Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Blossom Goodchild - August 10, 2011

August 10, 2011

Blossom: Hej igen. Jag har varit ganska upptagen (som ni troligen vet) . Jag måste säga Hej när jag inte har talat med er på ett tag.

Federation of Light: Men för oss, käraste du är det bara från den ena stunden till den andra. Själens igenkännande av sig själv kan inte misstas. För det är allt vi är… för varandra, alltid närvarande med jaget och varandra men i olika form. När hjärtat minns återanslutningen, då är där en förändring angående många saker.

När man helt och fullt förstår meningen av det faktum att vi alla är ett, vi är alla varandra – när man VERKLIGEN VET detta, hur kan då en individ ens överväga att orsaka någon form av smärta till sig själv? Detta är vad vi försöker att uttrycka för dig, vi är inte annorlunda från er i grunden, bara till formen. På samma sätt som en insekt inte är annorlunda från er i grunden, bara till formen. Men hur… på grund av denna skillnad i utseende, kan er mänskliga form ibland visa sådant hat och smädelse för någon som helt enkelt ser ut på ett annorlunda sätt?

Blossom: Det är en sorglig sak, tycker jag, att en del på den här Jorden har ”valt” att anse att någon är ”mindre” än de själva.

Federation of Light: Och ändå är ni medvetna om orden ”Vad du gör mot andra det gör du mot dig själv”. Denna lag kan man inte undgå. För ATT VARA ETT – hur kan ni göra vad ni gör mot varandra och det inte påverkar er själva på samma sätt?

Blossom: Menar ni här… karma? Jag skulle kunna tolka detta på flera olika sätt. Om man skulle tortera en annan människa, på någon annan ”plats” i den mänskliga upplevelsen, samma sak skulle då göras mot dem?

Federation of Light: Den frågan tar oss in till mycket djupa vatten.

Blossom: Jag skall hämta min snorkel!

Federation of Light: Om, till exempel, en själ skulle svårt lemlästa en annan människa, säg genom att skära bort en lem, med den avsikten att orsaka sorg och smärta, då betyder inte detta att någon gång i lemlästarens livstid han också kommer att få detsamma gjort mot honom. Men vi skulle nog säga att han kommer att under någon tidpunkt i hans erfarenheter uppleva samma KÄNSLA, både fysiskt och känslomässigt, men inte nödvändigtvis genom avlägsnandet av en lem. Den fysiska smärtan är visserligen traumatisk, men den karmiska lagen, som ni kallar den…

Blossom: Vad skulle ni kalla den?

Federation of Light: Vi skulle kalla den ”Lagen om attraktion”.

Blossom: Vad???!!!

Federation of Light: Du verkar förvånad. Men vi säger dig att vad du än ”ger ut” kommer du utan tvekan att få tillbaka, attrahera tillbaka det till dig själv. Det kan inte undvikas. Men det är mer den känslomässiga återverkan man måste uthärda. För den fysiska smärtan lättar, men ärret i en annan människas själ när hon blivit illa behandlad tar mycket längre tid att hela och den vållande av en sådan smärta måste uthärda detsamma för att kunna förstå exakt vad den gjort mot… sig själv. Det är inte ett straff, som många av er anser att det är. Det finns inga straff från vad vi förstår. Det är emellertid nödvändigt för själen själv att tillfullo acceptera ansvaret för alla dess handlingar.

Du undrar vad det är vi skall diskutera härnäst, inte sant? Vi förstår att där finns många, många frågor som själarna på Jorden skulle älska att få svar på från oss, och de ber dig att fråga oss. Det finns en acceptans mellan oss att vi ger det som vi finner mest lämpligt att tala om. Vi är medvetna om detta. Från vårt perspektiv sett är det så mycket vi kunde tala om, så många vägar att utforska och ändå sådana ämnen vi anser skall avslöjas vid lämpliga tidpunkter. Vad som komma skall… som vi har sagt så många gånger, kommer att bli KÄNT genom platsen i ditt hjärta, och när saker inträffar kommer själen att känna igen dem. Vad vi anser vara av störst värde är att hjälpa er att förstå er själva – för att förbereda vägen.

Blossom: Får jag säga att ni gör ett storslaget jobb. För ni har verkligen genom era ord hjälpt många att se på det här livet annorlunda än hur vi såg på det tidigare.

Federation of Light: Och detta är vår strävan. Men vi säger att detta är bara lekskolan. När förändringarna är på plats kommer ”Här är vi” att förändras och sedan kommer det att vara en helt ny nivå av lärande och förståelse att arbeta med. Det kommer att bli en stor lätthet för dessa som väljer att erkänna sin sanning omedelbart. Andra kanske är mer försiktiga. Varje individ måste följa sitt hjärtas väg när förändringarna utan något tvivel kommer igång. Vi är medvetna om många förändringar som redan har inträffat, men dessa är bara babysteg för det stora tillkännagivandet som faller på plats och det som själen har gråtit för på natten… skall komma att ske.

Blossom: Vi har varit här förut, jag vet, och jag tycker så annorlunda om saker och ting nu än jag gjorde för bara tre år sedan när ni meddelade att ni skulle uppträda på vår himmel. Men jag måste säga, mina vänner, den dagen kommer då våra käkar faller till marken i vördnad för er LJUS-närvaro, vilken form den än tar… och där kommer att vara tusentals och åter tusentals av oss vars hjärtan kommer att upplösas i okontrollerbara tårar för KUNSKAPEN om att vi VET!

Federation of Light: Men du har fortfarande tvivel då och då, eller hur?

Blossom: Inga stora tvivel. Jag undrar bara ibland om vi skulle finna oss själva år 2020 och fortfarande inga tecken… vad skulle mina KÄNSLOR vara om det? Ändå, jag har förändrat min attityd så mycket att jag gissar att den kommer att fortsätta med att göra det. Men vid år 2020 kommer allt att vara så annorlunda från vad jag ens kan veta. Så det kvittar vad som sker i vår värld, jag kommer ändå att acceptera den från en annorlunda plats inom mig själv. Tanken på att ni landar på Jorden på en reguljär basis och det blir en norm verkar så långt borta från drömmar… när jag ser på ”verkligheten” som vi drömmer nu…

Federation of Light: Och ändå kan du ärligen säga att du inte KÄNNER det, SER det med dina sinnens ögon, när du tänker på det och VET att det är SANT?

Blossom: Jag vet inte, för att vara ärlig mot er. Det kunde lika gärna vara någonting som jag helt enkelt vill skall hända. Hur som helst, ursäkta jag dagdrömmer, jag undrade lite – skall vi tala om någonting mer konkret?

Federation of Light: Du menar någonting som du kan lägga händerna på?

Blossom: Vart är detta på väg?

Federation of Light: Ditt VETANDE är inte något som kan beröras fysiskt. Ditt VETANDE kommer från en annan aspekt av dig själv – ditt HÖGRE JAG! Det är därför vi så ofta ber dig, och varför din käraste landsman White Cloud bekräftar vikten av att tillåta dig själv att ”koppla ifrån”, att bara för en kort stund av din tid göra detta och sedan koppla upp dig med ditt fulla jag. ALL KUNSKAP ÄR KÄND! Ju mer ni förstår hur ni får tillgång till det, ju mindra nyfikna blir ni, för det finns ingenting ni inte VET. Alla frågorna som går runt i era huvuden kommer att upplösas när ni lär er att vara i frid med ”denna del” av er själva och tillåter inkopplingen av alla aspekter att förenas bara för en liten stund. Så småningom kommer det att bli en tid när närvaron av det HÖGRE JAGET är närvarande inom den besjälade varelsen som en självklarhet. Ni KÄNNER att detta måste bli I en mycket avlägsen framtid, men vi skulle vilja ändra på det sättet att tänka - om den KÄNSLAN.

När väl showen börjar kommer förändringarna inom jaget att ackumuleras i en takt som ännu är okänd. I den vibration ni för närvarande befinner er kan förändringarna påverka ert fysiska och emotionella välbefinnande ganska starkt och få er ur balans. Men när den Högre vibrationen anländer och bär med sig det som ni längtar efter att få se, då kommer de pågående förändrarna i själen själv inte att ”däcka er” fullt så mycket. Anpassningarna kommer att KÄNNAS med större lätthet och accepteras och utnyttjas på vad som blir det normala sättet att VARA. Därför, väl en gång i rörelse, ju kvickare dit ens själ rör sig kommer att vara av sådan… att man knappast kan känna igen sig själv från den ena stunden till den nästa.

VET… KÄNN… FÖRENA ER… med ert HÖGRE jag när helst ni tänker er att göra så. Det är en stor KUNSKAP och av LJUS som skulle blända era mänskliga ögon, och ändå, käraste, älskade vänner, DETTA ÄR VEM NI I SANNING KÄNNER DET… VET DET… ÄR DET.

Vi upprepar det igen, på grund av viktigheten… tror ni att vi skulle slösa bort er tid och vår genom att erbjuda dessa ord till er om dessa underverk inte skulle komma till stånd? Tänk på det? KÄNN… VET… skillnaden inom er själva dessa dagar och hur långt ni har öppnat upp er själva till er sannfärdighet. GENOM ATT KÄNNA denna resa som ni är på kommer ni att känna igen VÅR SANNING. VÅRT skäl för att konversera med er, kära vänner, är inte för att på ett enkelt sätt fördriva tiden på dagen. Det är för att ni skall VETA och VARA FÖRBEEDDA på allt som vi har talat om, att komma på plats i er existens vid den här tidpunkten – var ni än befinner er!

Väntandet den här tiden verkar outhärdlig… men när ni lever i er Sanning så är det inget väntande, ni har redan det ni väntar på!

Blossom: Tack så mycket… bara för en notering för er dagbok… pelarna av Ljus??? Ni sa i slutet av vårt förra år… bara så ni inte glömmer bort det. Många tittar efter dem, jag vet att vi har 5 månader kvar, jag bara vill att det inte glider ur ert minne, med vetskap om hur upptagna ni är och allt annat.

Federation of Light: Och hur KÄNNER du för dem och utseendet på dem?

Blossom: Ni vet det, eller hur? Men eftersom ni frågar så måste det ju finnas en anledning. Jag skulle vilja att de visar sig som ni har sagt. I annat fall, jag kommer naturligtvis att ta hänsyn till korrespondensen med er. ÄVEN DÅ JAG VET att ni är av SANNING och hur ni hjälper så många – det skulle inte vara rätt för er att säga detta och sedan inte leverera varorna.

Jag accepterar er SANNING om den 14 oktober och varför ni inte kunde göra som ni ville. Jag accepterar att den 14 oktober var av många, många skäl… men vi har vår tillit till er, på en mycket djup nivå, och att inte ha fått se det som ni sa att det skulle bli skulle inte verka vettigt. Era jordallierade skulle ta ännu ett dyk, och det är klart att jag inte vill att det skall ske. Förstår ni var jag kommer från? En del säger att VI är pelarna, en del säger detta och andra säger detta. NI sa att där skulle bli pelare av stort Ljus på himlen som skulle bära med sig den mest underbara energi. För oss alla att se. Ni sa inte metaforiskt etc… ni sa att vi inte kunde missa dem. Så jag ser mycket fram emot att få se dem… OKEJ? Fantastiskt! Jag älskar er!

Federation of Light: Vi förstår. Vi ler åt dig, precis som du ler åt oss. Vår VARELSE sväller av LJUS och Kärlek för dig som din gör för oss. VI ÄR ETT!

Blossom: I kärlek och tacksamhet – tills nästa gång!


Website: Blossom Goodchild
Svensk översättning: GertieEn Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!< previous message | next message >


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to subscribe to Blossom Goodchild's mailing list and receive her channelings directly, you can do this here (right upper corner).


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge