Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Blossom Goodchild - December 11, 2010

December 11, 2010

Jag litar på att många nu förstår att trots att vissa kanaliseringar är av en mer personlig kommunikation, så känner jag att jag borde dela med mig av dem, för någon, någonstans kanske upplever samma känslor och tankar som jag och därför kan dra nytta av diskussionen.

Hallå där! Hoppas att detta är en bra tid att komma i kontakt med er då jag bestämde mig av stundens ingivelse. Jag talade med en vän till mig den här veckan som jag inte ser så ofta. Jag insåg just hur mycket vissa själar har så många brännande frågor som de behöver få besvarade… från er och mig. Det fick mig att tänka på hur mina kommunikationer med er måste göra många själar frustrerade och att om de var i den lyckliga positionen som jag är i, hur annorlunda de skulle närma sig så många olika ämnen med er. Vilket sedan fick mig att tänka djupt på ansvaret, och skulle jag dyka djupare i ämnen med er etc… därför att för mig… jag bara accepterar vad ni säger och flyter med strömmen. Skulle jag göra något annorlunda? Jag gissar att det finns saker jag ifrågasätter, men jag ser på det i Ljuset av kunskapen om att en dag alla dessa saker kommer att klargöras. Trots att jag berört det tidigare så känner jag ett stillastående i våra konversationer. Vill ni att jag börjar fråga er mer komplicerade frågor som människor skriver till mig om för att jag skall fråga er? Jag gissar att vad jag vill be er är att klargöra ”vår” position och kanske vart den är på väg. Tack så mycket.

Vi är medvetna om att den här frågeställningen kommer från saker du har talat om och diskuterat med några få. Vi är också medvetna om dina inre utmaningar för varför du… varför av alla själarna som vi kunde ha valt… varför dig…?

Ja, för jag gräver inte ner i någonting… och i min position… skulle inte det varit användbart?

Om du, du Blossom, hade bara en fråga att ställa… om du bara fick ställa en fråga till oss… vad skulle den vara? Faktum är att vi ställde samma fråga till alla som är medvetna om dessa ord. Vad skulle vara den enda frågan i ditt hjärta som skulle vara den viktigaste du skulle begära ett svar på, om du bara fick den enda möjligheten?

Tja, jag tror att om jag bara hade en möjlighet så skulle jag behöva ge den mycket tankeverksamhet, hellre än att komma upp med någonting som bara poppar upp i mitt huvud.

Ändå är det vad vi ber dig om i detta ögonblick av nu… vad just nu, i detta ögonblick, från ditt hjärta, skulle du fråga?

Menar ni på en personlig nivå eller en generell?

Vilket som … överväg det som om du bara hade en chans.

Det är verkligen en så stor fråga… hur kan jag möjligtvis VETA vad som skulle vara den viktigaste frågan… för det är klart att jag inte skulle vilja slösa bort den.

Ändå kan vi säga att du utgår ifrån att vi kommer att besvara den.

Åh, jaha, i det fallet, om jag inte får svaret så gissar jag att det inte spelar någon roll egentligen vad frågan är?

Varför inte?

Därför att om ni inte kommer att producera något svar så verkar det som om frågan inte spelar någon roll. Eh… vart är allt det här på väg?

Vi försöker hjälpa dig att förstå att vår avsikt med att kommunicera genom DIG Blossom, eller genom någon annan, är inte för att svara på de biljoner obesvarade frågorna som dessa på Jorden, när de är korrelerade tillsammans, har en önskan att veta… detta är inte varför VI sänder ut våra budskap till er. VI har en annorlunda agenda i åtanke… och vi önskar uttrycka till dig att det ENDA skälet till att vi gör så, det huvudsakliga syftet med att vi berör grunden för det med dig, när vi gör det, är att hjälpa dig att förstå den Sannaste meningen i KÄRLEK.

Vad som sker inom andra universa och galaxer… vad som strukturellt sett transformeras i andra stjärnsystem just nu i den här tiden, är inte orsaken till att vi talar med dig. Dessa frågor är inte orsaken till att vi har valt att tala med dig. Dessa frågor kanske intresserar en del… de kanske intresserar många… men inte alla. ÄNDÅ… vad vi kommer att dela med dig… vad vi kommer att lära dig… att hjälpa dig att minnas… är av ALLA LEVANDE VARELSERS intresse… det finns inte en enda som inte är av det… det är inte en enda som inte kan vara intresserad av det… därför att alla av er ÄR DET.

KÄRLEK, KÄRLEK, KÄRLEK, KÄRLEK. DETTA ÄR VAD NI ÄR. MEN NI HAR GLÖMT DET. SÅ VI KOMMER FÖR ATT PÅMINNA ER OM DET.

Ja, jag förstår. Men i detta skede i spelet… även då ni har lärt oss bra, jag menar, jag kan inte föreställa mig bättre lärare… vad jag personligen kämpar med för ögonblicket, och jag kan bara tala för mig själv, är faktiskt… varför jag inte KÄNNER denna fantastiska KÄRLEK för mig själv och andra? För att vara helt ärlig… jag bara inte KÄNNER det som om jag har ”fattat det”. Ändå vet jag att det är där jag är… och jag kan inte tala för alla andra. Jag vet att andra har ”fattat det”… skulle inte jag det då? Med tanke på att jag levererar dessa budskap för er… skulle inte jag ha fattat den viktiga punkten? Det är inte vettigt för mig. Borde inte jag gå runt med blommor i mitt hår och bara erbjuda KÄRLEK hela dagen lång?

Vad är det som hindrar dig?

Hur jag KÄNNER! Den här världen känns inte meningsfull för mig längre och jag känner mig så malplacerad! Om jag är i ett köpcentrum eller något sådant… så verkar allt så löjligt… allting som gäller det… och min själ skriker till mig och säger ”jag vill gå hem”. Det är alltihop så galet! Jag undrar bara hur mycket längre vi måste hålla på så här… så som världen är… det är som att jag längtar SÅ mycket efter att förändringen skall ske och tanken på ytterligare några få år får mig att känna det som om det är en hel livstid borta. Jag vet att jag stönar… men, hur hjälper jag till att förändra världen till en bättre plats när min själ känner så desperat att den inte hör hit?

Vet du vad vi kommer att säga?

Ja, men jag låter er göra det, eftersom ni har ett speciellt sätt att säga det på.

Du KÄNNER på det där sättet för din själ är så mycket närmare hemmet än du inser och därför också skillnaden i vibrationen som du måste bo i, jämfört med den som du känner som Sanning, som orsakar en sådan längtan efter den Högre platsen inom dig.

Men du förstår… om VI är här för att föra in den Nya Världen… och jag antar att jag inte är den enda som känner så här, för på grund av vår pågående situation… hur kan vi tjäna och göra vad vi kom hit för att göra när där är en så stark önskan om att få komma tillbaka hem? Det är som om jag vill kliva ut från planeten.

Men du omvandlar helt enkelt energi. Den här känslan du upplever försvagar också energin som har styrt över och gett kraft åt dessa som nu blir svagare. Där finns roller som ni alla spelar ut. Där är många motverkande scenarier som sker nu som uppträder som en sak men på en annan nivå tjänar på ett sätt som bokstavligt talar spelar ut ”förändringen över”.

Ja, ni har gått med på att vara här. Men vet också att mycket som händer försiggår på en annan nivå där era Högre Jag genomför det för er räkning. Det är nödvändigt för den mänskliga aspekten av ert själv att vara här som ankaret, som vi har talat om förut, men vi ber er att ACCEPTERA att det är en långt mer utvecklad aspekt av er själva som för fram och agerar på saker som är utan räckhåll för mänsklig förståelse. OM ni accepterar detta just nu… OM ni tillåter er själva att BARA VARA och VARA AV KÄRLEK, då hjälper det högeligen den aspekten av ert Högre VETANDE som ”gör sitt arbete”.

Men varför kan vi inte veta vad det är?

Därför att ni stängde ner för länge sedan och tills den uppvaknade Högre aspekten FÖRSTÅR… som är av en högre vibration som inte är accepterad på Jorden… men, då ert ”SINNE” inte kan förstå… om vi hade ord för att beskriva… det som ni skulle vilja få förklarat.

Därför talar vi till er om KÄRLEK och undviker något annat. När det verkligen gäller… när ALLTING är färdigt för att gå vidare – vad är då det viktigast verktyget som är nödvändigt?

KÄRLEK.

Vi låter fallet vila. (we rest our case).

Men så många av oss är förbryllade inför vad som faktiskt kommer att hända och vad exakt ”UPPSTIGNING” är.

