Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Sheldan Nidle - 7 Iulie, 2015

Sheldan Nidle, 7 Iulie, 2015

6 Lamat, 6 Kumku, 11 Ik

!Selamat Jarin! Lumea voastra continua sa avanseze în manifestarea noului sistem financiar. Acest sistem va reduce sau va elimina furtul care a fot comun sub vechiul sistem. În plus, vor fi facute mai multe ajustari care fac practic imposibila spalarea banilor. Transparenta în tot tipul de tranzactii va fi norma de zi cu zi. În saptamînile viitoare asteptam sa apara un numar mare de oferte. Deci momentul ca sa primiti binecuvîntarile voastre se apropie rapid. Acest transfer urias de bogatie va duce rapid la caderea cabalei si a numerosilor parteneri ascunsi ai sai. Deci, noul guvern sub tutela NESARA nu este departe. Aceste fapte ne permit sa stim ca perioada noastra de anunturi se apropie rapid. Asta înseamna de asemenea, ca lectiile voastre necesare din partea Maestrilor Ascensionati, sunt iminente. Multi dintre voi au asteptat cu rabdare momentul care se cerne acum asupra voastra. Altii au cedat ocazional rigorilor acestei asteptari atît de lungi. În orice caz, ramîneti pozitivi, si sa va bucurati nespus de mult, de ceea ce se întîmpla în jurul vostru. !În cele din urma, se apropie momentul sa începeti multiplele voastre proiecte pentru a ajuta omenirea!

Cu mult timp în urma, de a începe cei doi ultimii ani mari galactici ciclici, Lemuria domnea suprema în calitate de gardian binevoitor al Gaiei, si al ecosistemelor sale numeroase. La început, Lemuria sa raspîndit pe întreaga planeta Gaia, pentru a calma si pentru a face positive energiile care guvernau regatul de la suprafata. Dupa aceea, aceste suflete dedicate, au mers în interior si au stabilit un pamînt intern global, care în limba lor a devenit regatul Agartha. Colonizatorii nostrii facusera din Gaia un regat ceresc în interior, si la suprafata plin de infinite forme de viata animala si vegetala. Cu 300.000 de ani în urma, un grup special de colonizatori a migrat aici venind de la Pleyade. Acest grup a fost o ramasita a unei întregi sectiuni de rebeli, care au ajuns sa creada ca fiind mediatoriii între întunecatul Continuum de Anchara si mai multe grupuri care li se opuneau lor, era un mijloc útil pentru a extinde Lumina în aceasta Galaxie. Aceasta credinta sa pervertit putin, în timpul în care au ajuns la început. Ca si alti colonizatori anteriori, initial au ales un teritoriu de la suprafata pentru a se aclimata vietii de pe Gaia. Aceasta prima faza avea sa dureze o perioada de timp neobisnuit de lunga, de aproape 250.000 de ani.

Între timp, primul din ultimii doi ani mari galactici trecuse. Lemurienii cunosteau ceea ce Cerul hotarîse, si aveau intentia sa efectueze ultimele edicte. Atlantii, simteau ca o actiune era aproape de a crea doua regate, unul în interior, si altul la suprafata. Destinul atlantior, era de a guverna acel de la suprafata. Continuum de Anchara, a luat legatura cu atlantii, si treptat i-au facut sa creada în corectitudinea a ceea ce începusera. Gaia a fost manobrata încet, într-o pozitie care o forta sa-si coboare energiile. În timpul ultimului imperiu Atlant, în urma cu mai mult de 15.000 de ani, un flagel a început sa se raspîndeasca pe toata suprafata Gaiei. Ancharienii, stabileau scenariul pentru aparitia unei constiinte umane limitate, si de asemenea pentru sfîsitul Altlantidei si al aliatilor sai. Aceasta avea sa conduca la eliberarea acelor umani speciali din resedintele lor protejate, si la crearea unui nou grup de lorzi, Anunnaki. Acest grup nou, avea sa-i monitorizeze, si sa-i abandoneze la momentul potrivit. !Lumina avea imediat sa se întoarca si sa restabileasca pe acesti umani la starea lor naturala de plina constinta!

Va dam acest rezumat de istorie pentru ca sa puteti pune în perspectiva corecta, aceste vremuri actuale. Ceea ce fac aliatii Pamîntului, este finalizarea unui proces care a început cu repingerea acestor adepti pentru a vedea iesirea acestor Anunnaki, ca un vestitor al lucrurilor care veneau. Lumina a sustinut pe acei care doreau sa se opuna întunecatilor, de la sfîrsitul celui de-ai II Razboi Mondial. Împreuna cu Maestrii Ascensionati si Agartienii, am ajutat acest grup de iluminati. Lucrarea acestei mari lupte de decenii este gata sa dea roade. Perioada urmatoare, va vedea aparitia unui nou sistem financiar, monede sustinute în mod corespunzator, precum si o serie de noi guverne. Într-adevar, acesta este doar inceputul. În fata dumneavoastra este sosirea noastra, întîlnirea cu mentorii dvs. si lectiile întelepte pe care le veti primi de la Maestrii Ascensionati ai vostrii. Toate acestea vor culmina apoi cu transformarea care va avea loc timp de trei zile în a dvs. Camera de Cristal de Lumina alocata voua. Asa cum zice acest vechi proverb, ‘’ acestea au fost cele mai rele timpuri si cele mai bune’’. !Priviti înainte cu mare anticipare, catre minunatul viitor pentru aceasta lume si pentru voi!

!Namaste! !Suntem Maestrii vostrii Ascensionati! !Sosim aducîndu-va multe binecuvîntari! Ne-ati ajutat mult cu minunata gîndire positiva colectiva, pe care ne-ati oferit-o zilnic. Suntem foarte recunoscatori de aceasta afisare atît de generoasa de afectiune. Pe masura ce creste constiinta voastra, veti sti cum functioneaza universul. Afectiunea positiva ajuta, atunci cînd concentrata adecvat, risipeste întunericul. Am folosit binecuvîntarile voastre, pentru a ne concentra în schimbarea de care acest regat are atîta nevoie. Împreuna, putem continua a împrastiem întunericul care patrunde acest regat. Într-unul dintre problemele în care ne-am centrat împreuna, este în schimbarea sistemului financiar. Energiile voastre ajuta în prezent, ca sistemul global de datorie al cabalei întunecate sa fracaseze. Partenerii nostrii sunt aproape gata sa o manifesteze. Acest lucru se va întîmpla în curînd. Numai acest eveniment va permite introducerea noului guvern si reînoirea unui set de carteluri bancare internationale extrem de frauduloase. !Numai aceasta, poate schimba lumea!

Noi va cerem sa continuati sa priviti înauntrul vostru, si sa va pregatiti pentru a accepta unele noi paradigme. Cînd la început noi am devenit nemuritori, am învatat ce eram capabili fiecare dintre noi. În interiorul fiecarui suflet, exista o mare ‘’inima’’ iubitoare. Este despre acest potential ca vorbim. Din momentul cînd v-ati nascut, realitatea voastra va frînat sa folositi acest set ascuns de potentiale. Va cerem profund ca fiecare dintre voi sa caute aceste capacitati ascunse si sa le folositi în mod colectiv, pentru a ajuta omenirea. Pe masura ce creste constiinta în interiorul vostru, cautati noul potential al vostru, si învatati sa-l folositi în cel mai bum mod, pentru a ridica pozitivul omenirii. Sunteti un grup de indivizi, profund iubitori. Explorati modul în care puteti sa folositi în cel mai bun mod potentialul vostru intern, pentru a gasi o cale mai rápida în acest drum lung si întortocheat la plina constiinta. Împreuna, sa demonstram Cerului cît de sérios vrem sa assumam aceasta responsabilitate milostiva.

Sunteti grupul cel mai special si milos de umanitate iubitoare. Desi exista multi dintre voi care doresc sa caute violenta si continua cu metodele vechi si întunecate. În acest sens, ca întotdeauna, folositi constiinta voastra în crestere, pentru a o pune în inima mintii voastre, si pentru a începe un proces sa-i reformati. Sa le prezentam împreuna o serie de comportamente non-violente si iubitoare. Minuni de acest gen, au functionat în trecut, si facînd-o sérios putem converti la Lumina un grup întreg al acestor întunecati. Fiti constienti de capacitatile voastre, si profitati de aceasta putere, pentru a exprima iubirea voastra pentru Gaia, si pentru toata omenirea. !Acest mare rezervor de Iubire, si de mila poate literalmente sa mute muntii! Deci o omenire extrem de iubitoare, poate modifica realitatea voastra actuala, si stabili scenariul pentru sosirea familiilor noastre spirituale si din Spatiu. Deci, va gasiti la marginea acestor ‘’rele’’ timpuri actuale si intrînd într-o realitate plina de Iubire, Lumina si prosperitate. !Osanna! !Osanna!

Astazi ne-am continuat cu raportul nostru asupra a ceea ce se întîmpla, cu adevarat în jurul nostru. Timpul pentru noua realitate a început. Luati acest timp pentru a inhala aceasta minune si pregatiti-va pentru sosirea a ceea ce nu ati experimentat un timp foarte lung. !Sa Stiti, Dragilor, ca nenumarata aprovizionare si infinita prosperitate a Cerului sunt cu adevarat ale Voastre! ! Astfel, Fiti Aceasta! !Selamat Gajun! !Selamat Já! (În Siriana: !Fiti Unu! !Fiti în Bucurie!).http://paoweb.com/sn041514.htm
Preluarea traducerii pe bloguri este permisă cu condiţia să fie nemodificată şi însoţită de un link la acest blog: http://lumina-ascensiunii.weebly.com/blog.html

Tradus: Blue Light Spirit
Webpage: Lumina Ascensiunii

Website: Planetary Activation Organization 


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge