Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Blossom Goodchild - January 7, 2011

January 7, 2011

Dead birds in Arkansas

God afton till er. Jag vet att detta är lite oväntat (av mig, kanske inte för er) men många människor har skrivit och frågat om jag kunde fråga er om någonting ganska udda som händer i vår värld. Jag får se om det är lämpligt för er att svara, om inte, då accepterar jag det. Det gäller fåglar och fiskar från hela vår planet som dör i tusental. Har ni möjlighet att förklara för oss varför detta händer?

Först skulle vi vilja ta upp en fråga av en annan karaktär, om det är okej för dig?

Visst.

Vid olika tillfällen under kommunikation med dig har vi fördjupat oss i speciella ämnen som vi känner är lämpliga att diskutera. Skulle du säga att detta är korrekt?

Japp.

Hursomhelst så finns det kommunikationer också bland oss som diskuteras på en nivå som kanske inte alltid är tillfredsställande för så många. Skulle du säga att detta också är korrekt?

Jaa, om det är angående att folk vill att ni svarar på frågor som de tror att ni skulle… då, ja det är också korrekt.

Kan vi då få föreslå att om ett visst ”projekt” är på väg som kanske eller kanske inte är relevant till våra kommunikationer med din planet, det är för oss, med all respekt, för att ta ett beslut om huruvida VI känner, eller inte, det vara värt ett svar. Ni misstolkar våra ord för vi känner att ni ifrågasätter ”vi känner att det är värt ett svar”?

Ja… om många vill veta svar på frågor som angår dem, varför kan ni inte bara ge dem det?

Därför att vi vet bättre än att vara så oseriösa med vår kunskap. Det finns mycket information som är känd av oss som skulle vara farlig att relatera till för några i er värld. Därför väljer vi, och vi vet att det är klokt, att hålla tyst om vissa saker tills den tid kommer när det är säkert att avslöja dem. Om vi skulle berätta för er om SANNINGAR som så många av er önskar veta vid DENNA TID, är det mycket sannolikt att den informationen skulle tas emot även av de som vet att vi vet Sanningen och de skulle sprida informationen för att det gagnar dem.

Det är inte det att vi önskar att vara hemlighetsfulla för att hålla dig undrande och förvirrad. Det är helt enkelt inte så alls. Många misstolkar vårt ”hålla tyst”, som du skulle säga, som att lura er eller ”hålla er i mörkret”… ”spela tankespel”. Vi är medvetna om att allt som talas om när det gäller vårt sätt för kontakt och det som vi väljer att avslöja för er. Ändå kan det inte bli på annat sätt just nu för orsaker som vi just har nämnt.

Okej, jag förstår fullkomligt. Kanske är det därför jag har vetat hela tiden att jag inte skall fråga utan bara låta er säga vad ni behöver säga.

Ordet kanske ingår inte i detta. För du har vetat orsaken på en djupare nivå och därför följt ditt vetande utan att ifrågasätta.

Betyder detta att det skulle vara lämpligt för er att ge oss information angående vad som händer med fåglarna och fiskarna?

Det betyder att om vi skulle säga allt vi vet så skulle det sända många in i hysteri.

Med ”hysteri” (tailspin) menar ni då en flygning nedåt eller en förvirring?

Både och! En frustrering som det skulle bli… vi ber er att acceptera att vi vet vad vi gör. Vi kan inte äventyra vår position genom att tillfredsställa nyfikna sinnen… lika väl som vi uppriktigt skulle önska att lugna de överaktiva hjärnorna.

Ändå kan ni se att från vår position så skulle vi vilja veta vad som orsakar det… är det något kosmiskt, logiskt, väderrelaterat, relaterat till gifter, relaterat till profetior… vi skulle gärna vilja få någon slags förklaring på Sanningen om detta. Tydligen är våra forskare förbryllade.

Inte alla av dem! Vi förstår uppriktigt dina skäl för frågorna och vi förstår också att du vanligen inte skulle ställa en fråga av den här naturen, om du inte kände att det är viktigt.

Mer för det antal personer som har bett mig fråga er. Det är inte så att jag känner mig tvungen… jag är själv nyfiken och vill veta, för att vara helt ärlig mot er.

Du är aldrig något annat Blossom. Att avslöja vad som händer när det gäller dessa bevingade varelser och dessa energier från vattnens värld skulle vara alltför riskabelt. Allt vi kan säga för att vara till någon hjälp är att vad du har fått veta är orsaken inte är något vi stödjer.

I mitt hjärta just nu vet jag och respekterar vad ni säger, och därför skall jag inte gå vidare i den här frågan. Jag accepterar att det inte är lämpligt för Sanningen att komma fram just nu vid den här tidpunkten. Det är sorgligt för många att detta händer. Finns det något sätt som vi kan hjälpa till på?

Genom att veta att Sanningen kan vara den enda vägen som gör er fria. Ändå är tiden för den friheten inte riktigt här än, men som du vet, den är inte så långt borta… även inom er tidsram. Vi är tacksamma till dessa som följer sina hjärtan och vet att detta är så som det måste vara… just nu. Så ni kommer att jubla när all SANNING är avslöjad och ALLTING vi har sagt till er kommer att ge er ögonblickliga kontakter med ert VETANDE! ALLT NI VET på ett ögonblick! VET käraste själar på Jorden att vad som nu händer är KÄNT.

Ibland väntar jag på ytterligare några få ord i slutet på meningen och de kommer inte. Sedan inser jag hur det är avsett att vara och det är mer kraftfullt precis som det är.

Får vi besvära dig med några få minuter till av din tid?

Inget besvär alls.

Ni i er värld har bekymmer för vad som skall hända i kommande dagar. Ni undrar om saker som ni på ert nätverk försöker att finna lösningar på, puzzel som inte kan lösas… NU. DÄRFÖR ATT TIDEN INTE ÄR INNE. Vi föreslår att ni skulle finna mer värdefull tid genom meditation och att VETA ALLT är bra. Faktiskt mycket bra. Ta den tid vi alltid ber er om och vi känner att vi inte ber om mycket, för det är ert hjärtas val att följa sin kallelse… ändå vet ni alla att den minut ni börjar stänga av från er värld och sätta på till vår, det är den mest fördelaktiga praxis för allas bästa. Men med all respekt, så många har fallit i fällan att söka kunskap när det inte alltid är en kunskap som är värd att ha. För det är varken visdom eller Sanning. Det finns mycket som är ett hopkok av människors sagor för att lura er ande till en plats där Ljuset är svårt att KÄNNA.

Återigen, från en plats av VETANDE, ber vi er att ta vara på det som är av mest värde för er själ. Att ansluta till ert hem! Det är där all Sanningsenlig information har sin tillflykt. Det är där era batterier kan laddas om när trötthet har gjort att ni tappar sugen. Hem är där VI är. Hem är inte en plats, som vi sagt tidigare. Det är ett VETANDE i din själ att du är KÄRLEK.

För KÄRLEK ÄR ÖVERALLT och ALLTING. DU ÄR ÖVERALLT OCH ALLTING. EN energi av KÄRLEK… DU… ALLIHOP… och ALLA DELAR AV ALLA ER... är den ENDA ENERGIN AV KÄRLEK. För där finns ingenting annat, någonsin, någonstans… KÄRLEK… BARA KÄRLEK.

KÄNN DET INOM ER VARELSE, VAR AV DET I ER KÄNSLA!

Vi utökar våra tankar av tillgivelse för dig. Vi är så totalt medvetna om att din energi på planeten Jorden lyser klarare än någonsin förut och att den Gudomliga planen faller på plats i var och en och i varje ögonblick… och det beror helt på er… ALLA AV ER.

Välsignade familj från och av stjärnorna… tillsammans åstadkommer vi den NYA GRYNINGEN.

Vi ses där! I SÅ mycket Kärlek och tacksamhet.

Och vi skulle säga detsamma.


Webbplats: Blossom Goodchild
Svensk översättning: Gertie


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Blossom,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge