Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Blossom Goodchild - February 5, 2013

Blossom Goodchild - February 5, 2013

Blossom: Hej ... och som White Cloud alltid börjar ... Ett mycket varmt välkommen till er mina vänner! Utan tvekan skapar dessa nya energier kaos vid blandning med det gamla! Men jag ser nu tydligt vad som händer om du tar bort det gamla som fortsätter slå dig i ansiktet tills du gör det. Inom mig finns en VETSKAP om att den Gudomliga Planen fungerar alldeles utmärkt när vi förbereder oss att spränga fram genom och in i den Nya Jorden ... in i det härliga solskenet. Vill du kommentera?

Förbundet för Ljus: Välkommen till alla. Detta är i själva verket väldigt mycket av vad som sker. När man anpassar jaget med en Högre aspekt av jaget är det nödvändigt att släppa det som inte längre tjänar. Vi har många gånger uttryckt detta, men ändå när det sker ... är det inte alls så trevligt att uppleva som när man bara läser orden. Å andra sidan ... låt oss säga att när detta HAR skett ... med de ord som vi har uttryckt NYTT LIV och en NY TID ... kommer att bli så mycket trevligare att uppleva än att bara läsa orden! Detta måste du se fram emot. Men på samma gång ... om du så önskar KAN DU FÅ DET NU! För detta som vi talar om är en KÄNSLA. Du kan välja i detta ögonblick att uppleva VETANDET och det KÄRLEKSFULLA som ÄR DU ... eller så kan du välja att hänge dig i de lägre vibrationerna som river i ditt hjärta ... hålla i dem för brinnande livet för de har varit med dig så länge att de kommer att göra sitt yttersta för att stanna. Men ÄNDÅ VET du att de inte kan det. Det är inte den enklaste av uppgifter att släppa omständigheter ... eller faktiskt själar ... det har du växt ur och ändå är det en nödvändighet om man önskar gå vidare. I själva verket skulle vi säga att det inte bara är det nödvändigt ... det är viktigt! Ju mer du känner igen ditt NYA JAG ... ju mer vet du att det gamla måste gå ... och när "bytet" sker kan det lämna ens energier simmande runt planlöst osäkra på vad som är vad. ÅTERIGEN VILL VI BETONA ... GÅ PÅ DINA KÄNSLOR. Vad får dig att MÅ BRA?

Blossom: Jag KÄNNER verkligen en sådan blandning av känslor, men jag KÄNNER VERKLIGEN/ VET på en nivå som är ny för mig att "en förändring är på väg."

Förbundet för Ljus: En förändring har redan kommit käraste Blossom. Förändringen har skiftat mycket som var befäst i er värld och släppte den från band av mörker. Ändå är det för dig att acceptera och inse att när dessa negativa aspekter som var djupt rotade släpps från jordens atmosfär ... är de förpliktade att ha en effekt när de blandas med det nya ... på sin väg ut.

Blossom: Men detta har hänt med varje skifte har vi fått höra ... har det inte?

Förbundet för Ljus: Självklart.

Blossom: Kommer det att finnas en tid när det inte kommer fler skiften?

Förbundet för Ljus: Nej. Men förstå att allt eftersom du och din planet stiger till Högre vibrationer ... kommer man att uppleva KÄRLEK på en högre nivå av sig själv för sig själv. Lämna bakom det som har gjort sin plikt och låt det lösas upp. Så "skiftar" dagarna framöver ... och allt eftersom man framträder in i den GYLLENE ÅLDERN kommer det inte att vara obehagligt för det kommer komma en tid när det inte finns något obehagligt att lämnas kvar. Man kommer bara att fortsätta att gå vidare upp i en Högre förståelse av jaget. Som bara kan ge glädje. Människor på Jorden ... För dem av er som upplever KÄNSLAN av att VARA VILSE i tankar på vad som faktiskt sker ... KÄNSLOR av "har något skett?" ... KÄNSLOR av att "Förlora hopp och tro" ... vi ber dig att söka djupt inuti dig själv och VETA ... ATT DEN HÖGSTA FÖRVANDLINGEN VERKLIGEN SKER JUST NU! HÄR OCH NU! Du ville förändra er planet gjorde du inte? Och du har det ... men många av er väljer att skjuta det åt sidan eftersom det inte är hur du förväntat dig att det skall vara. Har vi inte sagt till dig att förvänta dig det oväntade?

Blossom: Ja. Vi accepterar allt det där. Men ... för många av oss involverade den FÖRÄNDRING vi "förväntade oss" ... hjälp om helande av planeten, helande av själar på den, ny teknik för att göra detta ... ett tecken av något slag för oss att VETA att vi inte är knäppa .... något sådant, du vet vad jag menar! ... Och ändå är det intressant att se att så här långt ... finns det inget av det ... men ändå finns denna förändring inom oss ... en STOR FÖRÄNDRING ... om vi väljer att erkänna det och hålla fast vid det!

Förbundet för Ljus: Och därför kära vänner ... ser ni det inte? Förstår ni det inte? Blundar ni fortfarande? Denna förändring som du känner igen som "SKILLNADEN" inom dig själv ... är just det! Exakt alla dessa saker som du trodde att FÖRÄNDRINGEN skulle vara. För allt eftersom DU öppnar upp dig ... när DU blir ... när DU lyfter upp dig ... när DU släpper det gamla ... när DU VET VEM DU ÄR ... ALLA DESSA SAKER SOM DU LÄNGAR EFTER ... kommer DU att frambringa.

Blossom: Jag antar att vi KOMMER att frambringa detta ... även att gå så långt som att "träffa dig" eller åtminstone ha en massiv uppvisning av hantverk osv ... på grund av att USA höjer vibrationen tillräckligt för att det ska hända? Mycket har talats av andra om detta. Men för att vara ärlig ... varför då ge oss alla löften i det förflutna när DU VISSTE att vi ännu inte var av den rätta vibration för detta att äga rum?

Förbundet av Ljus: Det är den enkla förståelsen av NUET och missförstånd av TID. Vi lever inte i tid. Vi lever i NUET och vi vet vad som komma skall och vad SOM SKALL SKE.

Blossom: Men ... precis innan den 21a december och vid andra tillfällen har dina ord till oss nått en topp som om något är på väg att ske ... och vi blev alla så upphetsade ... och sedan ... hoppsan! ... Dör alla ut igen ... och än en gång fortsätter vi som vanligt ... jag förstår det inte.

Förbundet för Ljus: För oss ... känns det självklart. För "haussen" som vi bygger upp om många saker är VÅR SANNING om vad som egentligen ska ske.

Blossom: Tja ... ok ... men ... till exempel ... före jul talade du mycket om HÄNDELSEN ... TILLDRAGELSEN ... Du talade om det om och om igen ... och vi förstod att det var på väg att hända väldigt snart ... dvs den 21a december. NU ... nämner du det knappt alls. Det är sådant jag menar. Det är vad jag inte förstår ... och jag är inte ensam om detta det är jag säker på.

Förbundet för Ljus: Käraste Blossom ... kära ALLA ... Det är vår önskan att få dig "exalterad" som du säger ... för när du är "exalterad" över någonting ... höjer du din egen vibration. Föreställ dig vad effekten är i massor när ni alla är exalterade tillsammans. Föreställ dig hur vibrationen av er som EN lyfter planeten och ert medvetande.

Blossom: Ja ... men då ... när ingenting framkommer ... förtjänar det väl inte ... ty ... kommer vi inte alla att falla omkull igen ... och föra allt omkring oss med oss?

Förbundet för Ljus: Inte alls.

Blossom: Hur så? Är inte det som två steg upp, och fem tillbaka?

Förbundet för Ljus: Vi skulle inte betrakta det så. För inom varje uppgång och fall ... blir din styrka ... ditt VETANDE ... djupare beläget inne i ditt hjärta.

Blossom: Jag är inte så säker på det. Många skulle säga att det blir mindre!

