Home > > Wanderer of the Skies - July 21, 2012

Wanderer of the Skies - July 21, 2012

Salutari din partea Federatiei:

Desi multi dintre voi nu cred, se intampla multe lucruri in lumea voastra privind rezultatele pe care planul divin le-a anticipat de mult timp. Suntem aici pentru a va vedea prin aceste timpuri de confuzie si pentru a va ajuta in misiunea voastra. Noi intelegem greutatile pe care pierderea voastra de memorie cu privire la cine sunteti si de unde ati venit, vi le-a adus. Noua ne pasa si suntem aici. Desi e posibil sa nu intelegeti toate actiunile si non-actiunile care s-au desfasurat pe scena mondiala, noi va spunem ca totul se intampla conform planului care a fost in pus in aplicare acum mult timp in urma.

Vor iesi in curand la suprafata rapoarte in mass-media despre o mare schimbare in tiparele de energie din lumea voastra care au fost masurate si observate de catre oamenii vostrii de stiinta. Aceste schimbari fac parte din expansiunea tot mai mare a energiei care va inalta lumea voastra din complicatii. Acodati atentie deosebita la gradul in care aceste schimbari au fost observate si veti intelege efectele masive pe care energia o are in lumea voastra astazi.

Asa cum v-am spus dintotdeauna, schimbarile pe care le vedeti in lumea voastra nu vin ca intr-un film din Hollywood, ci ca un set gradual de circumstante care culmineaza cu schimbarea pe care planul urmareste sa o realizeze. Voi v-ati asteptat la schimbari masive in structurile guvernelor voastre, in sistemul bancar si in comunitatile de afaceri, dar acest lucru ar fi fost mult prea mult ca oamenii sa faca fata. Aceste schimbari, ca toate modificarile necesare, sunt graduale in natura si uneori imperceptibile la inceput. Cu toate astea sunt aici si sunt in curs de desfasurare. Nu ati perceput trecerea subtila dar foarte puternica in perceptia oamenilor cu privire la cartelurile bancare? Nu ati fost martori la incetinirea dezastrelor naturale de pe Gaia? Nu ati simtit schimbarea in gandirea liderilor lumii cu privire la acele probleme si evenimente care sunt orientate spre oameni si profitabile numai pentru interesele corporatiste? Aceste schiimbari subtile sunt miscarile, intelegerile si actiunile din spatele scenei.

Recent, ne-am intalnit din nou la scara galactica pentru a evalua evolutia realizata in acest proces si ce trebuie facut mai departe pentru a progresa spre scopurile dorite conform planului. Acea intalnire, avand loc din nou pe una din marile noastre nave spatiale a condus la un consens interesant despre situatia noastra reciproca. Aceasta reuniune a inclus delegati din lumea voastra precum si reprezentati ai Federatiei. Oamenii vostrii au fost ascultati si sentimentele voastre au fost considerate prioritare in consens. Am inceput serios acum sa initiem primele etape din acest consens. Veti vedea primul pas in forma prezentei noastra coplesitoare pe ceruri in zilele urmatoare. Primul progres din ordinea de zi este in curs de desfasurare.

Oamenii vostrii au inceput sa inteleaga controlului Iluminatilor. Cei care au puterea de a pune capat la acest control au realizat ca drumul este liber pentru a progresa si ca rezistenta celor secreti s-a redus la un grad in care asigura realizarea actiunilor. Cu aceste miscari indraznete ale eroilor vostrii si cu primele miscari facute de noi intr-o serie de pasi in aceasta faza urmatoare a planului, speram sa ridicam energia din lumea voastra suficient de mult pentru a realiza urmatorul nivel si pentru a implementa urmatoarea faza necesara obtinerii scopului.

Sunteti fiinte umane extraordinare. Ati studiat din greu si de mult timp pe aceasta tema, la cele mai mari scoli galactice spirituale si sunteti pe cale sa absolviti Harvardul in materie de institutii de invatamant spirituale. Serviciile voastre sunt foarte necesare in tot universul si veti fi intampinati cu bratele deschise si cu mare respect pentru ceea ce sunteti si ce ati realizat. Ramaneti in iubire si determinare pentru rezultatul pozitiv. Noi in schimb vom ramane intotdeauna in admiratie pentru abilitatile, talentele voastre si pentru puterea voastra spirituala pura.

Fiti in pace.


Channeler: Wanderer of the Skies
Tradus: Anca


< previous message | next message >


Share |