Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Blossom Goodchild - April 15, 2011

April 15, 2011

Blossom: Ja, mina vänner… kunde inte sova på grund av att energin i mitt huvud är SÅ stark… jag kunde inte komma på om ni ville kommunicera med mig… så istället för att ligga här och undra över vad som pågår… här är jag! Om ni är här så är ni, om inte… god natt.

Federation of Light: Verkligen, älskade vän, vi är här med dig och i tacksamhet att du har hörsammat vår inbjudan.

Blossom: Jag brukade känna det lite lustigt när det gäller det där ”älskade vän”… men nu tycker jag att ”att vara älskad” faktiskt är mycket trevligt. Vad är det som ni måste säga som inte kunde vänta tills i morgon?

Federation of Light: Det är mer så att det har att göra med den anpassning som motsvarar och ger möjlighet till att genomföra en lämplig resonans mellan oss och dig själv vid denna speciella tidpunkt. Skälet till att du känner att energin är så stark beror på att VI kan tala med DIG mycket starkt just nu.

Blossom: Ja, men finns det något skäl till varför nu… om ni förstår vad jag menar?

Federation of Light: Därför att det är så.

Blossom: Då fortsätter vi väl då… jag är redo och väntar på era tjänster.

Federation of Light: Låt det bli känt vid den här tidpunkten att de som tjänar allt som äger rum i denna övergångsperiod håller på att ”uppgraderas” under dessa kommande dagar som ligger framför er. Genom detta… vi menar under er tid NU: Detta är orsaken till att så många bland er känner sig så ”off planet”, som du skulle säga. Vi skulle säga att detta är på grund av att mycket av era själv är ”exakt det”, medan transformationerna sker inom själsnivå i er själva. Ni blir transformerade in till det som är mer kompatibelt och nödvändigt för det ömsesidiga sammanfallandet av både planetarisk och individuell uppstigning.

Mycket som sker inom de djupare delarna av den fysiska varelsen orsakar att själens själv känner sig obekväm och ur gängorna. Därför finns ett avtal med det Högre självet att vissa aspekter som rör denna förvandling är allmänt känt för att vara mer påhittiga, genom att ge tillåtelse till att detta sker med dess eget godkännande och utan att sinnet blandar sig i de nödvändiga arrangemangen. Många av er anpassar er på ett underbart sätt och när ni tillåter det fulla självet att gå tillbaka in i det fysiska… finner man att förståelsen har nått en nivå som kan befria er själva från mycken trivialitet som har undanhållit självet från att uppnå mycket som vore önskvärt. Därför ber vi er att inte avskräckas eller bli störda av känslor av ”LJUS-yrsel”. Ordvalet vi väljer är för vårt eget tycke och smak för det är verkligen så att LJUS-kraft strömmar in i ert huvud och beter sig så för att tillåta en blandning av den nyare, högre energin av denna jordiska aspekt av er själva att ”göra sitt jobb”.

Man kan säkerligen inte förneka, när man fastställer hur man KÄNNER sig i dessa tider, att en förändring sker. Hur är det möjligt för er att VETA OM i ert eget hjärta, denna KÄNSLA som är så stark och mätbar under nästan varje ögonblick genom hela dagen? Kan någon av er säga helt uppriktigt att ni INTE KÄNNER skillnaden i vibrationen hos er själva och det som omger er? När ni genomför era dagliga rutiner, märker ni inte då nivån på självet som ni har nått upp till? Inom era kommunikationsnivåer med varandra, kan ni inte KÄNNA sättet på vilket ni ”tror” har lyfts till en större förståelse av den andra själen och tillåter den själen att vara vad den är, vem den är och var den är i detta ögonblick i SIN existens? Har ni inte märkt hur mycket ni har upphört med fördömande? Har ni inte märkt hur mycket tacksamhet som NUMERA är en del av er existens varje dag?

Vänner på Jorden… ta en titt inombords… inse den takt i vilket alla dessa saker påverkar er. Denna ”rusning” av energi som strömmar in i er varelse och in till er planet är av en underbar resonans. Den är rogivande för det som ger smärta. Den lär er att acceptera att vad som är… ÄR. Denna Nya Energi som strömmar in till er fördel är av den Högsta kvalitén. Men vi önskar att ni tillstår att den inte kunde inta sin rätta plats inom er planet om inte NI var på ett sätt som gör det möjligt att ta emot den. Därför… det är NI som tillåter detta underbara slutresultat att manifesteras. Ni som arbetar med er magi för att få det. NI som ibland känner er ovärdiga och saknar andlig energi… JA NI… VAR OCH EN AV ER SOM LÄSER DESSA ORD… FULLFÖLJER ERT SYFTE… OCH ÄNDÅ INSER INTE ENS DE FLESTA AV ER ATT DETTA HAR UPPNÅTTS!

