förklara artigt att det bara är det som är som musik i era öron som ni väljer att lyssna på de här dagarna. Låt era tankar, låt ert uttryck av dessa tankar ge ut en glöd av Ljus som ger en möjlighet för andra att KÄNNA värme i sina själar.

STANNA KVAR I ER SANNING! På det sättet kommer ni att lysa upp vägen för alla som har glömt hur man gör det. Men det behövs bara en själs glimt av igenkännande och SANNINGEN kommer att göra er fria.

Var inte främlingar för er själva och den som ni är. Men kanske du går vägen som gör att din själ KÄNNER KUNSKAPEN att den VERKLIGEN är på sin väg hem.

Vi känner stor tacksamhet till alla som har länkat sina energier till oss och vi känner verkligen så mycket glädje då vi NU VET helt säkert att våra ansträngningar att hjälpa, kombinerat med era ansträngningar att lyfta upp er själva och planeten, gör all skillnad i världen!

I KÄRLEK lämnar vi er nu.

Blossom: I KÄRLEK… tackar jag er å allas vägnar.


Website: Blossom Goodchild
Svensk översättning: Gertie


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Blossom,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge