Home > > Sheldan Nidle - March 15, 2011

March 15, 2011

5 Ix, 12 Ceh, 7 Ik

Selamat Gajun! Venim din nou să discutăm despre o serie de lucruri care se întâmplă cu lumea și realitatea voastră . Actualmente, lumea voastră traversează o perioadă de schimbări în continuă accelerație . Această operațiune de schimbare a realității voastre înseamnă atingerea unei faze în care Gaia are nevoie de recunoașterea faptului că zilele voastre ca locuitori principali ai suprafeței sale sunt strict numărate. Noi observăm cum Mama Pământ începe să-și crească energia pe care o transferă în exterior prin numeroase seisme și mișcări vulcanice. Ni s-a spus că este imperativ ca voi să vedeți în toată interacțiunea lor diferitele evenimente aflate în desfășurare. Colapsarea ecosistemelor Mamei Pământ, ca și bruștele modificări climatice vă reflectă propria nevoie de schimbare, spre exemplu aceea de a pune capăt secretizării fenomenului OZN prin cooperarea cu diversele elemente pe care le plasăm pretutindeni prin lume și sub suprafața ei. Suntem gata să folosim aceste elemente pentru a vă transporta în timp util în Pământul Interior și a vă ajuta să treceți de la o conștiență limitată la deplinătatea ei.

Primul contact a devenit mai mult decât o simplă reuniune cu familia spațială: Ierarhia Celestă a extins această misiune prin a include actuala transformare a societății voastre într-o societate galactică. Acest lucru ne-a pus în rolul pe care rareori ni-l asumăm pe cont propriu; mai exact, de a asigura marea transformare a realității voastre în ceva destul de diferit. Suntem încântați că Ierarhia Celestă ne-a ales pentru o misiune de o asemenea anvergură. Oricum, arsenalul de strategii multiple necesare pentru a duce la capăt misiunea nu sunt prea ușor de implementat. La inceput ne-am cam împiedicat învățând cum să lucram mai bine în straniile circumstanțe care ne-au fost prezentate. Tărâmul vostru este condus de sisteme de conducere interdependente care se contrazic reciproc intr-un grad sau altul. Ele operează într-un mediu guvernat de haos încurajat de-a lungul timpului de către foștii overlorzi, Anunnaki, deși acest aspect al conduitei lor a început să dispară de la mijlocul anilor 90. Acest lucru a cauzat un fel de detensionare parțială a situației ceea ce a permis formarea unor noi grupări de lideri. Aceste grupări sunt cele cu care lucrăm pentru a facilita marea schimbare care să le împiedice planurie ticăloase.

Această ramificată cabală întunecată lucrează din greu pentru ne învinge pe noi și aliații noștri de pe Pământ. Noi învățasem din vasta noastră experiență că singura cale de a-i învinge este uzul de forța. Noi le-am făcut bazele parțial inoperabile și am împiedicat diversele lor operațiuni , deși aceștia și-au continuat neabătut activitățile de obstrucție. Ne încurajăm aliații de pe Pământ să le blocheze accesul la resursele financiare de care au nevoie pentru a-și menține influența asupra câtorva dintre guvernele voastre mai importante. În plus, ne- am investit contactele și diplomații cu autoritatea de a reține anumiți indivizi din cabală pentru a le sublinia din nou scopurile noastre și a ne reafirma cerințele . Aceste tactici în cele din urmă i-au determinat să realizeze că nu avem intenția de a ceda nici unul dintre obiectivele noastre. Aceste obiective includ semnarea unui acord de bază care să permita transferul de putere noilor noastre guverne de tranziție. Ne-am înmulțit survolările deasupra mai multor baze guvernamentale secrete pentru a le demonstra că suntem gata să ne lansăm tehnologia iar partea întunecată părea mai convinsă să cedeze solicitărilor noastre, nedorind să atraga și mai multe distrugeri asupra infrastructurii lor .

Unul din aspectele acestei operațiuni este țintirea anumitor indivizi. Fiecare membru al ierarhiei conducătoare se ocupă de anumite proiecte personale favorite pe care noi încercăm să le încurcăm prin tehnologia noastră. Ne facem un obiectiv prin a-i scoate pe acești indivizi din mijlocul unui mediu securizat în cel mai mic detaliu doar pentru a le demonstra că în fața superiorității tehnologiei noastre sunt lipsiți de apărare. Apoi continuăm prin a le reaminti că foștii lor stăpâni, Anunnaki, îi sfătuiseră pe la mijlocul anilor 1990 să se așeze la masa tratativelor cu Lumina. Chiar mai mult, intenția noastră este de a le sublinia avantajele acestei mișcari: Ierarhia Celestă are un plan divin care include nu doar atingerea țelului suprem al atingerii deplinei conștiențe, ci și restaurarea imediată a suveranității inalienabile, ale libertății și prosperității fiecărei persoane,. Primul contact devine un deziderat similar Graalului, și realizarea sa o misiune dintre cele mai divine!
Determinarea noastră ne permite în Lumina decretelor Ierarhiei Celeste să realizăm primul contact și să vă eliberăm din ghearele acestei cabale întunecate. Aliații noștri de pe Pământ sunt și ei dedicați acestei nobile cauze.

Într-un fel sau altul, am declarat și până acum toate acestea. De data asta diferența constă în abilitatea noastră de a progresa. Cerul ne-a permis acum să facem o serie de lucruri pregătite deja pe parcursul ultimelor 11 luni. Trebuie să găsim forme coercitive mai empatice care să clarifice necesitatea plecării imediate a întunecaților. Această permisiune esențială include privarea lor de fonduri și eliminarea scăpărilor legii care le permit să se deplaseze pe furiş pretudindeni pe glob fără opreliști. Aliații noștri fac același lucru limitând astfel capacitatea întunecaților de a propaga magia neagră. Lipsiți de fonduri și căutând cu disperare căi de a ne submina, întunecații descoperă că acțiunea lor permanentă de rezistență devine din ce în ce mai inutilă. Predarea lor devine nu doar inevitabilă ci e doar o chestiune de timp. Legăturile noastre negociază zilnic termenii predării cu membri i acestei cabale.

Acest proces deschizător de drum pentru aliații noștri este premergător deconspirării prezenței noastre. Știm că actualmente guvernele importante amână deconspirarea. Prezența noastră continuă să fie o pacoste pe care nu intenționează să o admită public pentru că le-ar da peste cap eforturile de a menține zilnic iluzia unei realități. Nu ne vine să credem privind cum aceste regimuri persistă în minciună relativ la evenimentele din jurul lor și cum încearcă să descurce mormanul crescând al problemelor. Această decepție se datorează în principal dictării de către cabală a ceea ce trebuie spus, îngrădind semnificativ spațiul de manevră al principalelor figuri marcante din politică și economie. Fiecare persoană este forțată fără voie să acționeze după cum îi dictează manipulatorii săi. Firește, aliații noștri de pe Pământ intenționează cu prima ocazie să pună capăt acestui plictisitor scenariu.

Primul contact rămâne actul crucial care vă readuce finalmente la deplina conștiență. Am fost martorii atenți ai semnalelor transmise de Gaia. Pincipalul areal al acestor mesaje este firește Inelul de Foc al Pacificului. Aici apar două fenomene: fundul oceanului se înalță în general, fiind afectat de apropierea graduală a plăcilor tectonice din Pacific și zonele învecinate. Această mișcare continuă de “derivă și blocare” a plăcilor generează masivele cutremure care au zguduit insulele acestei regiuni în ultima jumătate de deceniu. Savanții noștri spun că aceste serii continue de mișcări tectonice vor cauza cutremure și mai mari. În aceeași ordine de idei, activitatea vulcanică este un fel de supapă pentru eliberarea tensiunii tectonice, de rău augur pentru numeroșii i vulcani care înconjoară această regiune. Noi îi monitorizăm pe toți.

Mama Pământ dorește această realitate transformată. Ne străduim să aducem la putere noile guverne și ne așteptăm ca aceste noi guverne să vă dezvăluie oficial prezența și misiunea noastră imediat după preluarea controlului. Ne dorim grăbirea primului contact și lucrăm la noi scenarii care să permită asta. Intervalul de timp alocat acestor guverne pentru a face operativ acest plan se reduce pe măsură ce Gaia escaladează cursa transformărilor. Avem intenția de a prezenta mai detaliat toate acestea într-o actualizare viitoare. Trebuie să știți cât de mult scurtează aceste acțiuni beligerante de întârziere ale întunericului perioada de pregătire pentru revenirea la conștiența deplină. Ne facem reglajele din mers și ne așteptăm ca acest scenariu să reușească fără umbră de risc!

Astăzi, am trecut în revistă cele ce se întâmplă. Mama Pământ evoluează puternic dând avertismente omenirii de pe Pământ. Avertismentul este simplu : suprafața Pământului nu vă mai poate oferi un cămin! Acceptați-vă moștenirea conștienței depline și întoarceți-vă cu familia voastră spațială la minunea care este Agartha (Pământul Interior)! Aflați, dragii noștri, că ofertele fără de număr și ne-sfârșita Prosperitate a Cerului Vă aparțin de drept! Așa Să Fie! Selamat Gajun! Selamat Ja! (în Siriană pentru Fiți ca Unul! și Existați în Bucurie!)

Tradus: Dana
Website: Planetary Activation Organization


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.