Öppna upp era hjärtan, käraste själar… öppna upp er varelse för vetskapen om att ni gör ALLT som krävs. Ni begrundar och frågar om så många saker. Ni KÄNNER att er värld faller i bitar och ruiner. Men med all KÄRLEK och RESPEKT, vi ber er att se på hur långt ni har kommit. Koncentrera er på det förhärligande som väntar er. För ni har kommit hit för att fullfölja en profetia som en gång har uttalats och ni försäkrar att ingenting skall hindra denna profetia från att inta sin rättmätiga plats inom de Universella planerna.

Ni talar om fri vilja och undrar om det fortfarande är så. Vi ber er att göra detta lilla experiment i detta ögonblick. Fråga ert hjärta nu… om det kan, eller inte, bli duperat av det som inte är SANNING I NÅGON FORM. Vad svarade det? Vi känner till lösningen. Ändå återvänder så många till rädslan de har skapat för sig själva genom alternativa metoder av vad som anses vara ett stöd för Självet eller Jaget.

Ja, vi skulle säga att mycken hjärntvätt har ägt rum och har satt sig djupt inom sinnet. Ändå kan tänkesätt bli lämpligt transformerat och frisläppt när man tillåter hjärtat att göra vissa antydningar. För hjärtat kan inte bli ”lurat”. Det kanske omedelbart blir ett obehag för någon över det påståendet… men vi bekräftar att detta är en Sanning. Ert hjärta är er övervakare. Man kan alltid lita på sitt hjärta när det talar till er och erbjuder vägledning. Men ni har blivit styrda till att lyssna till rädslorna i ert sinne. Rädslor som tar över och tar kontroll över ert handlande. Släpp rädsla för allting.

Vi har sagt till er många gånger… DET FINNS INGENTING ATT FRUKTA. Om ni lyssnar till vad ert hjärta säger till er i SANNING… skulle ni acceptera att det finns INGENTING som kan få fäste och störa er när ni är i FULL VETSKAP OM VEM NI ÄR.

VEM ÄR DU?

DU ÄR KÄRLEK

KAN KÄRLEK VARA RÄDSLA?

NEJ! KÄRLEK KAN BARA VARA KÄRLEK… OCH DU ÄR KÄRLEK

FÖRSTÅ DENNA SANNING… DU ÄR KÄRLEK

ERKÄNN DENNA SANNING… DU ÄR KÄRLEK

KÄNN DENNA SANNING… DU ÄR KÄRLEK

VAR DENNA SANNING… KÄRLEK

För vi säger till er… att ju mer ni tonar in er till er själva och till att detta är ett faktum… ju mer kommer ni att uppskatta vem ni är. Ju mer ni uppskattar vem ni är… ju snabbare kommer ni och alla andra runt om er att göra UPPSTIGNINGEN. Ni kan inte och kommer inte att misslyckas med att föra denna Nya Värld in i existens. Ni är redan inne i den. Ni måste bara VETA detta som SANNING så att nivån på KÄRLEK som ni går in i med varje steg som ni tar… låter detta komma till stånd.

Blossom: Tack så mycket… japp… timmen har kommit… måste säga dock att LJUS-yrseln är kvar. Jag trodde att efter ett samtal med er det kanske skulle lätta lite grann.

Federation of Light: Det kommer att ta sin tid för var och en av er… för det är av en ny styrka. Tänk på den KÄNSLAN i huvudet som ett LJUS och visualisera det som något som rör sig genom hela er VARELSE. NÅGOT SOM LYSER UPP! När ni gör så,,, så skiner LJUS på er planet också. Detta blandas med LJUSET som Moder Jord emanerar i hennes Nya styrka och när energin sammansmälter i samma Ljus tas Uppstigningsprocessen upp till en ny nivå.

Blossom: Och jag vill säga det för er… HÅLL I HATTARNA!

Federation of Light: Verkligen! Vi tackar dig för att du tog dig den här stunden och vi bjuder dig de sötaste av drömmar.

Blossom: Jolly dee. Jag ser fram emot dem. God natt… även om det nu är morgon. I kärlek och tacksamhet mina vänner… från oss alla.


Website: Blossom Goodchild
Svensk översättning: Gertie


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Blossom,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge