Home > > SaLuSa, September 27, 2013

SaLuSa, September 27, 2013

Această purificare a Totului, care se produce acum în voi si în Mama Pămînt, vă va conduce, la experienta realitătii înalte. Simtiti schimbarea care are loc în voi, în acest moment, deoarece este ACEEA care va deschide usa, si care anterior nu vă era vizibilă vouă. În acest moment, unii dintre voi pot fi “ luati” în anumite momente din vietile voastre, pentru a vedea motivul necesar curăteniei, cu o problemă sau mai multe probleme, care au crezut că au fost eliminate. Permiteti-vă să le vedeti asa cum sunt, fără vibratiile joase prezente, inclusiv să vă condamnati pe voi proprii, si astfel puteti să le lăsati să plece, si să vă eliberati complect. Acceptati aceasta în adîncime, si vom spune că această curătenie adîncă si neîntelegere, are loc, deoarece toată înconstienta devine constiintă, si nimic nu poate rămîne ascuns, în realitătile înalte sunteti constienti de toate aspectele legate de voi proprii, si asta vă va oferi o uimitoare Libertate, pentru a alege o experientă perfectă pentru voi. Visele voastre s-ar putea schimba acum, si asta este um semn pentru ca voi să stiti că curătenia voastră personală, este pe sfîrsite. Nu vă putem spune cum visele voastre se vor schimba, pentru că voi sunteti acei care trebuie să le descoperiti, deoarece voi toti aveti diferite visuri realităti, însă cu sigurantă stiti asta acum.

Suntem lîngă voi tot timpul, acei care vor să fie cu noi cu sigurantă vor simti asta, si suntem gata să vă urăm Bine ati venit, în adevărata voastră casă. Acei care nu sunt siguri încă, sau nu doresc să se conecteze cu noi, vor avea destul timp pentru a decide, însă deoarece atît de multi dintre voi s-au trezit la inevitabilul adevăr, acest timp este foarte scurt, pentru că vocea voastră colectivă, devine mult mai puternică, si cere să cunoască adevărul despre toate aspectele – mai ales despre istoria voastră, viata în afara planetei voastre, spiritualitate. De obicei, descrierea lor a fost ridicularizată si răsucită, si unii dintre voi încă vor simti un usor disconfort, cînd aud aceste cuvinte, care descriu propriile voastre experiente, ale aceastei minunate schimbări care se întîmplă cu Toate. Dorim să vă informăm, că vedem foarte clar schimbîndu-se ceva, în natura informatiilor pe care le primiti zilnic. De exemplu, cea mai mare parte a liderilor vostrii, vorbesc deschis si fără un program ascuns în spatele cuvintelor lor. Ei pot folosi cuvinte obisnuite, însă diferenta poate fi acum simtită cînd se concentrează în energia din spatele lor.

Simtim că sunteti obisnuiti să utilizati fluxul constant de energie al tărîmurilor înalte, si să permiteti corpurilor voastre să accepte chiar mai mult, care vă permite vouă să finalizati schimbările necesare. Cu cît mai multă energie acceptati, cu atît mai mult o puteti împărtăsi cu Toate, si de asemenea usurează procesul de curătare a energiilor negative care sunt prezente pe Mama Pămînt. Concentrati-vă din nou pe acele locuri, si trimiteti-le energia de vindecare si Iubire si Lumină, acesta este ajutorul cel mai valoros. Acest transfer de energie, va provoca de asemenea, o manifestare de ajutor fizic a acelora care sunt numai în măsură să o facă, si să nu uite oamenii care trăiesc în acele zone, care vor simti că le este trimisă această imensă Iubire , si de asemenea îi vor ajuta în propria lor transformare. Totul este perfect planificat si proiectat, si dorim să vedeti asta, în lumea voastră de asemenea.

Sunt SaLuSa de la Sirius si nu pot expressa prin cuvinte, cît de frumos simt acum. În ciuda tuturor obstacolelor plasate înaintea voastră, ati fost capabili să cresteti voi singuri si să curătati tot ceea ce nu vă mai serveste pentru drumul vostru. Noi suntem cu voi, si făcem tot ceea ce putem, si ne permitem să facem, pentru a vă ajuta să vă îndepliniti dorintele si visele voastre. Ele devin realitatea voastră, si voi veti fi capabili să vedeti mai mult în fiecare clipă care trece, prin realitatea voastră curentă. Stiu că momentul transformării voastre finale este foarte aproape. Simtiti asta într-adevăr si acceptati-o, deoarece vă va consola, si veti fi capabili să vă relaxati în noul.

Channeler: MADAD

Traducere: Florika


Share |First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.