Förbundet för Ljus: Vi skulle ifrågasätta det. För ja ... man kan ifrågasätta allt ... och man kan faktiskt ha stunder av att förlora det som man vet är Sanningen ... men bara för en kort stund inom SIG. Men skulle du inte säga Blossom att du alltid kommer att komma studsande tillbaka ... med en starkare placering av ditt VETANDE inom ditt hjärta?

Blossom: Jag antar att med tiden som har passerat ... efter alla dessa år ... efter allt vi har gått igenom ... kommer min VETSKAP om att en dag kommer "allt detta" att vara förståeligt och att jag kommer att vara så så så nöjd inom mig att jag höll mig kvar ... om ibland endast genom en tråd ... och allt kommer att Gå Smidigt!

Förbundet för Ljus: Tänk dig detta ... Tänk dig att i sömnen denna kommande natt ... drömde du att du var i ett klassrum "någonstans" ... Det var många i det här rummet som var bekanta för dig ... Några på en mycket nära nivå ... andra bara bekanta ansikten ... vissa inte bekanta men ändå kände du dem. Du var då instruerad i vad som skulle ske medan du levde en tillvaro på planeten Jorden vid denna gynnsamma tid. När du informerats om händelser ... växte spänningen. Ens VETANDE att man helt enkelt var tvungen att VARA PÅ JORDEN ... ATT VARA DÄR ... ATT VARA EN DEL AV DENNA STORA FÖRÄNDRING... fyllde ens Varelse med sådan ära och KÄRLEK. Medan du sitter där ... och har underrättats om denna GUDOMLIGA PLAN ... kan du inte vänta att uppnå det. Tänk på detta. TÄNK PÅ KÄNSLAN AV ATT VARA UTVALD BLAND SÅ MÅNGA ATT VARA PÅ JORDEN VID DENNA TID. DU ... DEN STARKASE AV DE STARKA! Sedan ... kommer du till den del av denna dröm ... där du får höra att ALLT DETTA DU JUST FÅTT HÖRA ... KOMMER DU INTE ATT KOMMA IHÅG. Kommer du plötsligt att bestämma dig för att backa ur? Kommer du att bestämma dig för att du inte är rätt för jobbet? INTE ALLS! Du är inte alls handfallen av denna information ... För du VET att det är en del av planen!!!

Du får sedan veta ... att när varje "fas" uppenbarar sig för dig ... kommer din erinran... ditt minne att återkomma ... och du skall KÄNNA IGEN DETTA VETANDE med den KÄRLEK som DU KÄNNER INOM DIG SJÄLV. För detta drar dig ännu närmare den KÄRLEK som DU VET att det finns i klassrummet i den drömmen.

DU VISAS DET GUDOMLIGA RESULTATET. När du får höra detta ... KOMMER DET LJUSASTE KÄRLEKSLJUSET att omfatta rummet. Inte längre kan du se de bekanta ansiktena ... du kan inte se någonting ... för DU ÄR DET KÄRLEKSLJUSET och i det ögonblicket FÖRSTÅR DU ALLT! Du KÄNNER dessa bekanta ansikten eftersom de är du. I det ögonblicket av,,..,. allt ... ÄR ALLT KÄNT. Ljuset försvinner och du är tillbaka i klassrummet. Du kommer ihåg en upplevelse som kommer att finnas kvar inom dig ... och skall uppenbara sig för dig ... när den GUDOMLIGA PLANEN planerar det. Du vaknar på morgonen från en vacker sömn. Du VET att du hade en dröm ... likt många ... du kan inte riktigt förstå det hela ... bara vaga bilder och KÄNSLOR här och där. Och nu vår mest Älskade Familj ... säger vi till er med djup KÄRLEK och VETSKAP: DETTA VAR INTE EN DRÖM! Vi väljer att avsluta här i dag ... Det kan tyckas lite abrupt ... men vi VET betydelsen av ett sådant beslut. VI ÄLSKAR ER!

Blossom: Och vi ÄLSKAR DIG! I kärlek och tacksamhet!


Website: Blossom Goodchild
Översättning: SandraEn Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge