Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Wanderer of the Skies - April 14, 2012

14 Aprilie 2012


Salutari din partea Federatiei:

Exista un mare sentiment de speranta care se dezvolta in lumea voastra astazi, pe masura ce gandurile voastre colective se concentreaza pe arestarea Iluminatilor si pe restructurarea sistemelor financiare, care se intampla asa cum a fost planuit. Acestea sunt organizate peste tot in lume intr-o maniera orchestrata care va va coplesi in dezvoltarea sa strategica daca ati stii cat de profund este. Suntem aici pentru a vorbi despre ceea ce putem fara a pune in pericol actiunele deja in desfasurare si pe care le veti vedea realizate in urmatoarele saptamani.

Pregatiti-va pentru mari miscari de informatii peste tot in lume care se vor concentra pe toti cei care nu sunt de acord cu ceea ce ati realizat in tot acest timp. Asta va fi urmatoarea si cea mai mare trezire in masa a persoanelor care au fost adormite in tot acest proces de pana acum. Aceasta informatie va veni din mai multe surse, inclusiv din mass-media, care de-abia acum a inceput sa descopere controlul Iluminatilor asupra ei. Adevarul este ca un flux care trece peste toti cei care rezista, si peste cei care intotdeauna au vrut ca aceasta informatie sa iasa la iveala, acum nu mai este nici un obstacol pentru a se intampla asta. Aceste picaturi vor deveni rauri de informatii care preced dezvaluirea.

Intr-adevar, am fost implicati in lansarea rachetei care de curand a fost subiectul stirilor voastre si este acum foarte clar ca nu pot exista represalii ale operatiunilor militare fara scrupule cu privire la actiunile noastre din lume. In timp ce raspandirea fricii va cauza concentrarea multora pe arme nucleare si utilizarea lor in activitati teroriste, noi spunem, asa cum intotdeauna am spus, ca nu exista nimic de care sa va fie frica.

Islanda este folosita ca teren de testare pentru desfasurarea strategiilor financiare pentru imbunatatirea planetei voastre. Ar fi intelept sa urmariti progresul lor in acest sens, pentru ca asa va fi soarta tuturor natiunilor intr-o perioada foarte scurta de timp. V-am sfatuit intotdeauna ca o astfel de actiune nu va veni niciodata de la marile puteri si natiuni ale lumii, dar rezultatul va fi de neoprit, indata ce actiunile isi incep efectul de domino.

Vremurile de indoiala vor ajunge la sfarsit. A inceput o noua vreme de speranta. Acum, veti incepe sa vedeti o schimbare reala, palpabila si observabila de catre toti. Toate vor veni atat de repede incat va vor ameti. Asteptati acum inceputul inceputului. Si pe masura ce aceste schimbari sosesc, Gaia va reactiona la speranta si iubirea voastra. Ea deja face schimbari de pe urma carora veti beneficia cu totii. Se vor mai intampla cateva cutremure masive, dar toate cu pagube minime de viata, pe masura ce aceste modificari continua.

Noi suntem impreuna cu voi pentru totdeauna, familia noastra. Asteptam cu nerabdare reuniunea noastra si sansa sa impartasim cu voi iubirea si entuziasmul nostru pentru viitorul ce va asteapta.

Fiti in pace.

Channeler: Wanderer of the Skies
Tradus: AncaShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge