Home > > Sheldan Nidle - April 19, 2011

April 19, 2011

1 Muluk, 7 Kankin, 7 Ik

Selamat Gajun! Am revenit din nou! De când v-am vorbit ultima dată s-au întâmplat multe. Din ce in ce mai evident, lumea trece prin transformări și mai profunde la toate nivelele. Știți cu toții ce s-a întâmplat în Japonia. Acest eveniment dramatic este cauzat atât de  energiile Mamei Natură cât și de cele întunecate.  În martie anul acesta, Mama Natură a început un proces de ridicare de pe fundul oceanului a continentului dispărut al Lemuriei, al cărei primă etapă a fost cutremurul masiv de pe coastele nordice ale Japoniei. Un alt scop al acestui cutremur este transformarea energiilor care înconjoară insulele japoneze. Acest lucru pregătește înălțarea zonei din jurul Japoniei, generând o configurație diferită a suprafeței grupului de insule japoneze. Acest scop va conduce probabil la producerea altor cutremure în sudul Japoniei. Toate aceste evenimente geofizice contribuie deasemenea la modificarea axei de înclinare a Pământului și la reconfigurarea întregii suprafețe terestre. Deși cutremurul a fost inițiat de Mama Pământ, replicile au fost agravate sau create de dispozitive aparținând cabalei întunecate.

Încă de la sfârșitul anilor 90, am lucrat cu aliații noștri de pe Pământ pentru a pune capăt diverselor metode de interferență a întunecaților în multe aspecte legate de Mama Pământ și de procesul vostru de ascensiune.  

 Suntem extrem de conștienți că politica de izolare graduală care ni s-a stabilit a prelungit o perioadă considerabilă apariția unor rezultate vizibile vouă și că astfel s-au intensificat frustrările acelora dintre voi care tânjesc să vadă începutul unei noi ere pe minunata voastră planetă. Vă împărtășim îngrijorările și intensificăm zilnic presiunile asupra aliaților noștri de pe Pământ pentru a completa transferul puterii guvernamentale și a autoriza eliberarea mult promiselor fonduri. Întâlnirile noastre se concentrează tot mai intens asupra agravării situației de urgență și suntem gata să să întreprindem anumite acțiuni pentru a grăbi luarea acestor măsuri vitale dar firește că deocamdată nu vă putem dezvălui detaliile acestor acțiuni.

Am pomenit adesea despre existența unei date limite la care aliații noștri pământeni ne vor transfera gestionarea schimbărilor sociale de pe Pământ. Dorim să evităm această acțiune ca fiind o soluție ultimă și ca atare le-am impus aliaților să nu își mai “târâie picioarele” ! Calendarele preferate de ei nu mai prezintă relevanță și nu mai sunt conforme cu cele stabilite prin decretele Cerului. Agenda Celestă este cea care trebuie să fie onorată. Pe multe nivele multe lucruri ajung la apogeu. Mama Pământ are nevoie de ajutorul vostru pentru a evolua cu tranzițiile ei. Deasemenea transformările voastre la multiple nivele fizice și spirituale necesită metode mai eficiente de asistență pentru vindecare decât beneficiați actualmente. Dorim să vă asigurăm că lucrăm intens cu aliații noștri pământeni pentru a neutraliza capacitățile întunecaților de a vă perturba prin interferențele lor.

În toate chestiunile care privesc această misiune a primului contact pe Pământ beneficiem de îndrumarea Ierahiilor Cerești. Ne dăm seama că mulți dintre voi pun sub semnul întrebării tergiversarea îndelungată a lucrurilor atunci când atât de numeroși suferă. Aflați că și noi  împărtășim cu voi dorința de a rezolva toate problemele voastre și ale Mamei Pământ dar este important să vă amintiți că vorbim aici despre o mai amplă perspectivă.

Acest lucru implică țelul principal al acestei Creații particularizate: reconcilierea întunericului cu Lumina. Ceea ce se petrece pe Pământ nu este doar o simplă bătălie între acești străvechi adversari (Lumina și întunericul) dar și aducerea ambelor forțe opuse în unitate în scopul creării unei Lumini mai extinse. Această Lumină extinsă este destinată să fie condiția esențială pentru îndeplinirea planului divin în cea de-a doua jumătate a acestei Creații particularizate.

Astăzi, v-am vorbit despre evoluțiile care se desfășoară în lumea voastră.  Pământul se schimbă iar aceste schimbări sunt programate să se accelereze în continuare în lunile care urmează.  Este important ca voi să fiți pregătiți și să vă folosiți toată înțelegerea  a ceea ce se întâmplă ca o sursă de stabilitate și siguranță pentru comunitățile voastre. Sunteți în pragul unor  mari schimbări!  Aflați , Dragii noștri , in Inima Inimii voastre că  ofertele fără de număr ale Abundentei și ne-sfârșitei Prosperitați  ale Cerului  Vă aparțin de drept! Așa Să Fie! Selamat Gajun! Selamat Ja! (în Siriană pentru Fiți ca Unul! și Existați în Bucurie!)

Tradus: Dana
Website: Planetary Activation Organization


< previous message | next message >


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.