Home > > Sheldan Nidle - April 8, 2014

Sheldan Nidle, 8 aprilie 2014


6 Ben, 16 Mac, 10 Caban

Dratzo! Lucrurile zumzăie în jurul globului vostru! Numeroase incidente au avut loc care sperie pe liderii cabalei întunericului. Evenimentele forţează acum pe aceşti aroganţi să se domolească şi să permită apariţia unui nou sistem monetar global. Odată cu această dezvoltare este stabilirea unui nou sistem financiar internaţional. Această serie de evenimente legate crează unde de şoc care ameninţă însăşi existenţa a numeroase guverne corupte şi anterior omnipotente. Un drum tot mai larg apare acum care în scurt timp permite să apară o nouă guvernanţă. Acest fenomen care se manifestă va permite să apară în cele din urmă o dezvăluire detaliată a existenţei noastre. Întunericul poate vedea cu uşurinţă că domnia sa de multe milenii se apropie rapid de sfârsit. Aceasta urmează să fie înlocuită cu reguli bazate pe moralitate, suveranitatea voastră şi o prosperitate în continuă creştere. În acest nou tărâm, veti învăţa multe lucruri care au fost ascunse de voi; printre ele originile voastre extraterestre şi fosta existenţă a continentelor căzute Atlantida şi Mu.

Aceste noi fapte vă vor şoca în înţelegera voastră a cine sunteţi cu adevărat. Restul va veni atunci când Maeştrii Înălţaţi şi fraţii lor din Pământul interior vi se vor adresa. Toate aceste lucruri sunt pentru a vă pregăti pentru faptul că veţi reveni în scurt timp la conştiinţa deplină. Cei care au păstrat cu grijă acest secret şi-au dat seama că aceste adevăruri revelate ar provoca o „revoluţie” care vă întoarce rapid la însăşi marginile conştiinţei depline. Prin urmare, o serie de minciuni mari au fost puse în aplicare pentru a ascunde acest lucru de voi. Aceste manipulări au inclus redesenarea religiilor voastre, modificarea bazelor ştiinţei moderne şi crearea unui sistem monetar bazat pe deficit. Aceste „steaguri false” fără sfârşit vor fi rectificate de ceea ce se întâmplă în jurul globului vostru. Aliaţii noştri crează bazele unui nou sistem financiar şi pregătesc mecanismele pentru creşterea unei noi realităţi. Aceste evenimente se manifestă acum bucată cu bucată în jurul globului vostru şi sunt doar începutul!

Noul vostru set de fapte este de a reajusta percepţiile de bază despre lumea voastră. Luaţi-le pe acesteă în mână şi fiţi gata să le aplicaţi multor societăţi ale voastre. Scopul principal este de a vă ridica cu mult peste nivelul de supravieţuire şi de a vă scăpa de guvernarea şi cabala mondială al cărei scop este de a vă nega drepturile voastre înnăscute naturale. V-au fost spuse minciuni intenţionat. Ele vor fi acum eliminate şi înlocuite cu adevăruri care fac cele mai multe din ceea ce ştiţi inutile. Folosiţi ceea ce aflaţi şi fiţi pregătiţi pentru a extinde aceste lucruri atunci când Maeştrii voştri Înălţaţi se vor adresa vouă. Acest nou set de cunoştinţe este doar începutul a ceea ce aveţi nevoie să stiţi despre voi şi strămoşii voştri originali, numeroşii imigranţii din stele! Aceste fiinţe pe deplin conştiente au venit aici pentru a ajuta Gaia şi a îngriji de un vast şi minunat set interdependent de ecosisteme. Gaia a fost apoi unită şi a posedat un tărâm pe deplin conştient, atât pe cât şi sub suprafaţa ei. Această lume remarcabilă a născut această galaxie şi a venit să se odihnească eoni în urmă în zona de viaţă a Soarelui vostru.

Procesul de protejare şi conservare a unei serii de ecosisteme a inclus de asemenea adăugarea la robusteţea Gaiei. Rezultatele iniţiale au fost destul de promiţătoare. Noii coloniştii au obţinut o reînnoire pentru Gaia şi sistemele ei de viaţă, care a adus o mare bucurie pentru toţi. Acest proces a fost denaturat temporar de creşterea noii colonii-fiică a Atlantidei. Conducătorii acestei colonii fiică au fost foarte mult influenţaţi de preoţii şi preotesele continuului Anchara. Acest lucru poate fi asemănat cu legendele marii căderi a omenirii în întuneric. Aceste legende au făcut în mare măsură imposibil de înţeles pe deplin lucrările impuse lor de către Anunnaki şi de bandele lor succesive de creaturi. Această confuzie se va reintoarce acum la adevăr! Lecţiile de istorie care vin vă vor pregăti pentru a înţelege de ce vă aflaţi acum în conştiinţa limitată şi modul în care veţi fi reintorşi la starea voastră naturală de conştiinţă deplină. Pasul final în această călătorie va fi făcut de către Cer şi de familiile voastre din spaţiu şi Pământul Interior.

Namaste! Suntem Maeştrii voştri Înălţaţi! Diferiţii noştri asociaţii şi aliaţii lor finalizează acţiunile care urmează să vă aducă suveranitate, prosperitate şi libertate. În prezent, fiecare dintre evenimentele care se manifestă este gata de a modifica foarte mult lumea în care trăiţi. Întunericul a fost în control încă de când atlanţii au plecat în locaţia lor în Beta Centauri. Ei au lăsat în urmă pe cei care au manipulat cu succes această realitate de la suprafaţă de aproape 13 de mii de ani. Această domnie se apropie de sfârşit după cum se nasc noi instituţii. În timp ce acest lucru se întâmplă, am privit cum Cerul ajustează şi recalibrează corpurile voastre mentale, emoţionale şi fizice. Cum fiecare dintre acestea ajung la o vibraţie mai inaltă, deveniţi capabili de a absorbi noi percepţii şi a regândi fundamentul diferitelor voastre credinţe de bază. Cu aceste mici transformări sunteţi gata apoi de a primi ceea ce avem nevoie să vă spunem.

Dragi binecuvântaţi, sunteţi la marginea unei noi realităţi. Cele mai multe lucruri din ceea ce ştiţi v-au fost date în puzzle-uri. Întunericul persistă în a vă explica că aceste puzzle-uri ciudate sunt adevărul. De fapt, ele sunt doar jumătăţi de adevăruri amestecate. Ne propunem să vă prezentăm acest puzzle complet rezolvat, eliminând orice mistere. După ce aţi absorbit aceste mesaje, puteţi vedea cine sunteţi cu adevărat, şi ceea ce aţi fost odată. Aceste acţiuni sunt doar începutul a ceea ce noi avem de spus. Aveţi nevoie de a fi asiguraţi de destinaţia voastră în această mare călătorie. Multe au fost scrise de către mulţi, încercând să descopere ceea ce întunericul a amestecat atât de crunt. În absenţa misterelor, puteţi vedea apoi cât de unici şi minunaţi sunteţi cu adevărat. În acest nou cadru, vă putem prezenta ceea ce este cu adevărat procesul de Ascensiune!

Intraţi într-un tărâm plin de minuni şi miracole! Acest lucru necesită să vă concentraţi profund şi intens pe Divin şi pe sensul real al serviciului divin. În acest mod, numeroase subiecte capătă sensuri adânci pe care nu le-aţi trăit înainte. Acest mod necesită un grad special de pregătire pentru a vă permite să vedeţi şi contura clar ceea ce trebuie să faceţi pentru a realiza obiectivele voastre interioare şi exterioare. Toate acestea sunt legate astfel încât puteţi descoperi rapid cum sunt conectate tărâmurile spirituale şi fizice. Această înţelegere vă permite să interacţionaţi ca un colectiv minunat şi să urmăriţi atât obiectivele comune şi cât şi individuale. Deveniţi un membru atât al frăţiilor [are sensul de frati şi surori;n.t.] de Lumină din Cer cât şi de pe Pământ. Reveniţi la misiunile sfinte care v-au adus cu mult timp în urmă pe acest magnific tărâm!

Astăzi, am explorat pe scurt ceea ce se întâmplă în jurul vostru. Fiţi pregătiţi pentru magie şi minuni mari să apară. Modelăm evenimente care vor transforma realitatea de la suprafaţă, care poate permite în cele din urmă celor două tărâmuri ale Gaiei să devină din nou unul! Timpul pentru celebrare se formează în jurul vostru! Cunoaşteţi, Dragilor, că nenumăratele Oferte şi Prosperitatea fără de sfârşit a Cerului sunt într-adevăr ale voastre! Aşa să fie! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Fiţi Unul! Fiţi Bucuroşi! În limba Siriusiană)

http://paoweb.com/sn040814.htm

Preluarea de alte bloguri este permisă cu condiţia să fie nemodificată şi să fie însoţită de un link la acest blog: http://lumina-ascensiunii.weebly.com/blog.html

Tradus: Blue Light Spirit
Webpage: Lumina Ascensiunii

Website: Planetary Activation Organization 


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.