Home > > Sheldan Nidle - April 15, 2014

Sheldan Nidle, 15 aprilie 2014


3 Ben, 3 Kank’in, 10 Caban

Dratzo! Lumea voastră este prinsă într-o imensă luptă ascunsă între cabala întunericului şi Lumină. Lumina a câştigat multe bătălii legale şi au adunat numeroşi aliaţi puternici. Aceşti aliaţii completează acum cu sârguinţă o strategie care va manifesta abundenţa voastră. Fondurile de prosperitate vor semnala începutul noii guvernanţe. Noi cerem ca cei care vor participa la această prosperitate să înveţe să fie nişte buni „câini de pază”. Înţelegeţi modul în care puterea şi bogăţia funcţionează împreună şi fiţi pregătiţi pentru a ajuta la realizarea diferitelor elemente incluse în NESARA. NESARA se va dezvolta într-un program care posedă capacitate cu adevărat globală. Ca destinatari iniţiali, aveţi nevoie de a înţelege gama acţiunilor necesare pentru a face NESARA un mare succes. Atunci cand noile guverne ne anunţă în mod oficial, va trebui să începem o serie de anunţuri speciale pentru a vă pregăti pentru sosirea noastră şi să explicăm vechile voastre origini din stele. În plus, trebuie să ştiţi mai multe despre conştiinţa deplină şi modul în care vă veţi recâştiga facultăţile voastre speciale spirituale şi fizice.


Maeştri voştri Înălţaţi vor explica modul în care a fost plăsmuit tărâmul vostru de conştiinţă limitată şi apoi manipulat la început de către Anunnaki şi în cele din urmă de către slujitorii lor desemnaţi. Sunteţi acum pe punctul de a vă elibera de întuneric şi trebuie să înţelegeti în mod clar modul în care această lume va fi demontată. Această cunoaştere trebuie să fie distribuită de Maeştrii Înălţaţi. Fiecare din ei are un cadou special care vă va oferi întregul spectru despre modul cum să descoperiţi labirintul creat de către Anunnaki după căderea Atlantidei. Examinaţi cu atenţie această cunoaştere şi înţelegeţi modul în care întunericul a împletit sinistrul păienjeniş, care este această realitate prezentă. Folosiţi apoi abilităţile şi resursele voastre pentru a construi succesorul său. Acest tărâm de Lumină va fi mediul propice pentru întoarcerea voastră la conştiinţa deplină sau galactică. În acest mod, sunteţi din nou nişte îngeri fizici. Veţi fi în măsură să citiţi înregistrările voastre Akashice şi să puneţi în aplicare contractul vostru de viaţă. Atunci vă puteţi alătura nouă în oferirea de serviciu divin.

În plus, Gaia este în cele din urmă capabilă de a-şi reuni suprafaţa şi tărâmurile ei interioare. Veţi cunoaşte familia voastră din Agartha şi fiţi gata să serviţi nu numai Gaia, ci şi alte lumi care formează acest sistem solar. Într-adevăr, veţi muta cea mai mare parte a populaţiei voastre prezente pe celelalte planete care vă înconjoară. Elohim [lit. „Dumnezei” – fiinţe Creatoare de Lumină care reprezintă Mintea Creatorului;nota traducătorului.], precum şi inginerii noştri planetari, vor transforma această colecţie de planete cu apă înapoi la forma lor originală curată. Veţi deveni exploratori şi susţinători ai eco-sistemelor care alcătuiesc această colecţie cu adevărat uimitoare de lumi ale apei. Trebuie să învăţaţi multe pentru a fi în măsură să le aplicaţi în ajutorarea elementalilor [fiinţe de Lumină care reprezintă Elementele Naturii supervizate de Elohim; nota traducătorului.] fiecărei lumi în păstrarea etosului viu care este bucuria fiecăruia dintre aceste sfere vii [planete cu apă; nota traducătorului]. În timp ce faceţi acest lucru, veţi simţi cele mai mari bucurii de a fi în serviciu Soarelui şi celor 12 lumi ale lui. Acest serviciu este de a extinde ajutorul pentru cei care aduc pe foştii membri ai Alianţei Anchara la Lumină. În acest fel veţi începe să aplicaţi marele destin prezis despre voi în profeţiile Arhanghelului Mihail.

Acest timp prezent este astfel un moment înainte de a putea intra în această nouă realitate acum în formare. Noi, împreună cu Maeştri voştri Înălţaţi, vă mişcăm atent pe o cale care duce la victoria voastră. Întunericul ştie acest lucru şi utilizează orice scuză pentru a menţine larga sferă actuală de putere. Sunteţi de fapt în ultima parte a vechii realităţi întunecate în care aţi fost în ultimii 13 mii de ani. Aşa cum creştem apariţiile în timpul zilei ale navelor noastre şi asistăm diferitele facţiuni ale Luminii, devine clar că întunericul se comportă ca o plagă periculoasă. Este pe moarte după cum diferitele remedii sunt aplicate cu succes. Numărul lor este în scădere. Nucleul lor este în panică după cum rezultatul devine tot mai evident. Această procedură este ceva ce întunericul nu a întâlnit niciodată înainte. Aşa cum este extirpat de la voi, fiţi gata să faceţi aşa cum am spus anterior. Fiţi gata să acţionaţi pozitiv pentru a permite unei noi prosperităţi şi noi guvernanţe să apară. Noi sosim, şi împreună vom modifica literalmente acest tărâm pentru Lumină.

Suntem Maeştrii voştri Înălţaţi! Namaste şi Binecuvântări pentru voi toţi! Multe evenimente minunate se întâmplă în lumea voastră. Priviţi acest lucru doar ca pe un simplu început. Decenii în urmă întunericul a luat în stăpânire apariţia unui „război rece” pentru a face ravagii şi aproape a furat darul vostru de conştiinţă deplină trimis de Cer. Cu toate acestea, Cerul a intervenit şi a forţat pe [membri alianţei] Anchara să părăsească acest tărâm şi să permită Luminii să roage pe slujitorii pământeşti ai Anunnaki-lor de a da drumul strânsorii de oţel în care vă ţinea. Asta a dus la prezenta binecuvântată victorie a Luminii asupra întunericului. Sunteţi binecuvântaţi de evenimente care vă vor aduce prosperitate şi o nouă guvernanţă. Intenţionăm să spunem multe despre modul în care a fost plăsmuit acest tărâm întunecat şi remediile care să ne menţină pe toţi încălziţi de Lumina, Iubirea şi Unitatea pe care noi le-am dat unul celuilalt! Adevărurile vă vor elibera şi vă vor permite să vă întoarceţi cu bucurie la starea de conştiinţă galactică.

Conştiinţa deplină sau galactică vă ridică de pe roata morţii [ciclul reîncarnărilor în dimensiunea a 3-a; nota traducătorului]. Vă face responsabili pentru familia voastră umană, şi mai ales pentru voi înşivă. Aţi devenit o Fiinţă divină în serviciu sacru pentru Creator. Trebuie să învaţaţi pe deplin despre planul divin pentru această realitate şi modul în care puteţi folosi abilităţile voastre pentru a-l desfăşura. Am trecut printr-o serie dificilă de vieţi care a dus în cele din urmă la o ceremonie specială care ne-a făcut divini. Această ascensiune ne-a făcut responsabili pentru umanitate şi am acceptat asta cu bucurie. Îndatoririle noastre includ supravegherea voastră, să vă dăm o cunoaştere specială pentru a vă ajuta şi a vă pregăti pentru un cadou sacru şi glorios. Precursorii noştri pământeşti ne-au instruit în modul în care să îndeplinim cel mai bine partea noastră specială. Împreună, lucrăm pentru a ridica umanitatea. Voi, cei binecuvântaţi, veţi primi acum daruri care vă fac gata pentru conştiinţa deplină şi vă permit mijloacele de a modifica această realitate.

Evenimentele acum în curs de desfăşurare vor schimba foarte mult lumea în care trăiţi în prezent. Numeroşii noştri asociaţii sunt hotărâţi să termine un număr mare de lucruri. Cum fiecare dintre acestea se manifestă, acceptaţi-le şi daţi-vă seama că o mare prosperitate este într-adevăr soarta voastră, aşa cum este şi guvernarea care supraveghează în stil propriu tot ceea ce va veni. Fiecare dintre voi este o Fiinţă puternică de Lumină. Aţi venit de departe şi veţi ajuta umanitatea în această mare schimbare. Intenţionăm să folosim abilităţile noastre pentru a asigura succesul vostru. Fiţi gata să acceptaţi acest lucru şi să informaţi pe alţii despre ceea ce se întâmplă şi ceea ce se află înainte. Acest tărâm a fost proprietatea întunericului şi a slujitorilor săi pentru milenii. Ieşiti din obiceiul de a crede ceea ce doresc întunecaţii ca să formeze această lume. Lumina necesită o nouă gândire şi mai ales o mare doză de Iubire şi cooperare. Fiţi sinceri cu Prezenţa Eu Sunt a voastră! Aleluia!

Astăzi, am trecut prin ceea ce se întâmplă pe acest mare glob albastru. Respectaţi-l şi învăţaţi să acceptaţi noile tehnologii care vor vedea în cele din urmă lumina zilei! Aceste minuni sunt doar începutul pentru acele lucruri cu care urmează să vă obişnuiţi. Fiţi gata să ne primiţi şi să vă reuniţi cu familiile voastre spirituale şi din spaţiu. Cunoaşteţi, Dragilor, că nenumăratele Oferte şi Prosperitatea fără de sfârşit a Cerului sunt într-adevăr ale voastre! Aşa să fie! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Fiţi Unul! Fiţi Bucuroşi! În limba Siriusiană)

http://paoweb.com/sn041514.htm
Preluarea traducerii pe bloguri este permisă cu condiţia să fie nemodificată şi însoţită de un link la acest blog: http://lumina-ascensiunii.weebly.com/blog.html

Tradus: Blue Light Spirit
Webpage: Lumina Ascensiunii

Website: Planetary Activation Organization 


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.