Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Blossom Goodchild - June 1, 2011

June 1, 2011

Blossom: God morgon mina vänner. Jag hoppades att ni skulle vara pigga på en pratstund… med ett ämne som ni väljer förstås.

Federation of Light: Käraste själar på Jorden, vi hälsar er denna dag och erbjuder var och en av er våra djupaste känslor av den KÄRLEK vi är. Vi är mycket medvetna om att så många förändringar nu inträffar på er planet. Några av er är medvetna om detta och några av er är inte det. Men vi ber er att acceptera att mycket bakom scenerna som har skett nu är redo att presentera sig fullt ut och det kommer inte, och kan inte, bli något förnekande av det som presenteras för er.

Ni har varit så väldigt tålmodiga med er själva – och med oss – och allt det som växer fram. Ni har bevisat för er själva att ni är Krigare av Stort Ljus och det är nu tid för bollen att börja rulla och för er att skörda allt det Högsta goda som ni så sakteliga har sått.

Under de dagar som ligger framför er, och vi talar i termer av dagar som ligger nära, kommer vad ni får se att fylla era VARELSER med vetskapen om att allt det som ni ihärdigt höll fast vid när det gäller SANNINGEN om er själva – den VETSKAPEN som bara ni själva kan VETA – verkligen var det rätta att göra. Den är här nu… tiden i er värld, på er planet, när så mycket av storhet kommer att presentera sig själv. Ni kommer inte längre att kunna sitta i tystnad med det som ni VET är av SANNING men har varit lite avskräckt att tala om till andra människor.

För det skall bli så att dessa andra nu kommer att fråga, kanske bönfaller er, om att dela er kunskap med dem om det som de ser uppe i skyn som behöver en förklaring.

Här måste vi påpeka att allt det som vi har talat om, allt det vi har delat med er, och allt det som har trängt in i era hjärtan, nu måste bli uppmärksammat av de av er som har en HÖGRE förståelse.

För att andra skall kunna blir fria från rädsla för vad som snart kommer att hända är det viktigt att de som har vaknat och VET att vi är av KÄRLEK skall kunna tolka för dessa som kanske just har vaknat upp – på grund av det som finns framför dem – den absoluta SANNINGEN om VILKA VI ÄR!

KÄRLEK är nyckeln i hela den här affären. När man kvarstår centrerad inom sitt hjärtas utrymme, då kan man KÄNNA styrkan inom det och den kan bara VARA GYDOMLIG. Då är det från denna plats i hjärtat som var och en upptäcker en enhet och styrkan hos er, något som tills nu man inte visste att man var begåvad med. Genom att följa endast era hjärtans KÄNSLOR, genom att lyssna endast till hjärtats slag som mer och mer händer nu, så kommer ni att kunna dechiffrera det som ni VET är rättfärdigt och det som talar om för er att detta är inte av SANNING. Se upp med bedrägerier från dessa som nu är så väldigt rädda för att tappa allt det som de har byggt upp. Deras riken av girighet och begär har ingen plats i den NYA VÄRLD som håller på att byggas upp av er, Krigare av Ljus som har kommit hit för att krascha ner dessa murar och återuppbygga en NY HIMMEL. En plats på Jorden som en ursprunglig art av denna planet som ni ännu en gång är STOLTA över att vara en del av.

Tiden är så nära nu, våra käraste vänner. Länge har ni väntat, länge har vi väntat. Ändå, kan inte era hjärtan KÄNNA upphetsningen och spänningen av att någonting håller på att hända?

Det är nu, då vi önskar avslöja resonemanget bakom varför vi bad er att ”samla flaskor av KÄRLEK” från det inre hos er. Minns ni? Vi bad er hitta ett utrymme där ni skulle visualisera att ni fyller upp flaskor av KÄRLEK och lagra dem för oss. Vi vet att många har gjort så och vi vet också att många inte alltid har kommit ihåg att göra det. Det har ingen betydelse. Men när var och en KAN komma ihåg att göra detta så kommer det att vara av stort värde.

