Home > > SaLuSa, September 20, 2013

SaLuSa, September 20, 2013


Acei care au lucrat la curătarea lor, vor simti o enormă fericire în zilele următoare, si vor fi capabili să se relaxeze în propria lor pace a mintii, însă putem să spunem că acest sentiment va fi diferit de cel precedent, pentru că va veni de la propria voastră energie a sufletului. Cu aceasta va veni constientizarea că v-ati schimbat complect, si nu a mai rămas nimic din vechile metode, veti fi capabili să comunicati cu Ghizii vostri, si Toti acei din Tărîmurile Superioare, care sunt cu voi în călătoria voastră, si într-un mod foarte clar si repede veti întelege mesajele lor, într-un mod în care veti rămîne surprinsi. Voi nu veti folosi numai cuvinte pentru a se putea exprima, dar intentiile si sentimentele voastre pure, vă vor permite să adăugati energia la comunicare, si veti simti în acelasi mod cînd ele se vor întoarce către voi. Unii au experimentat deja acest mod de a “vorbi”, pentru ei va deveni un mod mai natural si plăcut să-si împărtăsească gîndurile si energia lor, si nu vor mai avea nevoie să-si găsească cuvintele potrivite, sentimentele pe care le transmit, vor spune totul.

În acest fel veti putea împărtăsi cu mult mai mult energia voastră cu altii, si ei se vor simti fie fericiti în companhia voastră, sau vor dori pur si simplu să plece cît mai repede possíbil, pentru că vor simti un disconfort mare, datorită Luminii voastre care străluceste peste ei direct, si le arată lor aceste grele bagaje pe care le poartă încă împrejurul lor. Îi veti ajuta să decidă în cele din urmă, dacă doresc să se mute împreună cu altii în Lumină si Iubire, sau vor dori să rămînă pentru mai multe experiente. Acesta va fi um moment puternic pentru ei, pentru că vor fi conectati cu întelepciunea lor mai înaltă, si răspunsul va fi atît de clar. Amintiti-vă să nu împingeti pe nimeni, chiar cînd este unul din famila voastră, sau cineva drag, pentru că ei nu vor întelege asta ca un ajutor, asteptati apelul lor, si atunci cînd vor fi gata, ei vă vor face cunoscut.

În fiecare moment simtim cum întelegerea voastră este în crestere, si reactia voastră ne aduce o mare bucurie, si noi intensificăm legătura noastră cu voi, asa cum stim că sunteti gata pentru a primi mai mult. Spunem doar asta, si nu adăugăm mai multe explicatii referitor la aceasta, pentru că fiecare dentre voi are o diferită viziune si dorinte de ceea ce ar trebui să fie, si noi dorim să vă aducem la cunostintă că suntem capabili de a vă îndeplini cele mai mari asteptări si vise în cel mai scurt timp, asa că concentrati-vă în ele, si făceti-vă clare intentiile, fără de griji, de ceea ce poate fi cel mai bun pentru voi. Ati lucrat din greu, si timpul noilor experiente se găseste aici, voi aveti doar nevoie să le lăsati să vină către voi si să le acceptati ca fiind noul, sau marea realitate, si stim că întelegeti sensul acesteia. Simtiti Libertatea, adevărata Libertate pe care această realizare v-o aduce vouă.

Sunt SaLuSa de la Sirius, si Lumina este atît de strălucitoare acum în jurul planetei voastre, si străluceste atît de departe, si întregul Univers întelege schimbările care au loc chiar în acest moment în termen de voi, în termen de Mama Pămînt, si în termen de Galaxia voastră. Trebuie să vă treziti pe deplin în adevăratul potential de Fiintă de Lumină, în fiecare sens si mod în care puteti gîndi, cu întelepciunea pe care o purtati acum.

Channeler: MADAD

Traducere: Florika


Share |First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.