Home > > Sheldan Nidle - Septembrie 08, 2015

Septembrie 08, 2015

4 Batz, 4 Zip, 12 Manik

Selamat Jarin ! Lumea continua sa se schimbe lent. Aceasta transformare este destinata sa elimine ultimele vestigii ale cabalei întunecate din viata ta. În timpul acestui mileniu, întunecatul sa înaltat la un punct înalt cu venirea lui 11/09, si de atunci a disparut foarte încet. Aliatii nostrii înfrunta cu curaj tot acest noroi rau, si îl forteaza sa dea înapoi. Suntem foarte recunoscatori pentru dedicatia lor cauzei libertatii, si pentru dilgenta lor la crearea legala de mijloace pentru succesul nostru împreuna. Familiile vechi aplauda de asemenea eforturile lor viteze. O serie de acorduri au fost semnate, si dupa aceea, folosite de catre asociatii nostrii curajosi, pentru a împinge acesti ticalosi odiosi înapoi catre uitarea pe care într-adevar o merita! Acesti nefericiti, ilogic sau desfacut de cantitatea de metale pretioase necesare pentru a se apara împotriva noastra, si si-au dedicat strategiile lor pentru ca sa înceapa într-un fel, vreun tip de conflagratii mondiale. Acelasi lucru poate fi spus despre modul în care ei contau cu o serie de activitati financiare ilegale, pentru a eluda în vreun mod eforturile noastre. Toate aceste jocuri inutile ne-au adus pîna la marginea succesului. Esecurile lor continue, sunt motivul derutei lor inevitabile.

Lumea voastra se transforma repede. Ultima década este aceea în care Cerul si multele lui ajutoare medice au venit de departe pentru a o ajuta catre o noua realitate. În timp ce aceasta transformare are loc, Gaia are pregatita o serie enorma de schimbari pentru regatul sau de la suprafata. La origine, Gaia avea trei mari continente deasupra oceanelor sale. Fiecare era regina a unuia dintre oceanele sale. A existat Mu în Pacific, Atlantes în Atlantic, si Marele Sri Lanka, în Indian. Toate aceste trei continente sau scufundat între începutul ultimului mare an al Pamîntului, si aproximativ 13 Milenii în urma. Aceste mari tragedii, sunt o memorie ascunsa. Ele pot fi întîlnite în legendlee si miturile care au marcat istoria voastra. Fiecare este un mare gînd, de care toti acum în lumea voastra îsi aduc aminte deabea. Acei care acum studiaza oceanele din lume, noteaza doar ca resturile acestora se ridica. Multi pot sa spuna, deci, ca reaparitia acestor pamînturi vechi, nu este prea departe. Studiind historia voastra, si tinînd cont de Agartieni, se pare ca acest set de evenimente este o parte importanta, din ceea ce Gaia planuieste la ora actuala.

Noi avem tendinta de a ne uita la tot acest proces, în tremeni de cînd aterizarea noastra este posibila. De moment, o serie de evenimente se formeaza, care promit posibilitati care pot sa ne ajute sa determinam o data posibila pentru acest lucru. În primul rînd, voi aveti nevoie sa va gasiti într-o pozitie în care cresterea constiintei va poate permite sa acceptati sosirea noastra. Acest scenariu este natural, legat de programarea formala a noii guvernante, în special pentru SUA. Regimul actual ilegal este în mod profund contrariu sosirii noastre, si la un punct final în decadele de ascundere ale OZN-eurilor. Apropiata cadere a acestui regim ilegal, poate permite ca un set de adevaruri profunde în cele din urma sa se declanseze. Aceste adevaruri sunt: suntem benevolenti, suntem reali, si noi intentionam din plin sa va ajutam sa va îtoarceti la constiinta deplina. Pîna cînd gradul acestei ostilitati nu va fi înlaturat, status-ul actual nu se poate schimba. Am facut o serie de acorduri cu aliatii nostrii ai Pamîntului, care înteleg aceste adevaruri, si doresc sincer sa aduca o realitate noua si umanitara. Aceste Fiinte orientate catre Lumina, au bogatia si recursurile pentru a reface în mod magnific lumea voastra de la suprafata. Acest vis prezent, se gaseste foarte aproape de a deveni realitate!

Asa cum poti vedea, Cerul si aliatii sai sunt ocupati pregatind aceasta realitate pentru o mare schimbare. În toate zilele, noi monitoram cum sfera voastra albastra se schimba. În timp ce voi observati cum natura reactioneza la planurile teribile ale întunecatilor, voi vedeti de asemenea ca multi în lumea voastra creaza un plan pentru a domina întunericul, si pentru a corecta ceea ce el vrea sa realizeze. Viitorul vostru este de a fi unu, în care acest regat sa treaca rapid de la forma sa insalubra, catre una foarte diferita. Acest regat, este acel în care guvernul ilegal al SUA renunta, si NESARA este declarata. Am avut negocieri cu multi care lucreaza pentru acest sfîsit foarte nobil. Toate aceste conversatii au avut doar un obiectiv bazic. Aceasta este forma în care împreuna putem sa forjam o bogata, libera si prospera lume noua. Deci, drepturile voastre naturale sunt pentru ca sa fiti dominanti, si guvernul proiectat pentru a fi “de, prin si pentru popor”. Sub aceasta lumina, voi puteti tranzita cu usurinta, cu ajutorul nostru si al Cerului, catre o lume plina de fiinte pe deplin constiente. Este regatul de aur, care este pentru ca sa va reuniti cu toata umanitatea galáctica.

Binecuvîntari, noi suntem Maestrii Ascensionati. Aceasta lume se transforma de acord cu dorintele Mamei noastre, Gaia. Ea conduce o transformare care va vedea indicele sau spiritual suind la noi înaltimi. În timp ce voi cresteti în constiinta, deveniti mai constienti de felul în care energiile acestei lumi cresc de fiecare data mai dense. Din aceasta cauza, vrem sa spunem ce deveniti mai capabili sa vedeti cu ochiul mintii voastre cum aceasta realitate se schimba. Aceasta crestere a oglindit constiinta voastra despre ecologie, si despre nevoia de a furniza elementele de aer, apa si pamînt curate. Tehnologii de mult timp suprimate, se pot misca rapid în directia succesului. Elementul vital este marea putere spirituala pe care voi o aveti. Pe masura ce învatam sa ne gîndim pozitiv în mod colectiv, si obtinem mijloacele de a pune la o parte vechile conceptii învatate, ne pregatim pentru o época în care capacitatile noastre pentru actiunile sociale positive, pot sa ne aduca împreuna în armonie. Acesta este scopul nostru, pentru ca într-adevar sa putem sa ajutam pe Gaia în viitoarele sale schimbari.

Aceasta nevoie de schimbare se gaseste în aer. Cu mult timp în urma, Cerul ne-a cerut noua tuturor, pentru a pregati omenirea de la suprafata, pentru ceea ce se întîmpla la ora actuala. Voi simtiti modificarile în corpul si mintea voastra, care sunt începutul reîntoarcerii voastre catre constiinta deplina. Este referitor la acest maret proces ca sa scris în ultimele decenii. Acum, va gasiti în mijlocul acestor numeroase schimbari divine. Unul dentre lucrurile pe care le facem la ora actuala, este de a ajuta sa calmam unele din schimbarile care pot altera ritmurile voastre zilnice, care va mentin echilibrati. Acest lucru este facut pentru a ajuta echipele medicale ale Federatiei Galactice, si pentru a se pregati pentru ceea ce va fi necesar în viitor, în timp ce voi va impulsionati catre obiectivele voastre divine de sanatate, bogatie si libertate. Noi va furnizam orientarile necesare care va permit sa recuperati vestigiile de libertate si vointa, pierdute la caderea vechii Atlantide.

Asa cum sfatuim spiritual, voi va schimbati, precum si nivelul vostru de constiinta globala se schimba. Toate acestea sunt parte integranta dintr-un mare set de perceptii, cares chimba felul în care voi vedeti aceasta lume. În concluzie, aceasta societate globala are nevoie sa revizeze modul în care ea actioneaza, în ce crede, si mai important, cum ne vedem unii pe ltii. Aceste mari schimbari, sunt rezultatul tuturor schimbarilor fizice si mentale, prin care voi treceti la ora actuala. Pozitia noastra este aceea de a va ransmite cum Spiritul, în sensul sau mai amplu, le vede. Vechi drumuri mor, si noi se nasc. În acest mediu, aveti nevoie sa întelegeti mai bine ceea ce acest lucru înseamna, si sa configurati începutul unui mod nou si mai inclusiv, de a vedea adevaratul “flux” al acestei lumi în schimbare constanta. Noi Maestrii vedem rolul nostru într-un fel nou, si ne place sa va transmitem acest lucru voua. Hosana! Hosana! Hosana!

Astazi, asa ca întotdeauna, noi v-am dat mesajul nostru. De felul în care aceasta lume se schimba, si se schimba la mai bine! Sunteti gata sa va întîlniti familiile voastre din interiorul Pamîntului, Spirituale si Galactice. Acesta este un moment, în care voi accelerati o esenta evolutiva pe care nu ati simtit-o de multe milenii! Sa stiti, Iubitilor, ca nenumaratele Surse si Prosperitatea fara de sfîrsit ale Cerurilor sunt într-adevar ale voastre! Asa sa fie! Selamat Gajun! Selamat Ja! (În Siriana pentru Fiti Unu! Si Fiti în Bucurie!)

Website: Planetary Activation Organization
Traducerea Romîna: Star Child


Share |