För det är detta som vi ber er att göra – när tiden är inne…

Vi vill be er, att när framträdandet av ovanliga farkoster… som är enorma strålar av Ljus… avvikelser som man aldrig förut har sett eller övervägt kan vara en verklighet… när dessa ”händelser” inträffar – och det kommer de att göra – då skulle vi anse att det vore en stor fördel för enheten av de som är från Jorden och de som inte är från Jorden, om ni VISSTE om att tömmandet av dessa flaskor ut till er atmosfär VERKLIGEN kommer att hjälpa till i högsta grad med sammanslagningen av världarna, så att säga. Vi ber er att visualisera med VETANDET i ert hjärta vilken effekt som detta kommer att ha. Det kommer att vara som om ”proppar” tas bort och energin som har sparats kommer att flöda ut in till själva den luft som ni andas, och den skall ”möta upp” med en energi som vi sänder ut till er. Ni kommer att veta, käraste allierade att det inte kommer att vara ifrågasatt om eller inte det är den rätta tiden att göra så.

I stor KÄRLEK och glädje säger vi nu till er att själva luften skall FYLLAS på grund av detta. För dessa som VET… för dessa som har väntat så… trumpeterna skall ljuda! Förkunnandet av början på nästa fas skall sättas i rörelse genom dessa händelser. Nästa steg som tar er Högre på er resa av Uppstigning skall sedan ta var och en av er in till ett påskyndande av skedet, inte bara för individens själ utan för er planet i sin helhet. Det kommer att bli svårt ibland för er att kunna hålla jämna steg med allt som transformeras och som sker, men ändå kommer det att vara av sådan glädje. Under efter under kommer att visas för er. Saker som man hade KÄNT aldrig skulle kunna hända på er planet när det gäller förändring skall i vissa fall inträffa omedelbart… och det som en gång var… vissa energier som inte tjänade er… skall ha försvunnit som om de aldrig hade existerat.

Det finns så mycket spänning och förtjusning bland alla planeterna. Ni är samtalet i staden! ALLESAMMANS förbereder sig. De har plockat fram sina bästa kläder. Detta är det enda sättet vi kan beskriva det för er. Som om alla har haft en speciell regalia i sin garderob som hade en skyddande duk över… den har helt enkelt funnits där, väntande, och NU – dräkterna har tagits fram ur sin plats och ”vädrats” – det är helt enkelt en fråga av att grönt LJUS för GÅ har visats och tiden för att pryda dessa ”uniformer av heder” har kommit.

KAN NI KÄNNA DET INOM ER… VÅRA VÄNNER? KAN NI? NI harbeviljat att dessa händelser kommer att träda i funktion. NI som har envisats i era önskningar att förbättra och bygga en bättre värld har tillåtit detta att ske.

TA NÅGRA DJUPA ANDETAG AV JUBEL! TACKA ER SJÄLVA!

NÄSTA FAS STÅR I BEGREPP ATT INLEDAS!

KÄNSLAN som du kommer att känna igenom inom dig när den gör så fyller dig med ”HEM”.

DU MINNS MER OCH MER VEM DU ÄR!

KÄRLEK… DU ÄR KÄRLEK!

Och när de Högre vibrationerna har behörighet att inträda på er planet Jorden – dessa Högre vibrationer av KÄRLEK – detta är hur du skall VETA att du är av detta. För KÄNSLAN inom dig kommer att förena dig med de Högre vibrationerna som kommer igenom för att tala om detta för dig.

Känn stor entusiasm! Känn stort upplyftande! Fokusera bara på VETSKAPEN att DU har låtit detta ske genom koncentration på KÄRLEKEN som är. DU, som vägrade att låta rädslan få fäste. DU som genom att följa din SANNING tillät transformationen att ske under kommande dagar. Det kan inte bli något misslyckande av detta nu.

VI HAR VUNNIT… GENOM KÄRLEK.

DET FINNS INGEN STÖRRE KRAFT ÄN DEN!

Stanna kvar i utrymmet av upprymdhet. Håll upp vibrationen av glädje och lycka och sprid det runt om dig. För det är inte så långt kvar nu till när dessa som har fruktat oss genom medias feltolkning skall visas SANNINGEN och ”de små gröna männen”-syndromet skall ersättas med VETSKAPEN att vi är Pelare av Ljus!

Blossom: Finns det en chans att jag kan få ett ord med här? Jag gissar att det inte går. Behövs ju verkligen inte. Men jag skall naturligtvis säga… TACK I KÄRLEK OCH LJUS! SÅ MYCKET KÄRLEK OCH LJUS!


Website: Blossom Goodchild
Svensk översättning: Gertie


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Blossom,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge