Home > > SaLuSa, August 27, 2013

SaLuSa, August 27, 2013


 Iubirea poate fi observată peste tot în jurul vostru, interiorizati-o si lăsati-o să circule în voie prin voi, lăsati-o să spulbere ultimele fragmente ale vechiului, care stiti că nu mai are nici o putere asupra voastră, si nu mai poate ajuta în nici un mod. Stim că întelegeti mesajele noastre, pentru că ele sunt trimise cu dragostea si energia noastră în interiorul lor, si că ele vă ajută în transformarea voastră. Ele nu sunt doar cuvinte, cuvintele nu por exprima pe deplin sensul dorintelor noastre si informatiile pe care dorim să le împărtăsim cu voi. Prin urmare, cu fiecare mesaj pe care îl cititi, concentrati-vă de asemenea pe energia care este transportată, si veti fi capabili să întelegeti si mai mult si să “cititi printre linii”. Vă este possíbil acum să întelegeti, de asemenea, ceea ce nu este scris în cuvinte, ca fiind vibratiile înalte care vă înconjoară, si să le simtiti mult mai mult decît altă dată. Acesta este modul în care trăim si comunicăm unul cu altul, simtind energiile care ne înconjoară, si asta este ceea ce voi sunteti gata de a practica, pentru că de foarte mult timp nu le-ati utilizat pentru a le simti, si să simtiti pe altii, si v-ati concentrat doar în a supravietui. Acum este aproape impossíbil să nu simti cum mintile si corpurile voastre sau schimbat atît de mult, încît numai acei care doresc să rămînă în vibratiile joase neagă acest fapt, însă de asemenea pentru ei, va sosi momentul cînd vor decide să meargă înainte si să se întoarcă acasă.

Există mai multe surprize care vă asteaptă, pentru voi în timp ce mergeti de-alungul drumului vostru, si desi multi dintre voi sunt pregătiti pentru toate schimbările vorbite, veti rămîne în continuare uimiti de atît de multe lucruri care se vor întîmpla si vor schimba realitatea si vietile voastre. Nu putem vorbi despre ele, pentru că vor fi propriile voastre alegeri si dorintele voastre pe care le veti urma, asa că este doar despre alegerea voastră dintr-o sumă fără sfîrsit de posibilităti care se vor găsi în fata voastră. O dată ce veti vedea cu limpezime calea voastră, o multime de posibilităti vă vor fi arătate, si acelea de care vă veti simti mai mult atrasi, le veti alege pentru a face parte din viata voastră. Deci, dacă nu sunteti siguri care este cel mai bun pentru voi, pentru a experimenta, va exista întotdeauna cineva care vă va ajuta să decideti, însă să nu vă asteptati ca să vă spună exact ce să faceti, asa că acum sunteti treji si de asemenea , aveti nevoie să vă luati întreaga responsabilitate pentru propriile voastre experiente. Noi ne găsim aici cu voi pentru a vă ghida, pînă cînd veti fi în măsură să aveti complect încredere în voi însivă, în tot ceea ce alegeti sau faceti, si vedem clar că multora dintre voi le va fi permis pentru a vă ghida, si să aveti încredere că ceea ce este construit în interiorul vostru, de asemenea începe să fie văzut în exterior. Cu toate schimbările care sosesc către voi, va fi mai usor pentru acei care se trezesc acum, si veti vedea roadele muncii grele ale voastre, în zîmbetele si expresiile lor iubitoare.

Acesta este un atît de minunat moment, de a se găsi pe Mama Pămînt, chiar acum, ea simte că atît de multi oameni îi retribuiesc înapoi iubirea, în asa mod că ea începe să strălucească, si noi toti ne uităm la această frumoasă schimbare, cu uimire si fericire. Curînd unii dentre voi, vor fi capabili să vadă acest lucru, si de asemenea ne permite să venim la voi, si să ne arătăm acelora care sunt pregătiti, si acest lucru va permite altora să se pregătească în acelasi mod. Rămîneti în aceste energii minunate si sentimente, asa cum o spunem adesea, si lăsati tot ceea ce nu vă serveste, în spate. Spuneti-i acest lucru mintii voastre atît de multe ori cît va fi nevoie, si veti vedea în scurt timp că asta functionează, asa cum întotdeauna sunt intentiile voastre de a vorbi cu Fortele Creatiei.

Sunt SaLuSa de la Sirius si mă simt atît de fericit să împărtăsesc iubirea mea si energia cu voi, si vă multumesc tuturor acelora care î-mi transmit iubirea lor, simt asta cu toti si fiecare dintre voi, si mă simt atît de binecuvîntat de a fi într-o asemenea conectare cu voi. Noi toti de la Galactic.

Noi toti din Federatia Galactică ne bucurăm de prezenta nostră aici, atît de aproape de voi si suntem gata să vă întîmpinăm în realitatea noastră.

Channeler: MADAD

Traducere: Florika


Share |First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.