Home > > Sheldan Nidle - 20 Octombrie, 2015

Sheldan Nidle - 20 Octombrie, 2015

13 Cimi, 19 Tzotz, 12 Manik

Selamat Balik! Aceasta realitate este rapid desfacuta de diferitele hotarîri ale unui nou grup al vechilor familii si noilor regalitati ale Europei. Hotarîrile lor fac posibila prabusirea vertiginoasa a monstrului multicéfalo care este cabala. Implicatii în aspectele legale ale acestei operatii sunt foarte multumiti ca se iau în sfîrsit aceste hotarîri atît de vitale. Legaturile noastre raporteaza ca noul sistem financiar si diferitele sale parti sunt de fapt finalizate. Sperac aceste noi parti finite, pentru a lua Rezerva Federala a Statelor Unite si numeroaselor banci centrale – aliatii sai. Diferitele precedente stabilite de diviziunea noastra legala promite dar aceste lovituri în mod rapid si usor. Aceste banci nu au sprijinul metalului pretios pe care îl ofera lumii, noul sistem financiar. Deci, credem ca acest nou sistem, poate fi responsabil de o noua realitate financiara înainte de sfîrsitul acestei 10ª luna gregoriana. Aceste evenimente indica în mod clar ca pot fi finalizate si puse în aplicare diferitele reevaluari monetare si marea resetare globala al monedelor. Acesta va fi momentul în care o multime de noi guverne vor opera. Aceste noi guverne vor termina definitiv cu decadele de tainuiri OZN!

Cînd va fi ridicata global aceasta tainuire, vom putea începe sa transmitem diferitele programe care va vor informa despre cine suntem, si despre originile voasre extraplanetare. Ceea ce Atlantii ai facut disidentilor lor politici, a fost un semn tot mai mare de supunere fata de întunecati. Aceasta politica a fost demonstrata din nou pe deplin cu faptele întunecate ale succesorilor lor, Anunnaki. Din acel tmoment, ati fost tratati cu minciuni si dezinformare. Noi, cei ai Luminii, avem intentia sa va explicam aceasta istorie, si în special diferitele si manipulatele povestiri înregistrate în cartile voastre de istorie. Din copilarie ati înghitit cu bucurie ceea ce v-au spus autoritatile. Acest pachet de perspective false si importante, sa repetat mereu. Razboiul est o activitate psihopata. Acelasi lucru este valabil pentru ura si falsul sentiment care rezulta dintr-o superioritate prejudiciala asupra celora care ati fost învatati sa urîti. Culmea constiintei voatre este un proces care a început sa fractureze setul de minciuni referitoare la ura si la alte sentimente similare care v-au fost date. Acum începeti sa va întrebati ce vi sa spus. Vrem sa folosim tehnologia noastra pentru a va arata ceea ce sa petrecut cu adevarat de la începutul ultimului secol!

Aceata lume a voastra se schimba în bine. La început se face în secret. Apoi, la momentul potrivit, aceste schimbari vor putea fi facute publice. Acest proces de schimbare sociala, are loc sub mare securitate, asa cum a fost decis cu mult timp în urma. În prezent, preliminarele sunt în curs de desfasurare. Aceste operatinui acopera acum cele doua Americi, Europa si Asia. Provin de la vechile familii o serie de politici noi, pentru ca a ajuns la putere o noua generatie de membrii a diferitelor guverne. Aceste noi politici, accelereaza aceste operatiuni, care au fost convenite în urma cu cîteva saptamîni. Prin urmare, va gasiti foarte aproape de a vedea noul guvern, belsugul vostru, si de a înflori în fata voastra un nou sistem financiar! Legaturile noastre, sunt nespus de bucuroase de ceea ce se întîmpla în prezent. Aceasta noua realitate manifestata, are nevoie sa o vedeti într-o noua lumina. Aceste noi governe vor fi transparente si au nevoie de supraveghierile voastre îndeaproape. Participarea voastra este cu adevarat necesara. Relatia strînsa între guvern si voi, este mai necesara si importanta decît oricînd!

Dupa cum puteti vedea, o revolurtie linistita începe sa se manifeste. Fiecare dentre voi este motivul real, pentru aceasta schimbare atît de dramática. Trebuie sa vedeti Actul de Siguranta si Reforma Economica Nationala (NESARA), numai ca un prim pas într-un eveniment global care va termina cu sclavia si datoria, si va va aduce o prosperitate crescînda. Va veti întîlni cu visele voastre cele mai profunde. De altfel, tainuirea OZN va fi transformata si veti putea sa ne cunoasteti. Vedem acest moment ca o autentica lovitura în istoria voastra. Cele aproape 13 milenii de carantina globala se vor termina. Mentorii vostrii vor dedica initial timpul, pentru a se prezenta si a va explica în detalii cine sunteti într-adevar. Acesta este doar începutul unei mari aventuri, care se va încheia cu un timp divin în propria voastra Camera de Lumina de Cristal personalizata. Apoi, veti fi pe deplin constienti si va veti reuni cu Agartienii si cu noi. Comunicarea voastra cu Cerul va fi pe deplin restaurata. O noua natiune stelara se va naste! Veti îndeplini destinul vostru! Aleluya! Aleluya!

Binecuvîntari! Suntem Maestrii vostrii Ascensionati! În prezent sunteti bombardati cu energii extradimensionale. Ele dau o binecuvîntata împinsatura diferitelor voastre actualizari în corpurile voastre fizice si non-fizice. Toaate acestea sunt despre integrare. Noile componente fizice, au nevoie ca diferitele lor parti spirituale sa se topeasca cu partile voastre fizice si mentale. Asa este cum Cerul permite sa treceti cu succes catre nivele din ce în ce mai înalte de constiinta. Acest proces divin, are loc în uniune cu aliatii si asociatii nostrii. De asemenea ati fost schimbati subtil în perceptiile voastre si în formele voastre de a trata cu acest regat. Asa a fost cum noi am fost pregatiti pentru transformarile noastre. Vedeti aceste alterari de valoare, ca o îmbratisare sacra a Cerului. Sunteti cu adevarat binecuvîntati si îngrijiti. Cu mult timp în urma, noi am traversat acelasi tip de schimbare. A fost nevoie de mai multe vieti pentru a o realiza. Rezultatul a fost o minunata stare de har si de serviciu divin.

Pe masura ce traversati fazele finale care va vor restitui regatului îngerilor fizici, sa stiti cu profunditate în inima voastra ca va asteapta bucurii minunate. Sunteti grupul de umani cel mai special. Ati suferit tristeti de necrezut în numeroase vieti care v-au pus într-adevar la încercare. Ati vazut moartea, pestilenta si efectele bolnvicioase ale tiraniei fara restrictii. Noi suntem parte din aceste mari vieti de încercari ale inimii, si ale modurilor Cerului. Ati supravietuit la toate aceste vieti. Acum soseste înfrîngerea finala a întunecatilor si marele triumf al Luminii! Am observat si vazut ororile vietii în mijlocul acestor mincinui si a acestei mari tiranii. Sunteti binecuvîntati si vi se da o sacra dispensare pentru deplina constiinta, si divina întoarcere la fizicul Angelical!

Veti fi salvati pentru ca sa vi se evite mai multe vieti în aceasta groaza întunecata. Va vom astepta cînd veti iesi cu bucurie din Camerele de Lumina de Cristal. Aceasta tranzitie a durat mult timp de cînd întunecatii au aruncat o adînca retea de tristete peste acest regat. Acest lucru se termina! Urmatoarea munca este aceea de a umple acest pamînt de bucurie, libertate si prosperitate. Asociatii nostrii pregatesc deja forma în care se vor manifesta aceste lucruri care va vor lasa uimiti. Deci, stiti în inima vostra ca un nou regat se formeaza. Unul în care slujitorii întunecatilor sunt eliminati în mod oficial. Cei care favorizeaza ca adevarul si transparenta sa îi guverneze, vor avea nevoie de participarea voastra deplina. Astfel încît, sa fiti pregatiti pentru a exercita noua voastra obtinere a Luminii si Iubirii. Sa fiti mereu recunoscatori Cerului de acest act atît de sacru de mila. Pamîntul se va transforma, si va veti întîlni cu vechile voastre familii spirituale si ale Spatiului, în pamînturile lui Agartha, ! Hosanna! ! Hosanna!

Astazi am continuat cu rapoartele noastre saptamînale. Sunteti foarte aproape de momentul în care acest minunat pamînt va renaste. Întunecatii se pregatesc în sfîrsit pentru a face un compromis, si sa se predea. Noi de asemenea ne gasim aproape de aterizare a celor care ne-au protejat atîta timp. Un moment cu adevarat mare este la îndemîna! Sa stiti, Dragilor, ca nenumaratul aprivizionari si interminabila prosperitate a Cerului sunt cu adevarat ale Voastre! Asa ca, Fiti Asta! Selamat Gajun! Selamat Já! (În Siriana: Fiti Unu! Fiti în Bucurie!)

Website: Planetary Activation Organization
Traducerea Romîna: Star Child


Share |