Home > > Sheldan Nidle - January 25, 2011

January 25, 2011

8 Chicchan, 3 Yax, 7 Ik

Selamat Balik! Venim din nou pentru a discuta multele evenimente secrete ce se pregatesc sa devina publice in lumea in care traiti. Aceste evenimente erau pregatite initial sa va schimbe lumea cu multi ani in urma ; ce se petrece in schimb este o inceata indepartare a vechii ordini, datorata, in mare masura, de decizia conducatorilor (actuali) intunecati ai lumii voastre de a obstructiona ordinul suveran al Raiului, la fiecare cotitura si prin orice modalitate, ce le sta la indemana. Acesti venetici ai intunericului regreta acum multe dintre aceste decizii. Ei sunt foarte constienti de repercursiunile daunatoare, pe care obstructionismul lor neabatut le-a atras asupra lor si se folosesc de pozitiile lor de putere pentru a negocia in ultimul moment cu Aliatii nostri pamanteni. Aceste incercari de a obtine sentinte reduse ajung la urechile surde ale Aliatilor. Aliatii nostri pamanteni planuiesc sa impinga acesti infractori pe margine, lasandu-i inofensivi si neputiciosi in a mai putea sa mai interfereze cu politicile care urmeaza a fi introduse odata ce guvernele interimare vor fi numite in functie. Grupului bancherilor si prietenilor lor din corporatii le lipsesc cu desavarsire verticalitatea morala ce urmeaza a fi trasatura definitorie a regimurilor provizorii viitoare.

Noile regimuri vor aduce suveranitatea universala si eliberarea de sub tirania politicilor adoptate de catre pionii Pamanteni corupti si de catre sefii lor de altadata, Anunnaki. A venit momentul Adevarului si sfarsitul conducerii prin intermediul minciunilor si a manipularii, care au fost modus operandi pentru ultimele 13 milenii. Intelegem pe deplin cat de greu trebuie sa le fi fost Aliatilor nostri Pamanteni, sa faca fata bogatiei si puterii acestor maestrii intunecati atat de impamanteniti; totusi, fiecaruia dintre voi i s-a dat dispensa de a parasi acest tinut de cosmar creat de intuneric. Noi a trebuit sa ascultam protestele insolente ale acestor magnati intunecati ce sustineau ca au dreptul la ceea ce fac, atunci cand le-am cerut sa ne explice de ce politica vechii lor ordini este inca activa. Intr-adevar, ultima decada de intalniri neproductive cu ei, ne-a demonstrat cu claritate ca atitudinea lor razbunatoare si rebela a ramas neschimbata. Acum, revolutia tacuta, ce se afla in plina dezvoltare, ii forteaza rapid sa se dea la o parte. Componenta critica a acestui intreg proces suntem, desigur, noi. Noi putem vedea cat de mult aveti nevoie de un campion daruit si de un mentor dedicat si in acest rol iesim in fata, pentru a va aduce tocmai aceasta.

Aceste exigente au metamorfozat primul contact in ceva cu totul nemaivazut: o misiune care este totodata vestitoarea si ramura morala executiva a Federatiei Galactice. In acest rol, invatam cum sa relationam cu fiecare dintre voi si cum sa fim de cel mai mare folos Aliatilor nostri Pamanteni, pentru a pune punct acestei domni a intunericului. Aceasta readucere a planetei inapoi la Lumina a fost decretata de catre Rai si Lordul Surea, astfel noi putem realiza unele actiuni, care altfel nu ar fi fost permise de superiorii nostri. Pornind de la aceste premize, noi am avut misiuni in lumea voastra ce au cerut ca personalul nostru sa fie prezent direct printre voi si am urmarit modul de actiune al verilor nostri din Pamantul Interior, Agarthienii, plasand aproape 10 milioane de barbati si femei, apartinand flotei noastre, in lumea voastra, cu o rezerva de inca 15 milioane. Flota noastra este imensa si avand un grup nemaipomenit de Fiinte vii ( Navele noastre), acest contingent considerabil al personalului nostru in lumea voastra nu ne epuizeaza resursele. Aceste persoane sunt ochii si urechile noastre pe suprafata planetei, iar feedback-ul lor ne pregateste pentru urmatoarele noastre actiuni de indrumare.

A va elibera de opresiunea sub care traiti este obiectivul nostru primar si pana in momentul prezent ne-am aliat cu Agarthienii, pentru a ne asigura ca planurile noastre corespund societatilor voastre. Avem obligatia morala de a contribui cu o buna mediere a cauzei Aliatilor nostri pamanteni, deoarece a-i face pe cei ce formeaza oligarhia intunecata sa cedeze controlul puterii Aliatilor nostri pamanteni este de o importanta suprema. Pe aceeasi linie, urmarim ca Aliatii nostri sa duca la implinire acele politici asupra carora am convenit de comun acord. Pana in acest moment am ajutat prin a furniza metalele pretioase, care sa permita revenirea sistemului unei valute monetare forte. Ne ingrijim de asemenea, prin intermediul tehnologiei de care dispunem, de a da Aliatilor nostri informatiile necesare pentru a avea cel mai greu cuvant in negocierile duse cu delegatii celor intunecati. Asiguram transportul si securitatea Aliatilor nostri, pentru a-i transporta rapid de la o intalnire cruciala la alta, fiind de asemenea cu ochii pe oligarhia intunecata, pentru a ne asigura, ca se va plia pe cererile Aliatilor nostri. Aceasta este doar o mica pare din activitatile pe care le realizam.

Elementul cheie in toate acestea este tehnologia noastra de aparare, care este cu mult inaintea celei detinute de catre guvernele voastre secrete. Folosind aceasta superioritate intr-o larga gama de misiuni de aparare, am demonstrat cu claritate oligarhiei, nivelul capabilitatilor noastre. Am neutralizat arme nucleare si am dezactivat baze intregi de lansare a rachetelor, avioane si baze spatiale. Aceasta a necesitat chiar eliminarea ocazionala a navelor spatiale si a altor baze de tehnologii exotice. De asemenea am neutralizat anumite module de armament, secret, ce a fost utilizat impotriva Aliatilor nostri, in mod repetat inultimele sase luni. Am dat avertizari clare si repetate, cum ca orice atacuri asupra depozitelor si asupra zonelor de siguranta a Aliatilor nostri nu vor fi permise. Aceste avertismente incep abia acum sa fie luate in considerare. Neutralizarea de catre noi a retelelor lor reunite de sateliti, a fost ultima picatura, care i-a facut sa incline spre concluzia ca varianta militara nu este o optiune.

Protectia si suportul Aliatilor nostri, ce se afla pe Pamant este una; este cu totul altceva atacul direct asupra acestor guverne din umbra. Biciuirea noastra cu aceste actiuni prostesti a fost o tactica ce se considera varful de lance al strategiilor celor intunecati. Cunoastem aceasta absurditate si i-am lasat pe acesti oligarhi sa stie, ca singura lor optiune este sa se predea neconditionat. Cat despre procesele care vor urma, Aliatii nostri inteleg ca pedeapsa capitala nu intra in discutie, cum nu intra in discutie nici incarcerari indelungate ale celor vinovati. Durata de timp pentru a ramane pe suprafata planetei, odata ce schimbul guvernamental s-a petrecut nu este mai mare de 16 luni. Aceste procese nu se ocupa cu a judeca sau de a razbuna, ci cu a permite o expunere a faptelor si o intelegere a lor, spre a putea merge mai departe. Scopul este de a va ghida pe toti inapoi la o constinta deplina, iar acest vechi joc de a invinovati sau de a rasplati a trecut de mult de timpul lui. Realitatea voastra este pe cale sa se transforme la modul fundamental in bine.

‘O transformare la nivelul constintei’ este in general o expresie asupra careia voi aveti o intelegere limitata. Totusi, implicatiile ei sunt explicite si garantam sa onoram aceasta responsabilitate. Voi sunteti fiinte de un mare si neexplorat potential, ce veti transcende meschinariile celor intunecati. Cosmarul din ce in ce mai negru al acestor timpuri este catalizatorul trezirii voastre si odata ce va veti ridica din ceata toxica a prezentei realitati, veti fi capabili, sa spunem asa, sa mirositi constinta trandafirilor Raiului. Aceasta experienta inaltatoare va va ilumineaza sufletul si va va aduce fericire propriei prezente a Lui Eu Sunt. Aceasta este ceea ce va asteapta chiar in fata voastra si in ‘lumina’ acestor aspecte, orice intarziere asupra neplacerilor ultimilor 13 milenii ar fi intr-adevar contraproductiva. Concentrati-va mai bine, asupra viitorului glorios, ce este pe cale sa se nasca!

Sunteti pe cale sa fiti incununati cu mari responsabilitati si lucruri mari se asteapta de la voi. Nu este usor sa ajungeti la noua dimensiune a ceea ce sunteti, in timp ce sunteti haituiti, restrictionati si batjocoriti de catre mediul vostru actual. Sarcina voastra este sa va ridicati peste ridiculizarea si abuzurile, pe care le-ati indurat in aceasta viata. Sunteti intr-un punct esential si Raiul v-a acordat Gratia Divina pentru a avea succes in misiunile voastre sacre. Noi ne aflam aici pentru a va oferi mijloacele, atunci cand va fi necesar, care sa va asigure succesul. Sunteti destinati sa deveniti capabili a va restaura voi insiva, la nivelul de altadata al gloriei voastre! Rolul nostru este unul de sustinere, sa va eliberam calea si sa ne comportam ca mentori fizici pentru voi. Mutarea voastra in Pamantul Interior va completa calatoria, in care ati pornit cu milenii in urma. Acum este momentul de a va bucura!

Astazi, am vorbit despre marile schimbari, care incep sa prinda contur in realitatea voastra. Momentul pentru a inceta musamalizarea fenomenului OZN este aici. Sa fie acesta primul pas spre marea reuniune a familiei noastre. Suntem in Bucurie! Venirea noastra este pentru a completa revenirea voastra la constinta deplina. Sa stiti, Dragilor, in Inima Inimilor voastre ca Abundenta nesfarsita si Prosperitatea fara sfarsit a Raiului sunt intr-adevar ale Voastre! Asa sa Fie! Selamat Gajun! Selamat Ja! (in limba siriana: Fiti Unul! si Fiti in Bucurie!)


Website: Planetary Activation Organization
Traducere: Sorin

< previous message | next message >


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.