Om du skulle göra en resa så skulle du ta ut riktningen på en karta och följa den. Vi skulle säga till dig att riktningen för dig att följa på den här särskilda händelsen… detta det största äventyret av alla… är genom att följa riktningen i ditt hjärta. Du har ingen bättre kompass. Vi kan inte visa dig vilken väg du skall ta för att komma dit… för där finns många vägar som leder till samma destination. Vi kan bara visa dig vägvisare. Det är era hjärtan som kommer att leda er. Det är er inre KÄNSLA från ERA HJÄRTAN som låter er veta vilken väg ni skall resa. Du går längs den vägen därför att, som EN STAM, har ni bett om att få vara en del av denna fantastiska övergång. Ni bad om att få vara de människor som skulle vara här vid den här tidpunkten. Vi gick med på att vara vid sidan av er.

Och jag vet att ni är det. Och jag vet att en del håller med mig och en del kommer att tänka: ”Oh, Blossom, gå vidare”… men jag skulle tro att ni är medvetna om min upplevelse den här veckan *** (se nedan)… och hur mitt hjärta LÄNGTADE efter tiden när det skall ske i verkligheten. Inte för att rädda oss… vi vet alla att det inte är så det blir… men med så många människor som faktiskt är närvarande vid er ankomst och sänder Kärlek till er, och ni till oss. Det är vad jag visualiserade… allas hjärtan strålade ett Vitt Ljus ut till er… hur länge måste vi vänta på detta… utbyte? Det skulle göra en sådan skillnad i våra hjärtan.

Barn av Ljus… du förlorar tron allteftersom dagarna passerar och ändå verkar dina visioner av din rymdfamiljs sällskap som en svag dröm.

Och det är därför det gör ont i mitt hjärta, för VI VET att det kommer, ändå verkar väntan vara ändlös till att säga ”hej” till gamla vänner.

Till alla er som känner till oss i sina hjärtan… vi LOVAR er att dessa dagar skall komma. Vi beundrar er styrka och ert lugn under sådan press vid den här tiden. Det KOMMER en dag när hälsningar från alla parter skall svälla till en känslomässig frenesi… för besvarandet av de böner som uttalats skall fylla tomma utrymmen som känts bortglömda.

Ja, kan ni vara snälla att flytta oss fram till 2011, jag kämpar med alltihop. Tack Gode Gud att jag har lärt mig att den här resan är full av upp och ner… det är verkligen trevligt att hitta en balans då och då, för när jag hittar den kan jag få grepp om den här ”kärlekssaken”. Jag undrar om jag kommer att skratta när vi faktiskt möts? Kommer jag att ge er en stor kram och säga ”Tack för allt!!!! Var har ni varit hela mitt liv?”

Och vi skall säga ”Precis här” då våra hjärtan talar till varandra på det universella språket av KÄRLEK. Käraste själar från JORDEN, VET att detta kommer att bli… KÄNN DET inne i den KUNSKAPEN… för när den KUNSKAPEN verkligen KÄNNS kan det inte finnas några tvivel om det faktum att det är så.

VI ÄLSKAR ER. VI TACKAR ER FÖR ER KÄRLEK TILLBAKA. Låt hjärtana slå tillsammans som ett genom hela ert Universum.

Vi fortsätter att försöka… inga bekymmer för det! Många tack för att ni lånade mig ett öra… Tack.

*** NB Jag var mycket välsignad med att få biljetter på min födelsedag för att se U2 360°-konserten. Scenen såg ut som dockningsstation för ett massivt rymdskepp. Vid ett tillfälle sänktes centrum ner och sände ut färger av rektanglar (ungefär som skeppet i Närkontakt av tredje graden). Hela scenen fick mig att KÄNNA det som att närsomhelst kommer Ljusvarelser upp från undersidan. Det slog mig hur över 52 000 människor i den arenan alla tänkte samma sak. Det var ett så underbart sätt att plantera frön på. Ingen skulle springa iväg för sina liv. Alla i det utrymmet fylldes med så mycket Kärlek. Jag tror att det var det som påverkade mig så, för det liknade så mycket hur de flesta av oss som är vakna troligen föreställer sig hur det kommer att bli. Jag var i… i kunskapen om att det kommer att bli… en dag… jag kände mig redo… redo att gå vidare till nästa steg i planen. En del av Ljusstrålarna var riktade mot himlen. De gick så långt in i molnen och jag bara kände mig så starkt förenad med ”våra vänner” att tårar kom i mina ögon. Många har vaknat upp genom detta medium utan att förstå det. Efter all visualisering som White Cloud säger är ett av våra starkaste verktyg.

Jag tackar för den upplevelsen.


Website: Blossom Goodchild
Svensk översättning: Gertie


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Blossom,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge