Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Blossom Goodchild - July 18, 2011

July 18, 2011

Blossom: God morgon till er. Det är några saker jag skulle vilja fråga er om, men jag är inte säker på om ni får tid att svara på båda under en session. Så om inte, då lämnar vi en till nästa gång. Den första är om profetian som Mayafolket har talat om angående att vår planet kommer att under tre dagar gå in i totalt mörker (någon gång) och att det känslotillstånd vi befinner oss i kommer att öka kraftigt under den tiden. Om någon är förälskad är det väl bra, men inte så bra om någon har ångest. Om detta kommer att hända så KÄNNER jag att det är viktigt för så många människor som möjligt att känna till detta, så att när det inträffar vi inte behöver bli rädda. Självklart så skulle varje kunskap om detta vara mycket uppskattat. Om ni tycker att det är lämpligt att göra så, naturligtvis.

Federationen av Ljus: Välkommen till alla som läser dessa ord och verkligen till ditt soliga hjärtelag Blossom. Det som du har bett oss tala om kan tolkas på ett sätt som faktiskt inte är som det verkar vara. Det finns de som inte ens när tiden kommer förstår vad det är som sker, även då de har fått antydningar om sanningen av ett sådant fenomen. Vi skulle råda er att vid en sådan tid när mörkret uppträder så är det bara om ni väljer att se på det på det sättet… i mörker. Vi skulle tala om det på ett annorlunda sätt. Vi skulle säga att det är ett gyllene tillfälle at höja er upp till Ljuset. För under den tiden när man inte kan se något framför ögonen blir det ett fantastiskt tillfälle… i motsats till alla andra man haft i den här livstiden, att SE LJUSET inifrån. För det är DET LJUSET som kommer att ge möjligheten att tolka vad det är som händer på en annan plats inom er själva.

Blossom: Så, där kommer att bli tre dagar av ”ingenting” då?

FoL: Ungefär i din tidsinställning… vi skulle uppmuntra dig att VETA att detta kommer att ske. Det är en avgörande markering mot det som kommer att följa. För när den NYA GRYNINGEN anländer efter ett sådant ”ingenting” kommer man att vakna upp till en mycket annorlunda värld.

Blossom: På vilket sätt?

FoL: Under tiden av ”tomhet” kommer det att träda in en energi på din planet som har varit ”sparad”, skall vi säga, för just den här händelsen.

Blossom: Jag måste avbryta… ursäkta, för det kom just till mig så klart som dagen, att detta kommer att vara ännu en tid när vi skall öppna våra flaskor av KÄRLEK som vi har lagrat.

FoL: Verkligen, du ligger framför oss! Den här energin är ”insiktsfull” i det att den kommer att innehålla en ”vetskap”.

Blossom: Ursäkta, omigen! Jag måste skratta… jag gjorde en typ av fel och det står en ”vetanderöra”! Himlen förbjude!  (Hon skrev newmess istället för newness).

FoL: Din humor fortsätter att lyfta och vi säger att detta också är mycket viktigt… att fortsätta vara sådan som så många av er är… upptäcka KÄRLEKEN som ni är. För som du så korrekt uppgav, Blossom, när den här tiden kommer över er kommer energin som du är medveten om inom dig själv vid den tidpunkten att öka med stor självsäkerhet! Vi förmodar att vid en sådan tid – med hänsyn till det sätt på vilket så många av er ”kommer in i er själva” – att detta blir en stor fördel för planeten.

Blossom: Men om, som ni säger, det kommer att förstärka det tillstånd man är i, då kommer det ändå att vara många som inte kommer att VETA någonting om detta vid den tidpunkten. Och som jag kan föreställa mig kommer att bli mycket rädda. För jag KÄNNER när ni säger ”tomhet” att det blir ingenting. Ingen dag, ingen natt, inga stjärnor, inget LJUS!

FoL: Tror du att det är mer av en tillfällighet att du har beslutat att fråga oss om detta idag? Tror du att den själ som skrev in och bad dig fråga… gjorde det av en ren slump? Trodde du att din nyfikenhet om detta har växt för att falla på sidan av vägen, eller kanske tror du att ”allting” har lett fram till det faktum att ”vi” också önskar sprida nyheter angående denna fråga?

Blossom: För all del… det verkar vara en lång omväg att gå… men låt oss hålla oss till ämnet ifråga.

FoL: Vid den tiden när den här ”portalen” anländer… många, många fler skall veta om det och vara förberedda för det. Detta gör att många blir hjälpta om de är några som inte blivit medvetna om händelsen. Uppvaknandet!
 
 Blossom: Jag kan inte hjälpa att jag avbryter. Jag VET att jag kommer att driva många till vansinne för de kommer att vänta sig att jag ”zappar det” och bara låter er gå på, men HALLÅ!!! PORTAL??? Det lägger en helt annan vinkling på frågan. Och ”Uppvaknande”? Snälla… fortsätt!

FoL: Nu när vi kan så skall vi göra det. Vi ber dig att bara tillåta att våra ord flyter, för vi är medvetna om att du får en enorm nerladdning med information och du vet inte var eller hur du skall börja med att sätta det i sekvenser, det som vi just har gett dig. När tiden kommer för den här ”övergången” är det mycket viktigt att man accepterar att ALLT ÄR BRA. Vi kan inte säga exakt hur länge det kommer att pågå, ändå beräknar vi att det blir runt tre till fem dagar av er jordetid. Under denna tid kommer en förändring att ske inom er och runt er, men ni kommer inte att ”se” det för ni kommer inte att se någonting med era fysiska ögon vid den tidpunkten.

Blossom: Om vi var preparerade med stearinljus… helt säkert skulle vi då se varandra och saker och ting runt om oss… från stearinljuset?

FoL: Lilla du… vad du skall se kommer att vara det som inte finns där.

Blossom: Vilket betyder på jordiskt språk?

FoL: Att din värld kommer att förändras till sin nya form. Därför, det som finns runt om er kommer att transformeras energimässigt också. Denna övergångstid får stora konsekvenser för ert inträde till DEN GYLLENE TIDSÅLDERN. Så länge som DU VET ATT DU ÄR KÄRLEK så finns ingenting att frukta. När vi säger ”portal” så menar vi inte att ni kommer att rusa med stor entusiasm i 160 km i timman in till en annan dimension. Men vi valde detta ord klokt. För faktiskt är det så att den tiden kommer att ge er möjligheten att träda in i en sorts portal. Vi kan KÄNNA att ditt hjärta slår snabbare och du är lite ängslig för det vi talar om för dig… är du inte?

Blossom: Jepp, även då vi vet att detta är avsett att vara… jag KÄNNER att jag kommer att vara lite i en sinnesstämning av ”vad i hel…”??? Med all respekt.

FoL: Det verkar som om du glömt, eller inte har fokuserat på, den viktigaste faktorn. Energin som du kommer att vara i… känslorna du väljer att KÄNNA under den här tiden, kommer att vara mycket förhöjda. Därför, föreställ dig att om du väljer att fokusera på den djupaste KÄRLEK, kommer detta inte då att vara de tre-fem mest fantastiska dagarna du någonsin har upplevt? Med respekt skulle vi säga att du i din oskuld automatiskt förväntar dig att den här tiden blir en av rädsla, för du kan inte föreställa dig vad att leva utan någon form av ljus kommer att likna – för en så lång tid. Men vi understryker för dig att det kommer att vara Ljus – DITT!!! Var och en av er som tillåter sig själv att vända sig inåt kommer att förenas med energin av Ljus som kommer in ”genom portalen”. Detta kommer att vara den mest vederkvickande upplevelse ni hittills stött på under er jorderesa. Och vi säger till er också att när tiden är inne för detta att hända så har mycket för att stimulera era känslor hänt innan dess. Vilket kommer att ha orsakat att många fler själar vaknat upp när tiden har kommit för detta ”under” att inträffa. Vad som sker inom er, bländande med energin som kommer igenom, och genom att ”sända ut era flaskor av KÄRLEK” till den luft ni andas, kommer med säkerhet att visa er vilken plats som er GYLLENE TIDSÅLDER kommer att presentera för er när ”Solen går upp”.

Blossom: Är detta hur den här tiden kommer att avslutas på? Med solen som går upp? Kommer vi att titta på DEN NYA GRYNINGEN? (Whooh! Rusning av känslor).

FoL: Älskade på Jorden… det är verkligen så. Vi önskar att ni förstår att detta ”ämne” som vi har talat om inte är något som kommer att ske i morgon. När allt är på plats för att det skall kunna bli så, så kommer så mycket att ha ändrats inom er och på er planet. Vi, som talar till er nu, kommer inte längre att vara främlingar från långt borta. Vi tillkännager här att SANNINGARNA ni VET OM i era själars hjärtan SKALL SIPPRA UT för ALLAS BÄSTA. Varje dag rör ni er lite närmare den tiden när det som ni VET OM skall inträffa… skall verkligen göra så. SÅ MYCKET presenterar sig själv, och från det ögonblicket som den ”Verkliga Ljusshowen” börjar så blir det knappast tid till att hämta andan innan den nästa och sedan den nästa ”deLIGHT” anländer. Så VET då att när detta ”ingenting” är i linje för att ske… KÄRLEKEN som SÅ MÅNGA kommer att FÖRSTÅ om sig själva har växt övermåttan… därför, förstår du? Det kommer inte att finnas något att frukta. ENDAST EN STOR GLÄDJE i vetskapen om att när solen går upp kommer ni att stiga igenom till er NYA VÄRLD som ni nu skapar och kommer att skapa. Det är upp till er.

Blossom: Jag KÄNNER mig väldigt uppiggad, för när ni nämner alla de stora förändringarna… jag KÄNNER att så mycket kommer att hända med ”Ljusets hastighet” och ändå finns en KÄNSLA, och mycket svårt att sätta ord på… jag vet. Jag vet… välkommen till vår värld! Jag gissar att ni sa ”Uppstigningen” för de som ännu inte är vakna innan detta inträffar… detta kommer också att medföra ett Stort Uppvaknande för många?

FoL: Så är det. För dessa som tillåter sig själva att KÄNNA och vara öppna till KÄRLEKEN som kommer in, de blir då en del av den. De ”minns” att detta skulle ske och accepterar det omedelbart. Detta kommer att hända för många.

Blossom: Hur är det med dessa som tillbringar hela sin tid i fruktan? Vad kommer att hända med dem under den tiden och när solen går upp?

FoL: Olika scenarior för olika fall. Som man säger i er värld ”skomakare bli vid din läst”. I brist på ett bättre sätt att förklara vad vi önskar säga. Det kommer att finnas några som blir så rädda för sin egen skugga… med det menar vi rädda för vem de är och det sätt som de har valt att leva/existera, att de väljer att lämna planeten antingen genom ”naturlig” väg eller på annat sätt. Det kommer att finnas de som faktiskt lever inom sina djupaste rädslor och sedan vaknar upp från det. Ord, ord, ord, ord… så många att vi inte kan sprida ut dem därför att de helt enkelt inte kan förklaras så att ni kan förstå dem. Ändå skulle vi vilja påstå att ”NI ÄR ETT”. Detta är ett ord av stor KÄRLEK som ni är på väg in i. Dessa själar som har valt att leva i det, kommer att leva i det och bli av det. De som fortfarande har något att lära sig innan de kan träda in kommer att vara någon annanstans… tills en sådan tid kommer när de VET att de är värda detta och förstår vem de är. Det finns inte en enda som skall lämnas kvar. Inte en enda. Alla skall flyttas till platsen för förståelse som de har tillåtit sig själva att nå. Vägen av KÄRLEK slutar aldrig, mina kära. Ni kommer alltid att vakna upp på den, det finns ingen brådska, bara lämplig placering. Valet kommer från er själva. Hur ni är placerade längs med vägen betyder inte alltid att ni måste gå vartenda steg. Ibland kan det vara så att en ängel lyfter er för en stund och sätter ner er på er nya plats… för er själ kunde ”hoppa” framåt på grund av ett särskilt tillstånd av att ”fatta det” och därför gjorde ”förståelsen” att man kunde ta en ”genväg”.

Blossom: Ibland önskar jag att jag hade ”orken” att fortsätta med skrivandet. För kunde vi inte gå vidare och gå vidare och gå vidare med att det ena leder till något annat? Ändå, jag känner mig trött nu och lite grann ”brainblown” (jag bara hittade på det ordet). Vi kom aldrig fram till mitt andra ämne. Kanske nästa gång.
Tack så mycket för att ni delat med er, kära vänner! Övervakarna av övervakare utan bestämt kön. I kärlek och tacksamhet. XXX


Website: Blossom Goodchild
Svensk översättning: GertieShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Blossom,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge