Home > Svenska > Om oss

 
MENU
OM OSS
 • Home
 • Kanalisering?
 • Våra kanaliserare
 • Om oss
 • Contact


 • Vi är en internationell grupp av översättare, utan namn. Vi översätter kanaliseringar, intervjuer och andra dokument som för Ljus in i världen, d.v.s. höjer nivån av allmänt medvetande och andlighet.

  Vi gör inte detta för att tjäna pengar (ingen blir betald) utan därför att vi känner att det är nödvändigt att framföra klarhet och välbefinnande i dessa tider av stora förändringar. Vi är mitt i en process som kallas Upplyftning, vilket betyder att planeten Jorden och alla hennes invånare som är öppna mot Ljuset kommer att föras upp i en högre dimension. Detta kommer att hända under alla omständigheter då det är gudomligt föreskrivet, men vi kan påskynda eller försinka processen eftersom vi kollektivt skapar vårt medvetande nivå (vilket skapar vår realitet). Som en Ljusarbetare ser vi det som vår plikt att hjälpa manifestera denna nya värld så snabbt som möjligt.

  Denna nya värld är den Gyllene Eran av kärlek, fred och fullt medvetande vilket Maja folkets profetia och många andra ursprungsbefolkningar redan har pratat om sedan urminnes tider, likväl som många moderna vetenskapsmän som opererar utanför ”systemet”. Eftersom våra kosmiska vänner och familj från den Galaktiska Federationen av Ljus har ett mycket bättre sätt att se saker och ting på än de flesta jordbor fokuserar vi oss framförallt på deras meddelanden som kommer igenom till oss via kanaliseringar.

  Då dessa galaktiska varelser har en mycket högre andlig nivå än vi och de känner vår sanna historia (vilket för det mesta inte är den samma som ni läser i skolböcker, media eller Bibeln), vet de att de är vår familj och på en djupare energetisk nivå är vi alla En. Det är därför som dessa meddelanden alltid är fulla av kärlek och stöd för oss ”här nere” i 3D världen av dualitet, och de påminner oss konstant att inte frukta handlingar från de mörka på vår planet. Detta är därför att i de högre dimensionerna (där linjär tid inte existerar) har vi redan skapat vår nya värld och den är magnifik. Det är nu vår sak att visa hur snabbt vi kan komma tid!

  För närvarande översätter vi i över tjugo språk, däribland engelska, spanska, portugisiska, franska, holländska, italienska, danska, svenska och japanska.

  VI ÄR ALLTID PÅ UTKICK EFTER NYA ÖVERSÄTTARE - SÅ OM DU KÄNNER DIG DRAGEN TILL OSS VAR SNÄLL OCH KONTAKTA OSS!!!

  Ni kommer att lära känna många medlemmar av vår grupp, men den drivande faktorn, hönsmamman under vars vingar vi opererar och som alltid är på jakt efter fler sätt att sprida Ljuset, är Maria Luisa Vasconcelos från Portugal. Hon blir oändligt glad om hon hör från er om du är en ljusarbetare (eller vill bli en) och du vill hjälpa oss att översätta alla dessa underbara dokument, så att hela världen kan läsa och förstå dem.
  

  Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
  If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


  Much information from the channelings, and from many other sources,
  is brought together on our other website:

  TheGreaterPicture.com
  Galactic Channelings

  Create Your Badge