Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Sheldan Nidle - 18 Aprilie, 2017


Sheldan Nidle - 18 Aprilie, 2017

6 Akbal, 6 Kank'in, 13 Caban

Selamat Jalwa! Putinele sarcini finale se gasesc aproape complectate. Pe masura ce avanseaza partajarea, fiecare nivel face o verificare, si cu mare satisfactie se înainteaza spre urmatorul punct de siguranta. Aceasta operatiune delicata va continua pîna cînd toti cei care o merita, vor fi platiti. Privind aceste evenimente, va puteti da rapid seama de cum suntem purtati de fiecare data mai aproape de noul guvern, de noile libertati si de un belsug coplesitor. De asemenea se permite ca întunecatii sa-si petreaca ultimele lor zile ca arbitri principali ai acestei realitati pline de teama.

Lumina spune bine ati venit, cu bucurie viitoarei morti a acolitilor întunecatilor. Cu mult timp în urma, atunci cînd Annunaki au preluat controlul pentru prima data, schimbarile întunecate se gaseau aparent foarte departe. La jumatatea acestui interregn întunecat, Cerul a început lent sa planteze semintele unei noi realitati. În ciuda acestui fapt, urmatoarele 13 milenii au fost capabile sa va afecteze în mod grav. V-au lasat cu un sentiment ascutit ca nu totul mergea bine, si ca trebuia sa se întîmple ceva minunat ca sa-l re-echilibreze. Acest lucru, se afla deja în curs.

A aparut o mare coalitie a Luminii, si o întreaga noua realitate se formeaza în jurul vostru. Aceasta noua împaratie, îi va goni pe întunecati si metodele lor mîrsave. Vechiul mediu înconjurator va fi transformat, si pasiunile voastre interne vor fi în sfîrsit o realitate comuna. Va cerem sa continuati sa aveti rabdare. Timpul de bucurie al Cerului este pregatit deja pentru cel mai minunat set de bucurii, care vreodata a fost implementat! Cheia este sa mentineti concentrarea voastra, si sa stiti intern ca aceste minuni sunt într-adevar la îndemîna. Hosanna!Hosanna !

Noi am sosit aici acum doua decenii, stiind ca aceasta misiune avea sa fie grea. Asa a fost demonstrat, însa sa fiti siguri ca schimbarile Cerului pentru aceasta împaratie se gasesc deja la îndemîna. Nu lasati ca haosul inerent sa va creeze probleme. De fapt, este turbulenta acestor mari transformari, care este necesara. Continuati avînd încredere, si sa stiti în interiorul vostru, ca momentul vostru de triumf este aproape. De altfel, cu totii ne gasim aici pentru ca sa va ajutam sa obtineti succesul pe care îl aveti destinat. Aceste timpuri sunt într-adevar de schimbare !

Namaste ! Suntem Maestrii vostrii Înaltati ! Viziunile voastre marete ne ajuta sa intram într-o noua împaratie plina de pace, belsug si iubire. Acest pamînt vã va permite sa dezlegati minunate pasiuni, care sunt baza viziunilor voastre colective. Fiti pregatiti, pentru ca foarte curînd se vor desfasura. Asa cum a fost afirmat mai înainte, Cerul a permis ca întunecatii sa creada ca va fi usor sa creeze rapid catastrofa lor costisitoare. Bineînteles, acesta nu este cazul. Binecuvîntate circumstante i-au dus la pierzania lor, si se manifesteaza în jurul vostru o împaratie minunata.

Colectiv, trebuie sa mentinem aceasta minunata viziune a unei împaratii noi, îmbelsugate si suverane. Stim cît de frustranta a fost aceasta operatiune complicata. Fara îndoiala, este ceva la care voi toti ati contribuit în mod splendid. Va laudam pentru ceea ce ne-ati ajutat sa cream. Acesta este într-adevar un eveniment, pe care l-ati creat împreuna voi si cei ai Cerului. Va binecuvîntam pentru acest succes, atît de mult întîrziat. Într-adevar ati facut sa se înroseasca la fata pe toti cei ai Cerului si ai Pamîntului, pentru aceasta minunata forma în care v-ati comportat. Un mare Aleluya pentru extraordinarele voastre eforturi !

Ceea ce este pregatit sa se petreaca, este setul final de lovituri adecvate care va cinsti marile si valoroasele eforturi a celor ai Luminii, care au facut toate acestea în mod divin posibile. Vrem sa multumim tuturor acelora care au terminat toate aceste lucruri, si ca în curînd se va face posibila Republica NESARA, si toate mijloacele pentru omenire si pentru acest glorios Glob, Gaia si cereasca sa Ierarhie Spirituala. Terminam cu aceasta recunostinta si multumim mult tuturor pentru munca voastra buna !

Astazi, am continuat cu o versiune mai scurta. Avem intentia sa continuam pîna cînd totul se corecteaza, si va veti balansa liber în Iubire si în Lumina pe care o meritati în mod divin. Se gasesc în apropiere, multe evenimente meritate mult. Fiti pregatiti pentru a accepta tot ceea ce începe sa se manifesteze !

Sa stiti, Dragilor, ca imensa Aprovizionare si interminabilul Belsug al Cerului, sunt cu adevarat ale Voastre ! Asa ca fiti asta ! Selamat Gajun ! Selamat Ja ! (În Siriana : Fiti Unu ! Fiti în Bucurie!).

Website: Planetary Activation Organization
Traducerea Romîna: Star Child


< previous message | next message >
Share |


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge