Home > > SaLuSa, August 30, 2013

SaLuSa, August 30, 2013


 Cu luna Septembrie simtim cum viabratiile sunt încă în crestere, si de asemenea Mama Pămînt este gata pentru a vă ura bun venit în noua ei realitate mai înaltă. Soarele vostru pare a fi mai strălucitor ca oricînd, asa cum voi vă permiteti să vedeti energiile pătrunzînd în lumea si trupurile voastre. Uitati-vă împrejurul vostru, si veti vedea că, culorile sunt mai vibrante ca o lună în urmă, si acest lucru nu se datorează pentru că vine toamna, sau timpul este în schimbare, aceasta se întîmplă cu voi, si viziunea voastră este clarificată indiferent, de în ce parte a lumii voi trăiti. Bucurati-vă de această priveliste frumoasă si plină de culoare, si să stiti că vă îndreptati către destinul dorit. Această lună va fi foarte intensă pentru voi, si noi simtitm deja entuziasmul împreună cu voi, asa cum schimbările vin în interiorul vostru, de asemenea vin schimbările exterioare, aproape mînă în mînă, datorită intentiei voastre puternice si dorintei de schimbare, nimic nu este capabil să rămînă în calea lor. Acceptati acest simplu adevăr, si veti vedea cum asta se petrece mai repede, decît v-ati imaginat vreodată. Stiti deja că unele schimbări nu pot avea loc peste noapte, si întotdeauna trebuie să aveti încredere în ghidul vostru interior, căci numai el vă poate arăta, care este cel mai bun mod de a actiona în zilele următoare.

Unii dintre voi au experimentat deja dorintele lor împlinite aproape instantaneu, si vrem să vă asigurăm că de asemenea, altceva foarte mare este gata să strălucească. Păstrati-vă în această minunată stare de spirit înaltă a mintii, si simtiti adevăratele voastre conexiuni cu viata si família, si lăsati corpul si mintea voastră deschise pentru ca energiile să curgă, si să facă parte din viata vostră zilnică. Vă puteti întreba asta, de asemenea cînd nu vă găsiti în meditatie, voi încă le puteti simti mai puternice, zi după zi, si vă rugăm să stiti Dragii Nostrii, că ati fost capabili să eliberati tot acest vechi, pe care mintea voastră l-a păstrat, asa că încă faceti parte din 3D, si sunteti imposibilitati de a se conecta cu noi, ori de cîte ori ati dori. Însă intentiile voastre sunt atît de puternice, că v-au ajutat să vă transformati în Fiinte de Lumină, care sunt gata să se intensifice în următoarea etapă, a acestui minunat si unic proces de Ascensiune, cu corpul vostru adevărat în care vă găsiti acum. De asemenea gînditi-vă la corpul vostru cu dragoste, si permiteti-vă să simtiti toate aceste energii incredibile, si conexiunile care se intensifică în fiecare moment. Aveti nevoie să vă adaptati la aceste energii înalte, deoarece în tărîmurile superioare, veti fi înconjurati numai de energii înăltătoare si iubitoare, de o asemenea intensitate mare, pe care voi doar ati început să le simtiti si să le acceptati chiar acum. Ati înteles acum, că tot timpul care a trecut a fost datorită faptului pentru a vă pregăti pentru acest lucru.

Concentrati-vă în Iubire si Lumină, si tot ceea ce ele reprezintă pentru voi, noi vă amintim asta atît de des, si voi toti veti simti si vedea bucuria si fericirea intrînd în inimile voastre, fie brusc sau lent, putin cîte putin, conform vointei libere a fiecăruia, si alegerii, si vă rugăm să stiti că asta va sta permanent cu voi, dacă o doriti numai. De asemenea, vă reamintim,că asta nu a fost alegerea fiecărui om de pe Pămînt în prezent, si că unii simt că nu sunt pregătiti să lase Iubirea să intre, si voi trebuie să acceptati dorinta lor, cu întelegerea că, atunci cînd se vor simti pregătiti ei vor apela pentru ajutor, si stim că indiferent de unde se va întîmpla, voi îi veti auzi. Împărtăsiti-vă iubirea cu toti, chiar dacă nu sunteti pe deplin constienti acum, pe cine veti ajuta cu cîteva zîmbete calde si cuvinte iubitoare.

Sunt SaLuSa de la Sirius si suntem atît de fericiti văzînd că acceptati energiile noastre , ca ale voastre proprii, ceea ce este cu adevărat, asa cum noi suntem Familia voastră, si vedem si simtim în mod clar, că voi simtiti cu adevărat acest lucru si ne includeti în realitatea voastră. Vă trimitem iubirea noastră si ne bucurăm de aceste momente la fel de mult ca si voi.

Channeler: MADAD

Traducere: Florika


Share |First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.