Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Blossom Goodchild - April 25, 2011

April 25, 2011

Blossom: Välkomna, kära vänner där uppe i det höga! I motsats till mig som är bara hög (på livet). Många av oss KÄNNER verkligen denna högre energi som ni talat om.

Federation of Light: Och vi skulle säga att det finns mängder av mer där den kommer ifrån.

Blossom: Varifrån kommer den?

Federation of Light: Det är från en plats av Högsta Kärlek. För det är i sanning vad denna Nya Energi är. Den är KÄRLEK som filtreras genom er och detta förklarar varför så många av er KÄNNER ER SÅ KÄRA.

Blossom: Den får oss också att KÄNNA som om vi faktiskt kommer någon vart med oss själva. Det gör det i alla fall för mig. Jag har följt undervisningen från White Cloud och från er under en lång tid nu och det hela verkar gå ihop. Det är verkligen ganska finurligt uttänkt när man tänker på det.

Federation of Light: Och får vi säga att med tiden… er tid… mycket tänkande har verkligen gått in i det. Sådana transformationer är inte framtrollade och igångsatta omedelbart. Detta skulle vara känt för dig och oss själva som vansinne. Det är mer en fråga om en själ som BLIR redo att acceptera sin nya plats… sin nya position inom sig själv och inom dess galax. Du märker de djupgående förändringarna inom KÄNSLORNA som du upplever och inser att inte bara du KÄNNER annorlunda inom dig själv… du KÄNNER och förstår denna VETSKAP vi har talat om… på ett KÄNSLOMÄSSIGT sätt… jämfört med ett sätt att behöva beskriva den i ord. För är det inte så att ord är otillräckliga för att skildra det som händer på själsnivå… för själen?

Blossom: Jo, KÄNSLAN för spänning etc, ändå det är ungefär som att KÄNNA en bristning som öppnar sig på insidan av hjärtat. Det är DEFINITIVT KÄNSLAN som får en att VETA att någonting sker i motsats till ”seendet” av det. Vad kan vi förvänta oss härnäst, undrar jag? Jag tänker på pelarna av Ljus och ser verkligen fram emot att få se dessa i vår himmel…

Federation of Light: Under så lång tid nu har Jordens själar varit vaksamma inom sin sanning och erbjudit oss sin Kärlek och sitt åtagande till saken. Vi ger ära till er från vår position… för vi är väl medvetna om att med tiden… ATT LITA PÅ OSS och sig själv inte alltid är en lätt väg att följa. Men det var i forna dagar. Allteftersom ni fångar in denna högre energi och den integrerar med ert energifält… tvivel som någonsin funnits kommer att försvinna. För det skall vara av solid förståelse att varje ny dag som ger glädje till hjärtat självt… kommer att förkunna större under än ens hjärta och sinne kunde ha visualiserat. Dessa högre energier preparerar er för att kunna ta emot dessa under, för det är bara genom uppgradering som de kan upplevas. Nivån av själens kärlek MÅSTE vara av en viss kaliber för att kunna motta dessa underverk. De är på väg. Där är under som skall avslöjas som kommer att lämna er alldeles förskräckta. Allt ni har ”trott på” kommer att bevisas för er på ett sådant sätt att ”tro” skingras och VETANDE tar dess plats istället.

Blossom: Vi ser verkligen fram emot det… ändå har vi alla växt inom oss själva och accepterar NU att det är vi som är här… här på nedersta våningen för att göra vad som behöver göras. Det finns många nivåer och många delar som skall spelas upp… ändå, vi är här tillsammans och jag tror att det är förunderligt.

Federation of Light: Beviset på puddingen är i ätandet… är inte det vad ni säger? Det är inte så långt kvar nu tills portarna skall bli uppenbara för dessa som är redo att kliva bortom.

Blossom: Bortom vad?

Federation of Light: Bortom gränserna som har hållit er tillbaka. Kedjorna som har begränsat era Varelser från att expandera till det okända smälter bort. De har inget val här. Bortom det som ni är medvetna om nu… ligger en värld som ni redan bor på. Denna värld är den som ni är på väg att frambringa… in till er verklighet av NU… det är ni själva som kommer att föra er till den plats som ni redan är på… och ändå, ni vet inte det!

Blossom: Så… ni säger att DEN NYA VÄRLDEN ni talar om… som vi gör UPPSTIGNINGEN till… redan finns i existens och vi bor redan i den?

Federation of Light: Så är det. Det mer avancerade tillståndet hos din VARELSE förbereder det nuvarande tillståndet av VARANDE för att bli dess Högre tillstånd. Det infiltrerar denna Högre energi till dig från det individuella jagets Högre plats. Så vi ber dig att acceptera denna gåva från Jaget. Ju mer du inser detta som Sanning och KÄNNER det… ju mer kan den Högre delen av dig själv blanda sig med den del av dig som du ”tänker” dig existerar på din planet just nu.

Blossom: ”Tänk existens”.

Federation of Light: Precis! För du har väl lärt dig att vad du tänker… ÄR?

Blossom: Så, är det vad ni ber oss att ”tänka” oss själva in i vår nya form?

Federation of Light: Tänk och VET att det är du. FÖRESTÄLL, VISUALISERA, BLI.

Tillåt den största delen av din förståelse att lura dig… genom KÄRLEK… in till din nästa fas i att VARA. För det är den mest magnifika förevisning av det som du känner som ”liv”. Är det inte så att vissa är oroade angående i vilken utsträckning deras liv anses vara lett? Vi säger till dig med absolut säkerhet att för dessa som väljer att VARA sig själva… till alla dessa som har vandrat över bron i tro… du kommer att möta en briljans av Ljus som blir din väg i livet. Inom det Ljuset skall du bo och VETA att vem du är, är KÄRLEK. Det kan inte bli någon underskattning av KÄNSLAN inom detta nya plan.

Blossom: Och säg mig, kommer vi att minnas de personer vi är nu? De frågor vi hade… de tvivel… allting om oss NU? Kommer vi att titta tillbaka och skratta åt vår osäkerhet? Kommer vi att se tillbaka och vara stolta över ”hur vi klarade oss igenom”?

Federation of Light: Det kommer att visas som i en dröm för vissa. I din erfarenhet på den plats som din själ befinner sig just nu är det ofta så att när man vaknar på morgonen kan man bara minnas små fragment av en dröm man hade föregående natt. Det skall vara som så för en del. För andra… som i ditt sömntillstånd nu… blir det inget minne... och ändå för ganska många skall mycket kommas ihåg. För det är… minnena av vad som en gång var skall aldrig VERKLIGEN bli glömda, för att hålla kvar det som är av det renaste i det tillståndet av lycksalighet… och inte låta döden, som har drabbat den vackra Jorden, att någonsin äga rum igen. Vi skulle säga att enligt uppgifter… den har tjänat sin tid… denna nedgång. Lektioner av stor omfattning har lärts ut och förståtts. Genom hela er historia har det bedömts att accepterade överlåtelser har fungerat bra. Detta gäller för en del, kanske verkar lite ”utanför modellen” att anmärka på det på ett sådant sätt. Ändå, VET du inte nu att ALLTING inträffar av en orsak? ALLTING. Allt som någonsin har tänkts… låt vara reagerat på… har varit av en anledning eller orsak.

Blossom: Det var ett ganska stort uttalande. Allting som någonsin har varit TÄNKT har en orsak!!! Jag kan inte riktigt tänka mig det enorma i det påståendet.

Federation of Light: Det är ganska enkelt. För varje tanke är en del av det medvetna hela. Medvetandet är en kollektiv tanke. Så… varje tanke har bidragit till det medvetna tillståndet på er planet vid den här tidpunkten… därför hade vad som helst en orsak att bli tänkt.

Blossom: Ordet som kommer till mitt huvud var… därför hade allting en orsak att bli *thunk*. Jag log när jag rättade dig för din grammatik… vilket är första gången!

Federation of Light: Vi uppskattar din omtanke. Och detta är hur allting kommer tillsammans… förstår du? Medvetandet på er planet höjs, som helhet, därför att renare tankar blir ”thunk”.

Blossom: Okej, ni vinner… låt oss lägga till det till ert privata lexikon!

Federation of Light: Vi uppskattar det… eftersom detta ord verkar vara ”korrekt” för oss. Renare tankar från var och en av er tillåter de högre energierna att infiltrera och gör också att det högre medvetandet av Enheten rör sig in i de Högre nivåerna som väntar er. För inte så länge sedan var nivån på medvetandet mycket lägre… för de flesta på er planet. Detta betyder inte att det inte fanns godhet utan att säga att det var liten förståelse för det hela… av det hela. Då fler och fler har vaknat så samlas inte längre tankar med lägre vibrationer, för det Högre sinnet tillåter dem inte att komma in. Tankar av en Högre vibration ”surfar nu på vågorna” och håller därför standarden på medvetandet på en Högre nivå. HELA tiden… ALLTING… ALLA tankar… håller på att lyftas. Och låt det bli KÄNT att det är var och en av ER som GÖR ATT DETTA KAN SKE. NI GÖR ATT DET HÄNDER. VAR OCH EN AV ER!

Lyssna på det som ert Högre tillstånd viskar till er. Ta del av de sätt som förbättrar era VARELSERS tillstånd. Jubla över er självuppskattning och egenvärde. Inte längre skall ni trycka ner det som är värt en Hög status… för ni har lärt er att VARA KÄRLEKEN som är av en sådan essens av älskvärdhet. Att undervärdera det, som du VET NU, är att underminera KRAFTEN I KÄRLEK.

KRAFTEN SOM KÄRLEK ger till er kan inte överträffas av någonting. När ni VET att ni är REN KÄRLEK… då VET ni att INGENTING KAN STOPPA ER från att göra vad ni kom hit för att göra!

KÄNNER ni och tar in dessa ord, käraste själar, de finaste av vänner… hör ni oss?

INGENTING… INGENTING ALLS… KAN STOPPA ER FRÅN ATT GÖRA NÅGONTING SOM NI VÄLJER ATT GÖRA!

Vi VET valen som ni gör och skall fortsätta att göra. Det är därför vi är så väldigt upprymda för det som sker. Ni håller på att ”FATTA DET”! En del av er har FATTAT DET. Vi har lyckats med vårt uppdrag. Vi är på ”frivarvet” nu. Valen är era, och ni väljer KÄRLEK. HUR VI ÄLSKAR ER FÖR DETTA! HUR VI TACKAR ER FÖR ER DEL I DENNA GUDOMLIGA RÖRELSE!

Hur skall vi låta er få VETA? Genom att visa er att ALLTING som vi någonsin har sagt till er är av VÅR SANNING och att vi har menat allting vi någonsin har sagt. För det är VÅR SANNING! Det finns ingen annan sanning för oss att vara. VI LOVAR er att en dag… en av dessa dagar… skall ni KÄNNA TILL denna VÅR SANNING.

Blossom: Och jag skall troligen mänskligen förbrännas av all den här spänningen!!! Jag älskar och hyllar er i tacksamhet! xxx


Website: Blossom Goodchild
Svensk översättning: Gertie


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Blossom,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge